6. haftada bebegi ve kalp atisini gormek icin vajinalmi bakmak gerek illa

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Arkadaslar ben tup bebek yontemi ile hamile kaldim buyuzden cogunuzun aksine iki kat temkinli davranmaya calisiyorum sizler bebeginizi kacinci haftada nereden bakilan ultrasonla gorup duydunuz simdiden cevaplariniz için teşekkürler...

Arkadaslar ben tup bebek yontemi ile hamile kaldim buyuzden cogunuzun aksine iki kat temkinli davranmaya calisiyorum sizler bebeginizi kacinci haftada nereden bakilan ultrasonla gorup duydunuz simdiden cevaplariniz için teşekkürler...

7+2 de yani 8. Haftada karindan ultrasonda. .

Ben 7+3 falandı karından görüldü bence vajinal muayeneye gerek yok sabırlı ol inşallah bebeğin sıkı sıkı bağlansın sana

Vajinal ultrason keseye kadar ulaşmıyor. Yani keseyi yırtma veya düşük tehlikesi yaşama olasılığı yok. Ben 10. Haftaya kadar vajinal muayene oldum. Bence doktorunuza güvenin güvenmiyorsanızda değiştirin. Çünkü hiçbir doktor bebeğinize ya da size zarar vermek istemez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle olsa bile ultrason herkesin bildiginin aksine zararli bisey direk maruz kalmasindansa karindan muayene daha mantikli tabii bazi durumlarda zorunlu kalinabiliyor ama bir hafta erken gorcem diye riske atmamak gerekiyor diye dusunuyorum doktorlar kendilerini gelistirmek istiyorlar merakli olduklari icin alttan bakmak islerine geliyor kusura bakmayin ama onlara gore sen dusuk yapmissin yapmamissin cok onemli degil bence coguna artik normal geliyor ama ben hamile kalana kadar iki defa ameliyat oldum iki kez asilama oldum sonunda tup bebekle hamile kaldim cektirdigim rahim filmlerini girdigim(daha hic alisik degilken, halada alisamadim) muayeneleri saymiyorum bile kackez doktor bekledim ne insanlar gordum psikoloj bozuldu bunlari eger doktorlar hesaba katsa beni alttan muayenr etmek istemez diye dusunuyorum ama onlar hergun yasiyor cok normal artik onlara gore ve okadar rahatlarki hicbirini ustlerine bile alinmazlar dusecegi varmis dusmus derler dedigim gibi sen ve senin gibi bir cok kisi defalarca batirmis bir zarar gormemis olabilirsiniz ama ben temkinli yaklamak zorundayim arkadasin cvb in icin tesekkur ederim :)

Bilmiyorum eğer vajinal baktırmasaydım şu an bebeğim olmayacaktı. Çünkü karından bakan 2 doktorda keseyi boş gördü ve kürtaj dedi. Şükürler olsun ki şimdiki doktorum vajinal muayene ile 6 haftalıkken gördü ve kurtardı yalnış teşhisten bizi.

Canım benim de 5haftalikken görülmüştü karından ama 9. Haftada göremedi vajinal baktı korkma vajinal ultrasondan bi zararı yok hatta daha net görülüyor bebıs

benim 15.48 mm cikti dr 5 haftalik gorunuyor dedi halbuki 6 haftalikti yanlis hatirliyo olabilirmisin acaba yada benim doktorum salak beni bos yere korkuttu

Doğru hatırlıyorum canım ama tam 6 hafta değildim 5+4 dü bende senin dr. Şaşırmış şimdi kontrolün bir daha ne zaman

6. Haftada hangi doktormus o kurtaj diyen iste gercekten burada internetin arastirmanin yasanilanlari okumanin faydasini goruyorum doktorlar en kotu ihtimal sekizinci haftaya kadar bekliyor 9. 10. Hafta duyanlar bile var ve iyi bir doktor ilk once ilaçla dusuk yaptirtmak ister direk kürtaja alalim demez bunlari onutmayin senin adina cok sevindim canim yavrunu ALLAH bagislasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…