6 günlük evli mutsuz ;( yardımmmm

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunluk evliyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama ((

6 gundr birlikte olamadik dogru duzgun ilk ben kendimi kastım olmuordu daha sonra ben bu durumu astım esimde tık yok ön sevismemiz uzun sürmüor hemen sonuca odaklanmaya calisior kendimi kotu hissediorum ne yapmaliyim nasil davranmalym

Ereksiyon olmada sikintisi olabilir heyecandan dolayi. Nisanliyken yakinlasmalariniz olmadi mi? Daha once birliktelik yasamis mi? Belki de cinsel organi kucuktur, kendine guvensizlik duydugu bir konu vardir.

Bence de bi problem var... Hep kadinlarin ilk gece korkularindan bahsediyoruz ama erkeklerde de var bu korkular. Belki öyle bir durum vardir. Nisanliyken nasildi yakinlasirmiydiniz?

Erken bosalma sorunu olabilir, direk sonuca gitmeye calismasi bunu dusundurdu. Peki bir kere yaptiktan bir sure sonra ikinciyi deneseniz?

Banada enteresan geldi ya.yani birlikte oldunuzmu yoksa olamadınızmı .sertleşme sorunu varmı?ondanda olabilir.

Bence erken boşalma sorunu var hemen olsun bitsine getirdiğine göre..
Evlenmeden önce cinsel hayatınız var mıydı?

senin için birşey diyemem..herkesin derdi kendine ama darısı benim kocamın başına bıktım usandım be..22 yıldır...

Sertlesme sorunu yok ben is yaparken falan gelip arkamdan sarilir oper ama yatak iliskimiz kotu maalesef ben de onu reddedicem artik su an regl donemindeym sabah regl oldum solemedim solemicemde red edicem hep.biraz da o kafa yorsun

Cok enteresan gercekten

Kesinlikle sorun olduğunu düşünüyorum. Fiziken bir sorunu yoksa bile psikolojik olarak mutlaka vardır.
O fırsatı bulan bir erkek asla reddetmez.

Hemen Triplere Bağlama canım.. Eşinin Kendisi ile ilgili Problemi Vardır. Utandığı Çekindiği. Sen Onu Motive edeceksin hep erkekten beklememeli bu tür şeyleri.. Dişiliğini Kullan İlki Gelsin Gerisi Gelir... İlk İş Derdi Sorunu Ney Onu Bulmak

Sertlesme sorunu yok ben is yaparken falan gelip arkamdan sarilir oper ama yatak iliskimiz kotu maalesef ben de onu reddedicem artik su an regl donemindeym sabah regl oldum solemedim solemicemde red edicem hep.biraz da o kafa yorsun
Trip atmakla olacak bir iş değil, eşinizin bir sorunu var ve bu sorunu anlayıp çözüme kavuşturmanız gerekiyor..
Yoksa bir ömür kaçma kovalama oynarsınız

normal sağlıklı hiçbir erkeğin bu kadar uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum..
bir sorun olduğu aşikar...

trip atmak yerine konuşmayı deneyin..
trip atarak daha çok uzaklaştırırsınız kendinizden.

Bekarım, bilmiyorum böyle şeyleri ama belki gerçekten çok yorgun oluyordur. Sizi kırması elbette hoş değil ama daha çok yenisiniz. Bekarlıktan evliliğe geçiş kolay olmasa gerek. Hem biraz zamana bırakın. Hemen bugün/yarın olacak diye bir şey yok. Eğer ilerleyen zamanlarda da böyle devam ederse bir problem mi var diye sorarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…