Zaten su an regl durumunda oldgm icin istesede olmucak regl oldgmu solemeyip bende onu ertelicem yorgunum canim istemior vs dierek skldm kızlar gercekten skldm artık daha sonralari olmazda konusurm ama bende onu reddedicem
Adamda sorun olmazsa nasil arzulu olmaz fiziken imkansiz zaten ates barut meselesi esin seni dugunden oncede istemiyordu boyle olacagi belliydi zaten psikolojik sorunlari var gecmiste kotu bir deneyimi olabilir yada erken bosaliyor ne yap et tedavi olmasi icin ikna et acik acik konus bu bahaneler ile nereye kadar kacacak sen ne kadar daha tahammulDr falan gitmez sorun olarak gormüor bunları yorgunum dior o kadar arzulu bi adam deil istekli deil yapısı bu sanırım
Arkadaşın konusundan yazmak olmaz ama yorumu görünce dayanamadım. 31 gün ne gerek var ki gün aşırı ilişkiye..Ovulasyon testlerinden alıp yumurta takibi yap uygun zamanları seç bununla ilgili forumda konu çok. Sadece çocuğa odaklanıp cinsellikten soğuyacaksınız..canım benim başka önerin varmı maalesf 4 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay olacak inşallah da 31 gün boyuca gün aşırı ilişkiye girince iki taraf da bi zamandan sonra vücut yorgunluğu oluyo başka önerin varsa alabilirmiyim ...ciddiyim
ovulasyon testini de kullanıp hamile kalamayan catlama iğnesi kullanıp kalamayan birsürü insan var bi araştırma yapmıştım hamile kalanların bir coğu adet bitiminden tekrar adet oluncaya kadar gün asıırı ilişkiye girip o gecce yataktan hiç kalmadan uyuyarak bir coğu hamile kalmış bu yüzden bu yöntemi de deneyeceğim babında yazdım ....yumurtlama takibide yaptım her türlü deniycez artık olana kadarArkadaşın konusundan yazmak olmaz ama yorumu görünce dayanamadım. 31 gün ne gerek var ki gün aşırı ilişkiye..Ovulasyon testlerinden alıp yumurta takibi yap uygun zamanları seç bununla ilgili forumda konu çok. Sadece çocuğa odaklanıp cinsellikten soğuyacaksınız..
Konu sahibine gelince,mutlaka bir sorun var trip atmak yerine önce konuşun sorunun temelinde ne var ,çözüm için ne yapmalısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?