- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
daha çok yeni doğum yapmışsınız.
siz gereksiz kuruntu ediyor olabilirsiniz, kayınvalideniz gereksiz alınganlık ediyor olabilir..
hiç buraya konu açıp da kendinizi doldurmasaydınız keşke..
zorlandığınızda, canınız çok sıkıldığında
lahavle çekin hasbinallah venimel vekil deyin.
boşuna bunları dert etmeyin kendinize..
evet arkadaşlar nası başlasam bilmiyorum.6 gün evvel suyum patlayıp.ani bir sezeryan doğumu yaptım.evt konuya giriyorum. bebeğim erken doğum olduğu için bebeğimi biraz insanlar uzak tuttum kendi annemde dahi kimse bırakmadan bebeğimin tüm bakımını kendim yapıyodum. kaynanam diğer torunuyla bana geldi.çok yaramaz bir çocuk ordan oraya atlıyor zıplıyor dur diyen yok benim bebişimde kucağımda.neyse bebeğimin altını değiştirirken bir baktım badisi ıslanmış bende üstünü değiştiricektim.torununa oğlum bi dur bebeğin üstünü değiştiricem dedim.sonuçta 5 günlük bebek ufak bir rüzgar bile hasta edebilir.neyse sonuça geliyorum bayanlar dün gece kayınpederim evimi basıp duvarları yumruklayarak bana ve anneme hakaretler savurmaya başladı. biz onun karısını üzmüşüz.torunana bağırmışım ben karıcığına bebeğimi elletmiyomuşum.saçma sapan basit olaylar.tamamen kaynananım şımarıklığı...bu arada yıllardır karına zülüm eden bir adamdır öyle karısına düşkünlüğü yok..benim haftası dolmamış daha göbek bağı düşmemiş bebeğime ben daha 6 günlük lohasayım daha yıkanmadım dişlerlerim duruyorken hiç düşünmeden acımadan bunu yaptı. ve ayrıca benim anneme el kaldırdı. daha benim babam anneme eline kaldırma.kadının nası zoruna gitti düşünün.çok üzüldüğü için annemi memlekette yolladım.ben ve 7 günlük daha göbek bağı düşmemiş yavrum yapayalnız kaldık.ama hayatım boyunca onları asla affetmicem.anneme kızını al git dedi ya bebeğimi hiç düşmeden.inanın dün gece hala aklımdan çıkmıyo...
şimdi eşin naptı diye sorucaksınız.olay esnasında o da yanımızdaydı.pek bişey yapamadı babasına ben fenalaşınca annesini evine gitti annesi anneme alınmış falan filan.eşime seçimini sordum ya ben ya onlar diye.bizi seçti yeni bir başlagıç yapıcaz haydi hayırlısı bakalım........
selam yaşadıklarına çok üzüldüm benimde sana benze bir olay geçti başımdan kızımı 2008 de dünyaya getirdim hastane snrası eve geldik sarılıktan 3 gün küvezde kaldı babasına bile vermiyordum neyse kayınpederler geldi kaynanamla zaten 2 sokak vardı aramızda baba elini yıka öyle bebeği verim dedim bozlmuş kırkı çıkana kadar gelmedi evime çokta tındı bana göre ama eşim üzülüyordu ben bozulduğunun farkında deildim bir gün aradım o haftada kaynanam bende kalyor baba gelde bize çek yatı odaya koyalım allahım demediği kalmadı 100 çocucuğunda olsa oğlum boşayacak seni anana babana söyle benim oğlum satılık deil istanbul avrupa yakasında oturuyorduk anemler anadolu yakasında eşimi aradım alattım babasına kızdı bebeğimizin kırkı ççıktıktan sonra anadolu yakasına taşındık ama noldu bebeğimi emziremedim üzüntüden sıkıntıdan azcık hakkım varsa asla helal etmiyorum ALLAHA YAKIN BANA UZAK OLSUNLAR
arkadaşlar ben konu sahibinin ablasıyım ve yaşadığımız üzüntü grçekten büyüktü kardeşim bebişle ilgilendiği için yazamıyor sizi ben
aydınlatayın konu hakkında seçim yapma konusu şöyl, eksik anlattığı için hata gibi görülmüş ama evliliği ve hamileliği
boyunca çok üzüntü yaşattılar çok sarstılar ben destek oluyordum ama ailemize fazla yansıtamıyorduk bu bardağı taşırdı artık helede
anneme yaklaşımı bitirdi herşeyi.
şimdi olaylar biraz değişti annem memlekete gidince babam ve erkek kardeşim olayı öğrendi zor zaptettik çıldırdılar
yola çıkıp gelmeye karar verdiler çok üzgün ve sinirliydiler.
annem dünürüne telefon açıp ben eşime ve oğluma herşeyi anlattım polis ile birlikte gelicez bunun hesabını sormaya dedi babam
daha sinirliydi ve telefonda kaç bulunduğun şehirden çünkü benim karım kızım sahipsiz değil geliyorum dedi.
kayınpederi korkudan telefonu kapadı.sonra erkek kardeşim telefon aaçıp yinede saygısını bozmadan kimse benim ailemi bu duruma düşü
remez ablamı annemi ağlatamaz diye başalyım sinirle tehdit etmeye başladı saygı sınırlarını aşmadan yinede çünkü
biz onlar kadar ölçüsüz olamayız ve bu kadar korkunun üzerine eyvah geliyolar çok sinirliler bana ne yapacaklar korkusu ile
annemi arayıp özür dilemiş kayıpederi gelin kızınızın yanına demiş ama korkudan tabi konuyu kapatalım tatlıya bağlayalım cok
pişmanım naptım ben demiş. ama bu kişi hep böyle düzelmiş hatasını anlamış zannetmeyin benim kardeşim cokdelidir
korkusundan yaptı yine aynı olur bu adam normalde değil zaten.anlamıştı kimsenin karısı kızı sahipsiz değil.
arkadaşlar ben konu sahibinin ablasıyım ve yaşadığımız üzüntü grçekten büyüktü kardeşim bebişle ilgilendiği için yazamıyor sizi ben
aydınlatayın konu hakkında seçim yapma konusu şöyl, eksik anlattığı için hata gibi görülmüş ama evliliği ve hamileliği
boyunca çok üzüntü yaşattılar çok sarstılar ben destek oluyordum ama ailemize fazla yansıtamıyorduk bu bardağı taşırdı artık helede
şimdi olaylar biraz değişti annem memlekete gidince babam ve erkek kardeşim olayı öğrendi zor zaptettik çıldırdılar
annem dünürüne telefon açıp ben eşime ve oğluma herşeyi anlattım polis ile birlikte gelicez bunun hesabını sormaya dedi babam
daha sinirliydi ve telefonda kaç bulunduğun şehirden çünkü benim karım kızım sahipsiz değil geliyorum dedi.
kayınpederi korkudan telefonu kapadı.sonra erkek kardeşim telefon aaçıp yinede saygısını bozmadan kimse benim ailemi bu duruma düşü
remez ablamı annemi ağlatamaz diye başalyım sinirle tehdit etmeye başladı saygı sınırlarını aşmadan yinede çünkü
biz onlar kadar ölçüsüz olamayız ve bu kadar korkunun üzerine eyvah geliyolar çok sinirliler bana ne yapacaklar korkusu ile
annemi arayıp özür dilemiş kayıpederi gelin kızınızın yanına demiş ama korkudan tabi konuyu kapatalım tatlıya bağlayalım cok
pişmanım naptım ben demiş. ama bu kişi hep böyle düzelmiş hatasını anlamış zannetmeyin benim kardeşim cokdelidir
korkusundan yaptı yine aynı olur bu adam normalde değil zaten.anlamıştı kimsenin karısı kızı sahipsiz değil.
yazarken düzgün yazamamışım hala cok sinirliyim cünkü
deli olan erkek kardeşimdir yanlış anlaşımasın ondan korktular demek istedim ama şuan neler olur bi fikrim yok
.zırt pırt kapıyı çalıpta gelin niye çıkmadı diyenleri bir azarlıyorum ki görmeyinbazen geline soruyorum nasıl sana karşı eğer kötüyse ben iyice azarlayım..
Bütün hastanelere senin gibim hemşire versin rabbim Lohusa kaynana hemşiresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?