Arkadasim birkac gun surat asmadan ortadan davranin evde gulebileceginiz programlar filmler acin, yiyecekleriniz muz vb kalorili ve tatli filan yapin en basitinin ustune findik fistik koyun serbetli tatli ikram edin bunlar zaten fiziki ihtiyac saglayacaktir olacagi zamanda kendinizi sikmamaya calisin. Anliyorum sizi bastan iyi baslarsa devami da iyi gelir . Bizim sorunlar vardi bir kismi aramizdaki sorunlardan kaynaklandi bir kismi esimden bir kismi da benden ama inan atlatilmayacak bir konu degil
İste fiziki ihtiyac cok artarsa psikolojik korkularin ustunden gelmeleri icin bir sans olusabilir diye dusundum:)adam bunları yerse sonra kim tutacak onu ....aslında ii fikir denemek lazım
canım benim başka önerin varmı maalesf 4 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay olacak inşallah da 31 gün boyuca gün aşırı ilişkiye girince iki taraf da bi zamandan sonra vücut yorgunluğu oluyo başka önerin varsa alabilirmiyim ...ciddiyimİste fiziki ihtiyac cok artarsa psikolojik korkularin ustunden gelmeleri icin bir sans olusabilir diye dusundum:)
Canim evet gun asiri yorar tabicanım benim başka önerin varmı maalesf 4 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay olacak inşallah da 31 gün boyuca gün aşırı ilişkiye girince iki taraf da bi zamandan sonra vücut yorgunluğu oluyo başka önerin varsa alabilirmiyim ...ciddiyim
ya 4 aydır işi zevkiyle yapıyorduk sadece yumurtlama günlerinde gün asırı ilişki oluyodu ama 1 yılı gecince evlilik insanlar artık sürekli sormaya başlıyolar bizde bir yılın dolmasını bekledik biliyoruzki korunmayı bıraktığımız gibi olacak öle değilmiş malesef insan acaba olmuyomu diye stres yapıyo araştırmacı bi kişiliğe bürünüyo .... internettte okudum adet bitiminden tekrar adet olana kadar gün asırı ilişki gerekiyomuş evde şerbetli tatlı eksik olmaz spor da ii fikirmiş deniz ürünleri bi de muzu bilmiyordum ...sağol canım ii dileklerin için teşekkürlerCanim evet gun asiri yorar tabi
Biraz daha istediginiz zamanlara biraksaniz.
Birde spor yaparak bir arkadasim hamile kaldi.
Yani yemekleriniz o zaman olabildigince patates pureli etli insana zindelik verebilecek seylerden olusacak aksam.
Haftasonu ise krep yapip ustune muz parcalari cikolata sosu dok mesela, hani yiyeceginiz seylerde hosunuza gitsin. Bu nette cikolatali toplar tarifi var onu findik fistiga bula atistirmalik o olsun. En guzeli serbetli tatli kesinlikle. Biraz da yuruyuse cikin bunlari yiyip kaslariniz acilsin eve gelince sen daha rahat edersin kesinlikle ama zamanli ve stresli dusunme ne kadar keyif alirsan olasilik artiyor benim bildigim. Afrodizyak bir yemek tarzi belirlemen gerekecek benim bildigim findik fistik cilek tarcin yiyebiliyorsaniz deniz urunleri erkekler icin cok iyiymis . Umarim faydali olur istedigin gibi bebis sahibi olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?