6. haftada bebegi ve kalp atisini gormek icin vajinalmi bakmak gerek illa

seninkide enteresanmis canim saglicakla kucagina alirsin yavrunu insallah tesekkur ederim cevabin icin

Bizde çok şaşırmıştik zaten doktor hatta doktor gebelik olsa görülürdü falan deyince biz kendimizi mi kandırdık falan diyorduk meğer bebisim saklanmış öyle dedi sonra:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah korudu bizi şükürler olsun. allah hepimizin yavrularını bağışlasın. Anneler gününüz kutlu olsun... iyi günler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım haklı olabilirsin ama ben 7 ay önce vajinal ultrason sonucu düşük yaptım.. ve benden 2 ay sonra arkadaşım ikiz bebeklerini bu yolla kaybetti ve şuanda psikolojikmen çöktü kürtajda olmak zorunda kaldı ve rahimi çok incelmiş.. herşeyi rabbim verir ama vaşinal ultrasyonda vajina kasıldığı için düşüğe sebep olduğunu duydum ben şimdi yine hamileyim ama o düşüğün vermiş olduğu psikolojiyle hep tuvalletteyim acaba düşükmü yapıyorum diye içim içimi yiyor işide bıraktım bu yüzden rabbim yardım etsin hepimize

allah yardımcın olsun. elbetteki zor bir durum. ama ben doktoruma güvendim. o yüzden rahattım hala da aynı doktora gidiyorum ve allah nasip ederse kızımı kucağıma o versin isterim. çünkü herşeyden önce iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. dilerim sizde gönlünüzün rahat edeceği doktorlar bulabilirsiniz :)

canim paylastigin için cok tesekkur ederim cok gecmis olsun sanada arkadasinada insallah birdaha boyle birsey yasamaz yavrunu saglicakla kucagina alirsin

rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin çünkü çok zor yaşımda geçiyor rabbime hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…