6 günlük lohasa ve bebeğime yapılanlar

K.pederiniz sizin annenize nasıl elini kaldırabilior hadsizliğin bu kadarına pes doğrusu

bana kızma ve sakın yanlış anlama da adam kızın evini basıyor duvarları yumruklayıp elalemin karısına el kaldırıyor ve bu kuruntu oluyor öyle mi? :26:

selam yaşadıklarına çok üzüldüm benimde sana benze bir olay geçti başımdan kızımı 2008 de dünyaya getirdim hastane snrası eve geldik sarılıktan 3 gün küvezde kaldı babasına bile vermiyordum neyse kayınpederler geldi kaynanamla zaten 2 sokak vardı aramızda baba elini yıka öyle bebeği verim dedim bozlmuş kırkı çıkana kadar gelmedi evime çokta tındı bana göre ama eşim üzülüyordu ben bozulduğunun farkında deildim bir gün aradım o haftada kaynanam bende kalyor baba gelde bize çek yatı odaya koyalım allahım demediği kalmadı 100 çocucuğunda olsa oğlum boşayacak seni anana babana söyle benim oğlum satılık deil istanbul avrupa yakasında oturuyorduk anemler anadolu yakasında eşimi aradım alattım babasına kızdı bebeğimizin kırkı ççıktıktan sonra anadolu yakasına taşındık ama noldu bebeğimi emziremedim üzüntüden sıkıntıdan azcık hakkım varsa asla helal etmiyorum ALLAHA YAKIN BANA UZAK OLSUNLAR

ne kadar vicdansız ınsafsız ınsanlar var yaa anlamıyorum neyse kı esınız sızı desteklıyor buna şükredin derim cunku esının yanında durmayan cok erkek var burda okudugum kadarıyla bebegınızı güle güle büyütün inş saglıkla

öyle insanların kızları evlenince sorun çıkarmazlar damada gül gibi bakarlar kızları mutlu olsun diye gelin el kızıdır ya bişi olunca gelin üzülmezki senin oğlun evladın üzülüyor arada kalıyor biraz anlasalar zaten

bebeğini allah bağışlasın canım.sağlıkla huzurla büyüt bebişini.seni okadar çok iyi anlıyorumki,bende iki doğumumdada yaşadım bunları.bu kaynanalar neden hep en mutlu günleri seçerlerki bilmem.en mutlu anlarını karalamaya hazırolda bekliyolar mübarek.benimkide hastaneden çıktığım ilk günü evimde kendi görümcesiyle kavga etti.ben eşimin halasını severim oda beni çok sever.ama benim fesat kaynanam görümcesini kıskanıp evde önemsiz bişeyden kavga çıkardı.halam gitmeye kalktı bende burası benim evim kimse yüzünden gidemessin kalmak istemeyen varsa gidebilir dedim.allah tan eşimde yanımdaydı oda annesine tepki gösterdi neden ilk çocuğum en mutlu günüm zehir ediyon die kızdı hırsından yanan sobanın borusuna vurdu.ve oğlundan öle bi tepki alınca ödü patladı.akşam kayınpeder geldi biz anlatmadık bişe kaynanam bize bi yağ bi yağ hizmet 4*4.giderkende ben sabah gelirim dedi kalmaya cesaret edemedi evde.bende gerek yok sen benim 2 günde dikişlerimi patlatırsın ben evimde huzur istiyorum sakın gelme dedim.eşimde ses etmedi.annem antalyada 1 hafta sonra gelebildi bana 1 hafta ev sahibim halam halamın kayınvalidesi büyük kızı dönüşümlü baktılar.ne resillik çektim psikolojik açıdan.hala unutamadım 6 yıl oldu unutmayacağımda.ben yine mevlüde çağırdım gelmediler 3,5 ay görmediler inatlarından ve kayınpederide doldurmuş ki oda arayıp sormedı.ben yine insan evladıyım kendim aldım gittim oğlumu.ikincisindede bunlara taviz vermedim annem 1 hafta önceden geldi bu seferde annemi kıskandı.şimdiki gelinler annenelerini çağırıyo doğuma bize gerek görmüyolar dedi.eşimde ilkinde gördük herkesi çok yardımcı oldunuz iyi baksaydında gerek kalmasaydı hem annesi tabi gelecek dedi.ama bu seferde 4 ay görmediler 2. torunlarını şuan 6 aylık.yani böle şeyler artık normal kaynanalar için.ne anlarlar bilmem böle özel günleri berbat edince.eşleride erkeğim die geçinirler ama karıları ne derlersede hipnoz olmuşlar gibi araştırmak akıllarına gelmeden etrafa saldırırlar.ama oğulları eşleriyle aynı fikirde olunca kılıbık oluyo.onlarda gizli kılıbıklar

Son düzenleme:
yazıklar olsun...

lohusa bir anneyi bu şekilde üzmenin açıklaması yok.

sizde yavrunuzda meleksiniz şu anda...

ilahi adalete güvenin...
bu yaptıklarının vebali çok büyük olacak...

tercih konusunu hiç açmasaydınız...

şu an eşiniz müthiş baskı altındadır...

çok üzüldüm...

psikolojik vaka..

çıldırmış bunlar...torunlarının rızkını sütünü bile düşünmüyorlar...

arkadaşlar ben konu sahibinin ablasıyım ve yaşadığımız üzüntü grçekten büyüktü kardeşim bebişle ilgilendiği için yazamıyor sizi ben
aydınlatayın konu hakkında seçim yapma konusu şöyl, eksik anlattığı için hata gibi görülmüş ama evliliği ve hamileliği
boyunca çok üzüntü yaşattılar çok sarstılar ben destek oluyordum ama ailemize fazla yansıtamıyorduk bu bardağı taşırdı artık helede
anneme yaklaşımı bitirdi herşeyi.
şimdi olaylar biraz değişti annem memlekete gidince babam ve erkek kardeşim olayı öğrendi zor zaptettik çıldırdılar
yola çıkıp gelmeye karar verdiler çok üzgün ve sinirliydiler.
annem dünürüne telefon açıp ben eşime ve oğluma herşeyi anlattım polis ile birlikte gelicez bunun hesabını sormaya dedi babam
daha sinirliydi ve telefonda kaç bulunduğun şehirden çünkü benim karım kızım sahipsiz değil geliyorum dedi.
kayınpederi korkudan telefonu kapadı.sonra erkek kardeşim telefon aaçıp yinede saygısını bozmadan kimse benim ailemi bu duruma düşü
remez ablamı annemi ağlatamaz diye başalyım sinirle tehdit etmeye başladı saygı sınırlarını aşmadan yinede çünkü
biz onlar kadar ölçüsüz olamayız ve bu kadar korkunun üzerine eyvah geliyolar çok sinirliler bana ne yapacaklar korkusu ile
annemi arayıp özür dilemiş kayıpederi gelin kızınızın yanına demiş ama korkudan tabi konuyu kapatalım tatlıya bağlayalım cok
pişmanım naptım ben demiş. ama bu kişi hep böyle düzelmiş hatasını anlamış zannetmeyin benim kardeşim cokdelidir
korkusundan yaptı yine aynı olur bu adam normalde değil zaten.anlamıştı kimsenin karısı kızı sahipsiz değil.

off nasıl sinir oldum okuyunca
bebeğin hayırlı olsun canım, fitne fesad kaynananla barbar kayınpederine de Allah akıl fikir versin!

içim nasıl rahatladı okuduktan sonra anlatamam,
bir insanın hele de bir kadının ailesinin arkasında olmasından daha güzel birşey olamaz,
o düşüncesizler bir daha da konu sahibinin ve ailesinin adını desturla anarlar umarım!

yazarken düzgün yazamamışım hala cok sinirliyim cünkü
deli olan erkek kardeşimdir yanlış anlaşımasın ondan korktular demek istedim ama şuan neler olur bi fikrim yok

terbiyesizlikten başka bişey değil kayınpederinin yaptığı kusura bakma ama öküzün hödüğün teki.eğer eşinde yanındaysa kesinilikle onlara tavrını koy.bu arada canını sıkma bebişinle ilgilen sadece.farzetki annen yanına gelemeyecek durumda ya da hiç gelmemiş gibi.ama eşin babasının adına özür dilemeli.kesinlikle anneni aramalı ve özür dilemeli.
o kayınvalide bozuntusunada ne olmuş anlamadım ya gelinler doğum yatımı bunlar dellenmeye başlıyor.ben yenidoğan hemşiresiyim anneler belirli saatlerde emzirmeye geliyor ve uzun süre kalıyor .zırt pırt kapıyı çalıpta gelin niye çıkmadı diyenleri bir azarlıyorum ki görmeyinbazen geline soruyorum nasıl sana karşı eğer kötüyse ben iyice azarlayım..

tam sinir harbi...

olan bebeklere oluyor,,,

anne üzülüyor, sütü kesiliyor..

yada annenin stresi bebeğe geçiyor...

anneniz kardeşinizin yanına gitsin mutlaka. daha 40'ı bile dolmamış

ben okurken gerim gerim gerildim..

sizler yaşayansınız..

çok haklısınız...

Allahım tüm yeni doğum yapan anneleri ve bebeklerini korusun

yazarken düzgün yazamamışım hala cok sinirliyim cünkü
deli olan erkek kardeşimdir yanlış anlaşımasın ondan korktular demek istedim ama şuan neler olur bi fikrim yok

.zırt pırt kapıyı çalıpta gelin niye çıkmadı diyenleri bir azarlıyorum ki görmeyinbazen geline soruyorum nasıl sana karşı eğer kötüyse ben iyice azarlayım..
Bütün hastanelere senin gibim hemşire versin rabbim Lohusa kaynana hemşiresi

yazarken hatalarım olmuş kusura bakmayın hala çok sinirliyim
bu arada erkek kardeşim çok delidir ve tabii çok genç olduğu için zaptetmek daha zor
onlar bu yaşta gözü kara olur yanlış anlaşımasın ondan korktular

ay ben burayı kaçırmışım neyse ,affınıza sığınarak yazıyorum,eşşek gibi özür dilemiş.yaşlı başlı adamdır öyle demememem lazım ama hakketmiş.pislik adam ya bunlar nelerine gveniyorlar anlamadım ya dertleri nedir anlamadım.allah aşkına kimse aman oğlum ve gelinim mutlu olsunda varsın bnm istediklerim olmasın demiyor.yok gelin oğluma layık değil,yok gelin kısa,yok gelin,çirkin yok efendim tembel,pasaklı,savurganyemek yapamaz ev hanımı değil,açık seçik giyinir,beni aramaz..............
ya bulaşmayın artık hayatımıza allahtan korkmazlar.çok sinirlendim çooook

ya bunları okuyunca çok kötü oldum bende 2008 de doğum yaptım hamileliğimin 8. ayında annem göğüs kanserine yakalandı yani doğumumda benimle ilgilenemedi yeni göğsü alınmıştı sonra memleketten teyzem geldi bana bakmaya teyzemin ve benim burnumdan getirdi kaynanam beni 40 gün ağlattı çocuğumun en güzel dönemlerini yaşayamadım doya doya ama şimdi akıllandım evlerimiz yanyalmasına rağmen haftada 1 görüşüyorum ona müstehaktır zamanında bana sahip çıksaydı herşey çok farklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…