- Konu Sahibi winx perisi
-
kizlar benim bugun 7+3 halen kalp atısı gorulmedi
bebeklerden biri 3 mm biri 4 mm
cok uzgunum, kuzenim dr onunla konustum ikiz oldugu icin kalp atısı gecikebilir dedi bir umut bekliyırum
cuma günü gittim doktora. ve boş keseyi aldılar. hamileliğimde bitmiş oldu. üzgünüm ama yapacak bir şeyim yok. hayırlısı buymuş diyorum.winxperisi senin için herşey daha güzel olur umarım.sağlıkla hamileliğin devam eder. hoşçakalın
kizlar bugun dr a gidicem ne olur bana dua edin..
Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin en kısa zamanda Allah ım bizlere o duyguyu tattırsın inşallah.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben de pazartesi boş gebelik nedeniyle operasyon geçirdim.Anlıyorum seni;ama ümidimizi kaybetmememiz lazım değil mi?Moralini yüksek tut canım.İnşallah birgün biz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız..
canım arkadaslarım bilenlerden bir ayetel kursi rica ediyorum Allah sizden razi olsun
çok geçmiş olsun canım patolojiye gönderdilermi senden de, bende salı günü oldum bugun pataloji sonuçlarını alcam umarım kötü birşey çıkmaz çok heyecanlıyım, esterya ile birlikte güzel haberler almayı umuyorum
olmadı arkadaslar bebeklerim benimle kalmadı..
kalpleri atmıyor
dr bir an once alalım diyor
canım arkadaslarım bilenlerden bir ayetel kursi rica ediyorum Allah sizden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?