- Konu Sahibi winx perisi
-
inşallah bitanem..
birkaç aya kadar her şeyi atlatıcaksın hiç merak etme olurmu belkide yeni bebiş haberi alıcaz senden güzel umutlarda dileklerle yeni ve uzuun bir yola çıkıcaz ha ne dersin?
bu arada yolun kızılaya düşerse beklerim tamammı tatlım...
winx perisi,uzun zamandır senden haber alamayınca birşeyler yolunda gitmediğini düşünmüştüm. geçmiş olsun arkadaşım.ne yapalım kısmet değilmiş,Allah biraz daha zamanı var bebek sahibi olmanın diyor galiba. ne tuhafki bu başlığı açan sendin ve bu başlıkta yazan herkesde bir şekilde bebeğini yada bebeklerini kaybetti.üzülme kendini ve eşini de yıpratma,gençsin, tek yaşadığın olumsuzluk bu olsun,bundan sonraki hamileliğin sağlıkla sonuna kadar gider inşallah.sevgilerle.
dr bana normal hayatına devam et dedi. bazılarına şu kadar ay korunun hamile kalmayın felan demişler. winxperisi senin dr un sana bir şey söyledimi?
dr bana normal hayatına devam et dedi. bazılarına şu kadar ay korunun hamile kalmayın felan demişler. winxperisi senin dr un sana bir şey söyledimi?
uzerınden uzun sure gecmıs konunun ama umarım bana yardımcı olacak bırılerı okur bunu..
Ben 1 yumurta olgunlasarak ılk asılamamda hamıle kaldım.asılamadan 14 gun sonra beta hcg degerım 190 dı..ondan 4 gun sonra da 1080 cıktı.doktor harıka degerler hersey yolunda dedı..sonra kese muayenemı beklemeye basladım.sat a gore 6+4 ken kalp atısını gormeye gıttıgımzde kese 18 mm ölcüldü.doktor bu degere gore 6+6 haftalık dedı..buraya kadar hersey guzel.ancak bebek ve yolk sac yok.kese bombos.o kadar uzun sure baktı baktı ama hıcbırsey yoktu kese ıcınde.bana bunun cok buyuk ıhtımalle bos gebelık oldugunu soyledı.ama kesın konusmak ıcın 5 gun sonra yanı 7+4 ken cagırdı..ıkı gun sonra son kez muayene olucam.yıne goremezsek kurtajla alıncak..benımkı gec dollenme degıl.bu zamana kadar gozukmemesı normal mı.ozel bır tup bebek merkezıne gıdıorum.aletler falan son model.umudum kalmadı.aglayıp duruyorum.benım gıbı olup goren var mı.bana umut olun
YeniArkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
Uzun süre geçmiş ama durumunuz ne olmuştu?Arkadaşlar merhaba... Benim durumumda burda konuşulanlardan farksız.Dün doktora gittiğimde doktor kesenin geçen haftaya göre büyüdüğünü ama bebeğin görünmediğini söyledi.Bana göre bu bir boş gebelik, haftaya kadar bekleyelim sonrasında kürtaj dedi.O an yıkıldım tarifi imkansız... Ama bi taraftan da yolc sac ın oluştuğunu söyledi.İnternetten okuduğuma göre yolc sac boş gebelikte oluşmuyormuş.Bi umut işte...Kafam öyle karışık ki....Gittiğim hastane MedicalPark..Haftaya kendi doktoruma Gazi Ünv. deki Prof Dr. a gideceğim.Ona daha çok güveniyorum bakalım o ne diyecek..?
bu genellenebilir bi durum degil benimki 5 haftalikken karindan gorundu 6.haftada kalp atisini dinledikcanım 5 haftalıkken karından görünmesi çok çok zor. keşke alttan baktırsaydın. ancak öyle görünebilir. yani kafandaki acaba boş gebelikmi sorularını gidermiş olrdun. çok erken daha. benim doktorum 9 haftalık olan kadar alttan baktı. hatta 10 gün içinde nerdeyse 4 kere falan vajinal usg yegirdim. (benim de aynı senin gibiydi son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekirken usgye göre 5 haftalık çıkıyordu. geç döllenme olmuş.) yani diyeceğim şu ki muhtemelen bir sakıncası olsaydı benim doktorum da vajinal usg ile bakmazdı.
Maalesef Mart 2016 'da kürtaj ile hamilelik (8 haftalıkken) sonlandırıldı.Çünkü embriyo gelişimi olmadı.Şimdi yazdıklarımı okuyunca yine o günler aklıma geldi.Kötü zamanlardı...Sizin durumunuz nedir?Uzun süre geçmiş ama durumunuz ne olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?