6 günlük evli mutsuz ;( yardımmmm

Zaten su an regl durumunda oldgm icin istesede olmucak regl oldgmu solemeyip bende onu ertelicem yorgunum canim istemior vs dierek skldm kızlar gercekten skldm artık daha sonralari olmazda konusurm ama bende onu reddedicem

cok cocukca davranıyorsunuz.. olgunlasmadan evlenmıssınız sanırım ya da bu ruh halı sızı mantıklı dusunmekten alıkoyuyor.. yahu hepımız dedık esınızın bır sıkıntısı var hala yok bende ona boyle yapacam gorsun gununu yokl benı arzulamıyor hatasını anlasın.... ortada hata varsa sızın bu yaklasımınızdaç Adamı ıyıce kendınızden sogutursunuz..
kalkın bı doktora gıdın.

doktora gidin birlikte ..
normal değil .. tuhaf ...
yada oturun konuşun eşinizle ..

Evlenme demistiniz ama ben zaten evlenmistim o zman imzalar atilmisti sadece dugun kalmisti..

Dr falan gitmez sorun olarak gormüor bunları yorgunum dior o kadar arzulu bi adam deil istekli deil yapısı bu sanırım

Dr falan gitmez sorun olarak gormüor bunları yorgunum dior o kadar arzulu bi adam deil istekli deil yapısı bu sanırım
Adamda sorun olmazsa nasil arzulu olmaz fiziken imkansiz zaten ates barut meselesi esin seni dugunden oncede istemiyordu boyle olacagi belliydi zaten psikolojik sorunlari var gecmiste kotu bir deneyimi olabilir yada erken bosaliyor ne yap et tedavi olmasi icin ikna et acik acik konus bu bahaneler ile nereye kadar kacacak sen ne kadar daha tahammul
Edebileceksin daha 6 gunde isyan ettin

bu adam hiç normal değil,evlenmiş olmak için evlenmiş gibi

Erteledigine göre ya stres yapıyor. Yani kendi ile sıkıntısı var belli değişik durum ...

Daha once kimseyle birlikte olmamis sevismemiste.on sevisme olmadan yapmak istedi bende tabiki karsi cktım hayvan miyz biz dedim sinirlendim yorgunm vs dior tahammulum kalmadi konusarak denedim olmadi kizlar ya hele bi evlenelim gor diordu evlendik halen ayni degisen yok yani

Kesin kes bir sorunu var. Yoksa bugün git yarın gel der gibi ha bire ertelemezdi.
Normal sağlıklı bir erkek, asla reddetmez. Sizi istemiyor desek, istemediği biri ile neden evlendi?
Tercihi farklı desek, farkederdiniz herhalde di mi?

Ayy benim bir arkadasim da boyle oldu.kocasi raporluymus megerse.arkadasimdan gizledi.evlendi ogrendi arkadasim.9 ay birlikte yasadilar.bosandilar.arkadasim gecen gun gelinligini aldi,yeniden evleniyor.....baskasiyla tabiki deeeeeeeeeee......cok merak ettikk.sonra bizi bilgilendir aaaaaa...

Esim 29 yasinda ben 23 bu zamana kadar cinsel birlikteligi olmamis bende bu yuzden diyorum bu zmana kadar yasamayan bir insan daha istekli olmali nisanlimin akli ruhi bedeni hic bir rahatsizligi yok sertlesme vs sorunu da yok bi seksuel a seksuel ya da gay deil beni sevior surekli sarilior opuor ama o kadar ilerisi yok ilk ben de ıslanma olmadigi icin birde kastigm icin olmadi kayganlastrici kullandk oldu ondan sonra tık yok bilmiyorum sorun nedir arzulu birisi deil diorum ama sarilior opuor ben yemek yaparken falan

Arkadaşın konusundan yazmak olmaz ama yorumu görünce dayanamadım. 31 gün ne gerek var ki gün aşırı ilişkiye..Ovulasyon testlerinden alıp yumurta takibi yap uygun zamanları seç bununla ilgili forumda konu çok. Sadece çocuğa odaklanıp cinsellikten soğuyacaksınız..
Konu sahibine gelince,mutlaka bir sorun var trip atmak yerine önce konuşun sorunun temelinde ne var ,çözüm için ne yapmalısınız..

ovulasyon testini de kullanıp hamile kalamayan catlama iğnesi kullanıp kalamayan birsürü insan var bi araştırma yapmıştım hamile kalanların bir coğu adet bitiminden tekrar adet oluncaya kadar gün asıırı ilişkiye girip o gecce yataktan hiç kalmadan uyuyarak bir coğu hamile kalmış bu yüzden bu yöntemi de deneyeceğim babında yazdım ....yumurtlama takibide yaptım her türlü deniycez artık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…