6.haftada kalp atışı duyulmaz ama görünürse

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
hamınlar biz kalp atışını duyamadık ama doktor gördüğünü söyledi çok emin konuştu ama duyulmaması normal mi.
ekranda kalp grafisi gibi zikzaklı çizgiler vardı ordan mı anlıyo acaba.nasıl anlıyo bilen var mı.

bizde 6. haftada görmüştük duyamamıştık ultrason cihazı sesi dışarı vermiyordu ama bende görmüştüm kalp atışını.

kesenin içinde küçücük bişey açılıp kapanıyo gibiydi doktor kendi görünce hemen gösterdi bak bu kalp atışı diye ama doktorun görmeseydi söylerdi zaten hemen telaş yapma inşallah herşey yolundadır.

benimde 6. haftada kalp atışları duyulmadı bebeğimin ve doktor normal olduğunu söyledi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bu durum şuan 7. haftadayım haftaya kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım.

karından bakılırsa küçük olduğu için duyalamayabiliyor. bizimki öyle olmuştu. vajinal baktı ve sesini duyduk 6. haftada çok şükür. sende duyarsın allahın izni ile.

bende duymadım 6+2 günlüktü dr da bi sorun olmadığını söyledi çok şükür

bende duymadım 6+2 günlüktü dr da bi sorun olmadığını söyledi çok şükür

canım benimkide 6+2 günlüktü gittiğimde bana da doktor sorun olmadığını söyledi şimdi 6+5 oldu.7olunca tekrar gitmeyi düşünüyorum.sen tekrar gittin mi duymak için.

bende henüz duyamadm cnm ama atışlarını gösterdi ışık gibi yanp sönüo hızlı hızlı bebekimin kalbi :) alttan bakarsak duyulur ama gerek yok dedi 15 ekimde gtcez o zmn duyarz inş

TELAŞLANMANA GEREK YOK CANIm daha çok küçük alttan yani vajinadan bakmadıysa duyamaz bize de çok az dnletmişti bebeğe zararlı fazla tutmayalım demişti ben de hergün başka başka telaşlara kaptılıyorum hergün ultrasona bakmak geliyor içimden bol bol dua ediyorum

6 haftalıkken bende gitmişdim kese büyümüş dedi 7 haftalıkken gittim kesede bebeki gördü kalp atışı var dedi ama ben hiç bişe görmedım

6 haftalık hamileyim benimde aynen böyle oldu

bencede telaş yapma görmemiş olsa sana söylerdi anormal bir durum var diye.doktorlar senin hassasiyetini göze almıyor.önümüzdeki kontrollerde sende duyarsın inşaallah .belki cihazı bozuktu olabiirde.rahat ol sen

benimde 5+3 günlükken alttan ultrasyonla duyuldu bebeğimin kalp atışı bir hafta sonra tekrar gittim kalp atışını duyamadı.hemen kürtaj yapalım dedi doktorum.başka doktara gittim bir hafta bekle ondan sonra karar veririz dedi .ve ben çok korkuyorum.aranızda böyle olan varmı arkadaşlar.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence 5+3 iken doktor yanılış duydu gibime geliyor.bu aralar atması gerekiyor 8.haftaya kadar yolu var diye biliyorum.Alllah hayırlısını versin hepimize

Canım benim bende 6 haftalık hamileyim ve bizde dün ultrasona gittik kalp atışlarını bizde gördük ama ses daha pek duyulmaz dedi doktor çok zayıf olurmuş cünkü daha kalp atışı o yüzden hiççç ama hiç telaş yapma için rahat olsun.

kızlar bir hafta sonrasında bugün çok net duyduk.çok güzel bir duyguymuş.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…