6 günlük lohasa ve bebeğime yapılanlar

benimde teyzem resmen evden kaçtı yaptıklarından dolayı sonuçda teyzeme yapılanlar anneme yapılmış kadar oldu sen anneni bi şekilde geri getirmeye çalış canım yalnız olmadığını anlamış onlar zaten sana bi daha bişiy söyleyemezler cesaret edemezler annen en güzel günlerine şahit olsun seninle birlikte

Canım yaa sımsıkı sarıl bebeciğine gerisini düşünme.
Rabbim meleğine sağlıklı huzurlu ve sevgi dolu başarılı bir hayat nasip etsin inşallah.

Güle güle büyütün bebeğinizi.
Keşke annenizi göndermeseymişsiniz, eşinizde yanınızdaymış nasıl olsa, sizden uzak dururlardı olur biterdi.
En ihtiyacınız olduğu zamanda keşke göndermeseymişsiniz.
Ben de daha 20 günlük lohusayken, kayınvalidem benim evimde boşanın diye apartmanı ayağa kaldırdı.
Ne mi oldu, şimdi malesef torunlarının yüzünü göremiyorlar.
Çünkü torunlarını düşündüklerine inanmıyorum, 20 günlük çocuğu bu kadar kolay anneniz babasız bırakacak birinin
torununu düşündüğüne kimse inandırmaz beni, o yüzden görüp görmemeleri umrumda değil.
Onlara kalsa, evime neden davet etmiyormuşum ,diyebiliyorlar hala.
Kendi annemi de onların keyfi için evimden uzaklaştıramam valla, yardıma ihtiyacım var.

tekrar ben burdayım kardeşim şuan yazamıyor
ama şok gelişmeler var o telefon konuşmalarından babam ve kardeşimden korkan kayınpederi
ve kaynanası şuan kardeşimin evine gitmiş ne konuşuyorlar bilemiyorum ama talefonda sordum sorun yok dedi
aramasını bekliyorum
sanırım ondan da özür dileyebilir bu korku yetmiştir inşallah ama başka şeylerde olabilir henüz konuşamadım aramasını
bekliyorum devamını o yazar size. işte kızlar ailenizin destek olmasını engellemeyin ki böyle durumlarda
böyle geri adım attırılır yoksa eziyorlar

yani herşey tamam da, o kim oluyor senin annene el kaldırabiliyor, ahlaksız adam. ben olsam bir daha ölüm döşeğinde olsa yüzüne bakmam

Bebeğine ve kocana konsantre olacaksın. O insanlar adam olup gelip sendne özür dileyene dek evinin kapısını asla açmayacaksın onlara. Hatta özür dileseler dahi 1-2 sene yüzlerine bakma derim. 1-2 geçtikten sonra da ben olsam gene evlerine gitmem, ama en azından bebeğimin dede-babaanne ilişkisi açısından yüzeysel bir iletişim kurabilirim. Fakat bu tasvir ettiğin insanlar o medeniyet çizgisine sanırım gelemezler ve senin hayatına da giremezler bir daha.

Asla stres yapıp, bebeğini sütünden mahrum etme.
K.valide-k.peder ile ilgili konuları eşin açsa bile yorum yapma, ilgilenme. İlgilenmediğini de belirt.
Bu dengesiz insanlar eşinin ebeveynleri, eşin uğraşsın çok istiyorsa.

Durumunuz ne bilmiyorum ama yerinizde olsam bidaha kapımdan içeri adım atamazlardı.Annenize el kaldırmış bu yenilir yutulur şey değil.Hal böyleyken eşinizin müdehale etmemesi de tuhaf.Bak canım daha yeni doğum yapmışsın.Bebeğini düşün.Sil at onları tavrını koy bidaha evine sokma ve görüşme.Ama bunları kafana takarsan Allah korusun sütün gider.Bebeğine en büyük zararı sen verirsin.Düşünme hiçbirini.Yavrunun her gün büyüdüğünü göreceksin.Tadını çıkar zaman çok çabuk geçiyor

isabet olmuş. kardesınde uzuuuuunca bı sure görüşmesin bence onalrla. kayınpederım hamıleyken bana el kaldırmaya kalktı.(bende diklendım onun ustune tabi, altta kalırmıyım) 2 sene oldu. aynı apartmanda oldugumuz halde evımden ıcerı adım atamıo. görmemezlikten geliorum, konusmuorum. muhattap olmasın zaruri haller dısında.

o annenize el kaldırarak kaç yaşındaki kadını ne hale sokmuş psikoljik olarak siz nasıl olurda annenize sahip çıkıp eve polis çağırmazsınız o kimki.......... polise intikal ettirmeliydiniz olayı o kadını böyle ezdirtmeye hakkınız yok ayrıca kendnizi düşüneceğinize o aileden(yani anne babasından eşinizin) ve annenizin üzüntüsünden nasıl kurtarırsınız onu düşünün bence

kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım biliyosunuz ki küçücük bebeğimle yanlız kaldım herkese destekleri için teşekkür ediyorum.evet son olayları anlatıyorum ablam sizlere biraz bahsetmiş bende özet geçicem.babam erkek kardeşim süper ağızlarını payını vermişler.annemde özür diledi kayınpeder.akşamsı kaynanam geldi kapıyı açmadım bayağı çalınca dayanamak açtık.kaynanam doğuma giderken onu almadık diye darılmış arkadaşlar ben erken doğum yaptım o gün suyum geldi ve ilk hamileleğim olduğu için şoka girdim daha bebeğiminde benimde çantamız hazır değildi telaşla onları hazırladık eşim geldi arabada kaynanamı aradık uzak bi yere misafirlikte neyse hastaneye kadar zaten suyum bitmişti bide onu alsak bebeğim ölebildi diye ona anlattım ondan sonra diğer torununa bağırmışım diye alınmış dedim o senin torununda bu neyin ne alınıyosun benim onu sevdiğimi( etrafımda koşuyodu bende bebeğin üstü ıslanmış onu değişicektim oğlum iki dk dur da bebeğin üstünü değişiyim dedim ) neyse anneni ara gelsin kocan gitsin arabayla alsın falan demeler onun yanında annemi aradım gel seni alalım dedim annemde gelmem çocuk oyuncağımı dedi...gecenin sonuna doğru bebeğimi emziriyorum emziriyorum doymuyor bir baktım sütüm gelmiyo........kriz geçirdim tabi başladım bağıra çağıra ağlamaya bok vardı bu kadar abartılcak yazıklar olsun bebeğimi aç bıraktınız diye tabi o kayınpederi asla affetmiceğimi bir daha asla evime gelmemesini söyledim.dedim torununa hiç düşünmeden bunları yapan adamla işim olmaz diye.kaynanam ay üzülme gelir gece kalıyım falan demeler dedim istemiyorum git sabah geldi temizlik yaptı elimi hiç sürmedim yorgunum dedim bebeğimi aldım odamda akşama kadar yattık yemek falan yapmış akşam gitsem korkarmısın dedi yok korkmam hatta yarında gelme ben hallederim dedim.ama kocanı asla affetmem dedim asıl suçlu kaynanam aslında adamı doldurmuş şımarık salak dedim artık alınma herşeye.......tatlıya bağladılar gibi ama asla unutmam eskisi gibi sıcak olamam anneme bebeğime yapılanı affetmem..... bu ara da ne bulduysam yedim içtim sütüm geri geldi......

cnm asla o insanları affetme ne demek annemne el kaldırmak ortada kızmayı gerektircek bişeyde yok ama asla hayatına onları sok ma

yaşadıkların çok üzücü şeyler keşke hiç olmasaydı canımbu insanları hayatından çıkaramazsın eşinin anne babası sonuçta ama daha mesafeli bir ilişki kurabilirsin.zor olsada yaşadıklarını unutmaya çalış bebeğine odaklan kendini üzme

canım kusura bakmada oooohaaa diycem yani ne vahşi insanlar var yaa..Allaha havale et....çocuk senin bebeğinin üstünede düşebilir yani Allah korusun aferdersin o kaynanan olcak karı tahmin edip oğlum uslu ol bak bebeğin üstüne düşebilir yengene çarpabilirsin o ameliyat olmuş demedimi yuuuh vahşi ......bide kayınbaban annene bağirmış haaaaaaa ya varya bu tip yazılar deli ediyo beni.....anneni ne gönderiyon sen adama terbiyesizlik etme sen oğlunun evindeysen bende kızımın evindeyim biyerede ne kızım ne ben gitmiyoz diyemedimi be tatlım...bazen bu tiplere ki bunlara vahşi çirkef denir aynı dilden konuşcan öle anlar bunlar yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…