- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi winx perisi
-
olmadı canım melek oldu bebeklerim[/QUOT
kıyamam sana inan kendi bebeklerimi kaybetmiş kadar üzüldüm, çok umutluydum senin bebeklerin için ama hayırlısı demekten başka çaremizmi var canım, çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda saglıklı bir gebelik yaşarsın canım. söyleyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm sadece
asnilcim cok sagol canım allah razı olsun
tebrık ederımmm :)
ya walla cok ozur dılerım yanlıs bı yerı okumusum ben baska bı sayfayı sımdı sen boyle yazınca aydım bende cok cok coookk ozurdılerım:gitme:
kızlar yardım edın kımse yokmuuuuuuuumafoldumben
off tatlım yaa... inan çok çok çok üzüldüm allah sabır versin hayatım..
tüh ya...
çok yıpratma kendini lütfen çabuk toparlan olurmu arkadaşım bekliyorum seni yine aynı sevinçle...sakın kendini hayata eşine hiçbirşeye kapama olurmu?
demekki sağlıksız olacaktı rabbim daha minikken aldı elinden allahın sevdiği kuluymuşsun böyle durumlarda hep daha kötsünü düşün ve şükret tamammı tatlım anlıyorum seni ama lütfen hayata küsme çok gençsin daha neler paylaşıcaz bitanem benim...
dılacım tsk ederım canım ama ryhen pek ııı deılım acıkcası.esımlede ılgılenemıyorum kızıyorum herseye bagırıryorum eskısınden daha kıskanc oldum asabı oldum ınsallah atlatırım yalnız bebegımı cok ozledım:a015::gitme: inşaalah sen saglıklı bı hamıleleık gecırırsın bebegını kucagına alırsın canım benım
çok üzüldüm canım, biliyorsun bende daha 10gün önce aynı şayleri yaşadım bende senin gibi sinirliydim herşeye bagırıyordum, alınıyordum ama anladımki eşimde en az benim kadar üzülüyor birde üstüne üzüntüsünü bastırıp benimle ilgilenmeye çalışıyor içine atıyor üzüntüsünü , üztüne üztelik bende üzüyordum farkında olmadan onu.ikinizi ikinizden iyi kimse teselli edemez canım bırakta üzüntüne ortak olsun, içinize atmayın birlikte aglayın rahatlayın... kıyamam sana . Allah hepimize yine saglıklı birer evlat versin
yapma bitanem senin yuvan herşeyden önemli yazık eşin üzülmemişmidir zannediyosun yapma hırsını ondan alma fıstığım...sağol iyi dileklerin için ama hayat bu belli olmaz bende çok üzülürüm bebişime birşey olursa ama inanıyorumki sağlıksızsa ve bu hayatta yiyecek ekmeği yoksa elimden gider...allah en çok sevdiğim insanları elimden aldı been hiiiiççç isyan etmedim neden ben demedim sende yap bunu ya sağlıksız olsaydı bir ömür onun vicdan azabıyla hiç yaşayamazdın emin ol bebişin sağlıksızdı ve düştü tamammı bitanem...gül oyna demiyorum ama evliliğinide tehlikeye sokma daha sıkı sarılın birbirinize va dahada güçlenmiş yuvanızda biraz zaman sonra yeni bi bebişle inanıyorumki kucağına bir gün alıcaksın bebişini...
hayata daha bağlı ve daha güçlü yoluna devam ediceksin canım arkadaşım...birini alır yüce rabbim birini verir...her zaman için allahın sevdiği kullarıyız bunu sakın unutma bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?