6 günlük evli mutsuz ;( yardımmmm

neden sizi arzulamadığını düşündünüz ki adam sarılıp öpermiş hem öle bi durum olsa niye evllensinki başına silah mı dayadınız ....borcunuz felan varsa düğünden vs. veyada ailevi bi sıkıntı onları kafasına takıyo olabilir veyada cinsel bi problemi vardır kendinde beğenmediği bi yeri vardır diğer arkadaşların dediği gibi konuşmayı deneyin ama fazlada üstüne gitmeyin zamana bırakın

Arkadasim birkac gun surat asmadan ortadan davranin evde gulebileceginiz programlar filmler acin, yiyecekleriniz muz vb kalorili ve tatli filan yapin en basitinin ustune findik fistik koyun serbetli tatli ikram edin bunlar zaten fiziki ihtiyac saglayacaktir olacagi zamanda kendinizi sikmamaya calisin. Anliyorum sizi bastan iyi baslarsa devami da iyi gelir . Bizim sorunlar vardi bir kismi aramizdaki sorunlardan kaynaklandi bir kismi esimden bir kismi da benden ama inan atlatilmayacak bir konu degil

adam bunları yerse sonra kim tutacak onu ....aslında ii fikir denemek lazım

Bence naz yapma sende anlayıslı ol esine karsı belki erken bosalacagını bildgi için hemen sonuca varmak istiyordur. Sen yeteri kadar ıslanmıyorsan kayganlastırı jel kullan. Bir kere olduktan sonra seninde onunda korkusu kalmaz

Belki de eşiniz ilk cinsel deneyiminizin ikiniz için de çok güzel geçmesi için kendisini şartlamıştır; bunu gözünde büyüttüğünden başarısızlık korkusu yaşıyordur. Onu rahatlatmayı deneyebilirsiniz.

Sadece bu konu degil.

Hicbir konuda esinize misilleme yapmayin.

Madem o bana bunu yapti ben de ona oyle yapayim demek meseleleri uzatmak ve tatsizlastirmaktan baska ise yaramaz.

Kaldi ki cinsellik konusu tamamen moral ve istekle alakali.

İstek konusunda sorun olmadigi belli, sizden uzak durmuyormus cunku.

Moraller de sabir ve anlayisla yerine gelecektir, size kirici ya da yanlis bir tutum sergilemedikce anlayisli olun.

Boylece bir sorunu varsa paylasir yoksa da size kayitsiz kalamaz isler yoluna girer.

İste fiziki ihtiyac cok artarsa psikolojik korkularin ustunden gelmeleri icin bir sans olusabilir diye dusundum:)
canım benim başka önerin varmı maalesf 4 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay olacak inşallah da 31 gün boyuca gün aşırı ilişkiye girince iki taraf da bi zamandan sonra vücut yorgunluğu oluyo başka önerin varsa alabilirmiyim ...ciddiyim

Canim evet gun asiri yorar tabi
Biraz daha istediginiz zamanlara biraksaniz.
Birde spor yaparak bir arkadasim hamile kaldi.
Yani yemekleriniz o zaman olabildigince patates pureli etli insana zindelik verebilecek seylerden olusacak aksam.
Haftasonu ise krep yapip ustune muz parcalari cikolata sosu dok mesela, hani yiyeceginiz seylerde hosunuza gitsin. Bu nette cikolatali toplar tarifi var onu findik fistiga bula atistirmalik o olsun. En guzeli serbetli tatli kesinlikle. Biraz da yuruyuse cikin bunlari yiyip kaslariniz acilsin eve gelince sen daha rahat edersin kesinlikle ama zamanli ve stresli dusunme ne kadar keyif alirsan olasilik artiyor benim bildigim. Afrodizyak bir yemek tarzi belirlemen gerekecek benim bildigim findik fistik cilek tarcin yiyebiliyorsaniz deniz urunleri erkekler icin cok iyiymis . Umarim faydali olur istedigin gibi bebis sahibi olursun:)

kesinlikle red etmeyin sizin öğretmeniz gerekiyor bazı şeyleri, red ederek düğüm üstüne düğüm atarsınız oturup konuşun derim ama kesinlikle karşı tarafı suçlayarak konuşmayın önce kendinizden başlayın benim bir hatam mı var veya neyimi beğenmiyorsun böyle başlayın sonra eşinize aldığınız cvbınız karşısında incildiğinizi kırıldığınızı söyleyin ama kesinlikle bağırarak çağırarak değil sakin konuşun eşinizde bağırsa sakin konuşun... ayrıca çok yeni evliliğiniz birbirimizi tanıyacağız diyebilirsiniz inş. herşey yoluna girer HAYIRLISIYLA.

ya 4 aydır işi zevkiyle yapıyorduk sadece yumurtlama günlerinde gün asırı ilişki oluyodu ama 1 yılı gecince evlilik insanlar artık sürekli sormaya başlıyolar bizde bir yılın dolmasını bekledik biliyoruzki korunmayı bıraktığımız gibi olacak öle değilmiş malesef insan acaba olmuyomu diye stres yapıyo araştırmacı bi kişiliğe bürünüyo .... internettte okudum adet bitiminden tekrar adet olana kadar gün asırı ilişki gerekiyomuş evde şerbetli tatlı eksik olmaz spor da ii fikirmiş deniz ürünleri bi de muzu bilmiyordum ...sağol canım ii dileklerin için teşekkürler

Bence de baslarda reddetme zamanla iliskiniz oturdukca daha birbirine guveniniz arttikca yorgun oldugunuzda caniniz istemediginde samimi sekilde soylersiniz sorun olmaz

Tuhaf bir durum , bence sizde hic orali olmayin bir sure ve onsan bekleyin eger hic adim atmasa.alip karsiniza konusun..

Red edilmek çok kırıcı kızlar bizim iliskimizde hep bu böyleydi hep kacan taraf kendisi hatasını anladıgını söylüor hazırlanıosunuz süsleniosunz esiniz ensem agrior sabah olsun dior sabah oluor aksam olsun dior ben burda ne konumundayım bilmiorum bende reddetmeliyimki anlasın biraz konusunca cozum falan olmuor bende gecelkleri cikardm pijamalari giydim yattim uzun bir sure gecelik falan giymicem anlamayan öküz bir kocam var

Zaten su an regl durumunda oldgm icin istesede olmucak regl oldgmu solemeyip bende onu ertelicem yorgunum canim istemior vs dierek skldm kızlar gercekten skldm artık daha sonralari olmazda konusurm ama bende onu reddedicem

Ehh adam sorunlarım var diye bağırıyor resmen. Anlayışlı bir şekilde al karşına konuş
Açık açık sor direk. Benden çekinme de. Uzatmayın fazla kopar sonra mazallah

sana burda evlenme, sorunlari asmasan devam etme diyen kac kisi vardi burada. ne yaptin dinledin mi bizi? simdi niye akil danisiyorsun ki, tekrar uygulama dıye mi? bu yasayacaklarin soylenmisti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…