Erken bosalma sorunu olabilir, direk sonuca gitmeye calismasi bunu dusundurdu. Peki bir kere yaptiktan bir sure sonra ikinciyi deneseniz?6 gundr birlikte olamadik dogru duzgun ilk ben kendimi kastım olmuordu daha sonra ben bu durumu astım esimde tık yok ön sevismemiz uzun sürmüor hemen sonuca odaklanmaya calisior kendimi kotu hissediorum ne yapmaliyim nasil davranmalym
senin için birşey diyemem..herkesin derdi kendine ama darısı benim kocamın başına bıktım usandım be..22 yıldır...Kızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunluk evliyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama((
Cok enteresan gercektenKızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunluk evliyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama((
Trip atmakla olacak bir iş değil, eşinizin bir sorunu var ve bu sorunu anlayıp çözüme kavuşturmanız gerekiyor..Sertlesme sorunu yok ben is yaparken falan gelip arkamdan sarilir oper ama yatak iliskimiz kotu maalesef ben de onu reddedicem artik su an regl donemindeym sabah regl oldum solemedim solemicemde red edicem hep.biraz da o kafa yorsun
Kızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunluk evliyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?