- 19 Nisan 2024
- 20
- 4
- 1
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim rahatladıKötü örnek olmasın da abartmamak kaydıyla yedi
Yedim pişman değilim, saygılarMerhaba kızlar, gebeliğimin 6. Haftasındayım canım çok fazla fast food özellikle pizza çekiyor ama yemekte kararsız kaldım, siz yediniz mi hamileliğiniz boyunca normalde dışardan yemiyorum ama bugün ayrı bir canım çekiyor:)
Ay çok sevindim Allah bebeğini sana bağışlasınBen en başından beri burger king mc pizza hepsini yedimsapasağlam doğdu şükür gayet iyiyiz
Hahah saygılar benden arada bir kaçamak yaparım o zamanYedim pişman değilim, saygılar
Canın çekiyorsa abartmadan ye![]()
Ben sadece pizzayı tavuklu ya da sebzeli yedim sucuk,salam vs olmadan. Onlar normalde de yasak hamilelikte kesinlikle yenilmemesi gereken şeyler diye onun dışında abartmadan hepsinden yedim canım çektikçe yoksa 9-10 ay geçmez :)Merhaba kızlar, gebeliğimin 6. Haftasındayım canım çok fazla fast food özellikle pizza çekiyor ama yemekte kararsız kaldım, siz yediniz mi hamileliğiniz boyunca normalde dışardan yemiyorum ama bugün ayrı bir canım çekiyor:)
Abartmadan ye.Merhaba kızlar, gebeliğimin 6. Haftasındayım canım çok fazla fast food özellikle pizza çekiyor ama yemekte kararsız kaldım, siz yediniz mi hamileliğiniz boyunca normalde dışardan yemiyorum ama bugün ayrı bir canım çekiyor:)