6.haftada kalp atışı duyulmaz ama görünürse

selam biz 6 haftalıkken doktor kalp atışlarını dinletti bize....ama doktor görünüyo dediğine göre problem yoktur için rahat olsun,,,,bebek anne karnına düştükten sonra bi telaş başlıyo,,acaba sağlıklı mı,,,gelişiyor mu,,,,vs..:):) ben 10 haftalık hamileyim,,,allah herkese nasip etsin,,,

evet canım haklısın bazen gereksiz yere endişeleniyoruz şimdi 12.hafta bitti sayılır çok şükür her şey yolunda gidyor Allah bize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin.

cvplarınız için teşekkürler şu an benim de her şey yolunda gidiyor ilk üç ayı atlattık sayılır.edaberk senle aynıyız galiba

kızlar 5+1 günlük hamileyim doktor bayramdan sonra gel dedi.. cuma günü yani 5+ 5 ken eğer muayenehanesindeyse gidicem ya da 6+1 ken gidicem duyulur mu acaba kalp atışı:s

canım benımkıde 5.5 haftalık hamıleyken gozukmedı sadece kese gozuktu kalp atısını duydum yalnız

merhaba hanımlar çok ilgniç bir durumu danışmak istiyorum benim kuzenim yaklaşık 10 haftalık hamile ama bir türlü bebeğin kalp atışları duyulamıyor hafif lekelenmesi var doktora gidiyor doktor sürekli biraz daha bekleyelim diye erteliyor geçen gün gittiğinde bakmışlar bebek filan yok parçalanmış bebeğin alıcaz diyorlar kürtaj için hazırlanıyor ameliyathaneye gidiyor doktor son kez bakıyor ve bebek sapasağlam hatta son ultrason sonuçlarına göre büyümüş diyor kalkıyor ameliyat masasından bugün yine gitti doktor cumaya kadar bekle demiş ama bir türlü kalp atışı duyulamıyor bi anlam veremedik benzer bi durum yaşayan var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…