6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

senağlama nila kaç gündür seni merak ediyodum..özelden nasıl mesaj gönderildiğinine bilmediğimden hep forumu baktım senden bir cevap varmı diye..çok üzüldüm.söylicek bir kelime bulamıyorum.umarım bir an önce atlatırsın bu durumu..rabbim bir sonraki bebeğini almayı nasip etsin.:Saruboceq:

kizlar benim bugun 7+3 halen kalp atısı gorulmedi

bebeklerden biri 3 mm biri 4 mm

cok uzgunum, kuzenim dr onunla konustum ikiz oldugu icin kalp atısı gecikebilir dedi bir umut bekliyırum

kizlar benim bugun 7+3 halen kalp atısı gorulmedi

bebeklerden biri 3 mm biri 4 mm

cok uzgunum, kuzenim dr onunla konustum ikiz oldugu icin kalp atısı gecikebilir dedi bir umut bekliyırum

canım sıkma canını öncelikle umudunu hiç bir zaman yitirme, bebeklerine güven.Kalbimiz seninle umarız hiçbir sorun çıkmaz canım bir sonraki kontrolün ne zaman peki canım ne zaman gel dedi doktorun

esterya,
aman canım sen sen ol acele etme...
bekle biraz daha,bir doktora güvenme sakın...
başka doktorlarada git...
ben çok pişmanım beklemediğime..
sakın beni yanlış anlama iyi olmanı isterim her zaman,gönlünü ferah tut bitanem...:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun,inşallah sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın....
:Saruboceq:

nila, canım başın sağolsun,Allah hakkında hayırlı olanı versin....:Saruboceq:
benimde geçen sene benzer bir durum başıma geldi...
ümidini yitirme canım...
Allah yar ve yardımcın olsun....
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben de pazartesi boş gebelik nedeniyle operasyon geçirdim.Anlıyorum seni;ama ümidimizi kaybetmememiz lazım değil mi?Moralini yüksek tut canım.İnşallah birgün biz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız..

canım benimde görünmedi ve addılar boş gebelik geçirdim ama senini geç döllenme olabilir 6. haftada görünmeyebiliyo sıkma cnını dua et Allah a umarum meleğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin en kısa zamanda Allah ım bizlere o duyguyu tattırsın inşallah.

esterya, inşallah güzel haberlerle buraya dönersin, yüzün gülerek gelirsin. senin için dua edeceğim. bize haber vermeyi unutma.

Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin en kısa zamanda Allah ım bizlere o duyguyu tattırsın inşallah.

aminnnnnnnnnnn canımmmmmmm, bu arada üzüldum senin için aynı şeyleri yaşamışız Allah dualarını kabul etsin

çok geçmiş olsun canım patolojiye gönderdilermi senden de, bende salı günü oldum bugun pataloji sonuçlarını alcam umarım kötü birşey çıkmaz çok heyecanlıyım, esterya ile birlikte güzel haberler almayı umuyorum

Canım almadılar benden.Çünkü embriyo oluşmamıştı.Sadece kesem vardı.

olmadı arkadaslar bebeklerim benimle kalmadı..

kalpleri atmıyor

dr bir an once alalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…