6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

kızlar o kadar sayfayi okuyamadım
neymis.verilen linkle bu konu aynımı????

birde verilen link bu konuyla alakasızsa konu sahibinin başı yanar büyük ihtimalle

ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C) kardeş.. Dua et , ALLAH(C.C)'a sığın... Tövbe et ALLAH(C.C) samimi bir şekilde dua edersen sana bir çıkış kapısı açacaktır...

Son düzenleme:
Bu bebeği doğurursanız ailenize ne diyeceksiniz?
Eşinizden ayrı başka biriyle yaşadığınızı biliyorlar mıydı?

Allah sabir versin.Allah senin ve cumlenin evladina omur ihsan etsin.dua et sabret burda cevap arama.okudum insanlar gaddar...diller zehir gibi....hakaret etmeye firsat ariyor.cevap yureginde...bizde degil.ama bence kiyma.o bir can...Rabbimizden sana emanet su an....sevgiler...tekrar basın sagolsun.

Ben pek inanmadim açıkçası ve bu sahte bir konuysa ciddi manada sıktı artik insanlar ne kadar bos ki bazilarinin acisi olabilecek bir konuyu alaya aliyor. Millet cocuk diye düz duvara tirmaniyor yani ama gelip sahte konu açıp hamileyim ne yapayim soruyorlar. Insaallah gercek degildir farz edeyim ki gercek o canin suçu yok dogur sakin aldirma.hic bakamam diyorsan da evlatlik ver ama sakin o cana kiyma.

bu yazdıklarınızı birisi intihar eden astsubayn ailesine gönderse ne yapacaksınız. eğerki bu kişiden gerçekten hamileysen sıkıntılı günlere hazır ol.

cEVAP VEREN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN ACIM ZATEN BÜYÜK. AMA KADININ KADINA DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLACAĞINI GÖRDÜM BURADA. BURDA KONU AÇMAK GERÇEKTEN HATAYMIŞ BUNU ANLADIM. BIR KAÇ KENDINI BILMEZ BOŞ BOŞ KONUŞTU ONLARI ALLAH A HAVALE ETTIM. AMA KEŞKE YALAN OLSAYDI BEN DE ÇOK HAYKIRDIM KARAKOLDA KABUS BU UYANMAK ISTIYORUM DIYE TA KIIII TELEFONUNU VE KIMLIKLERINI GÖRENE KADAR. IFADEMIN ALTINA IMZA ATMAK OYLE KOYDU KI TARIFSIZ BIR ACI

dUN SAVCILIĞA TESLIM ETTIGIM 2. SILAHINI TESLIM ALAN AST. GORUNCE DIZLERIMIN BAĞI ÇÖZÜLDÜ BUGÜN DE KARNIMDA ONDAN BIR PARÇA TAŞIDIĞIMI ÖĞRENDIM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. HANI DIYORLAR YA OLELI 3 GUN OLMUŞ BURDA ISIN NE? BEN BURAYA EĞLENMEYE GELMEDIM 6 HAFTALIK BEBEĞİM VAR SIZE YARANMAK IÇIN 1 KAÇ HAFTA DAHA MI BÜYÜSEYDI KARNIMDA ????? ALDIRACAK OLSAM GEÇ KALACAKTIM DOĞURACAK OLSAM DESTEGE IHTIYACIM VARDI.

DURUM TERS BIR DURUM AMA ORTADA OLEN BIR GENC GERIDE BIRAKTIGI BEN VE ÇOCUĞU VAR. ÇOĞUNDA VICDAN BILE KALMAMIŞ SANKI EVLIYA GIBI YAŞIYORLAR. AMA BILMEZLER KI KINADIKLARINI YAŞAMADIKÇA OLMEYECEKLER

NEYSE ARKADAŞLAR KENDINIZE IYI BAKIN DERDIMI DÖKMEYE YANLIŞ YER SEÇMIŞIM ONLARIN DEĞİL BENIM SUÇUM.

nasil bir dertle sinaniyosunuz siz ayyy Allah sabir versin cooook uzuldum kiyamam hamilesiniz ustelik piskolojik tedavide goremezsiniz budurumda sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse kimseye namus bekçiliği yapmasın bu zamana kadar ne yaşamışssa yaşamış hiçbiri bizi ilgilendirmez çünkü şuan daha büyük bi acı var ortada . Burda sevdiğni kaybetmiş kara topragın altına koymuş bi kadın var, ilerde babasız büyüyecek çok zor günler geçiricek bi çocuk var.
Sevgili konu sahibi şuan o size sevdiğnizden bi emanet gbi geliyo ama sizin yaşadıgnız acıyı bebeğnize yaşatmayın. Babası hayatta olsa küs olsa o kadar üzülmez ama yaşamayan hiç tanımadıgı babası için çok ağlar siz bilmezsiniz ama her gece ağlar durur mateminizi tek yaşayın bence. Zaten hamilelik piskolojisi şuan hormonlardan dolayı çok daha kötüsünüzdür. Bebek büyüdükçe bu acıyı atlatamıycaksınız. Her baktıgnız zaman babasını görüceksiniz acınız hep taze kalıcak. Tek başına çocuk bğyütmenin zorluklarını saymıyorum bile. Daha 4 hafta zamanın var bekle iki hafta o zaman daha sağlıklı karar vericeksin şuan acın çok taze allah sana sabır versin ölen sevdiğnede allah rahmet eylesin. Bol bol dua oku şuan yapabilceğin en güzel şey o. Allaha sığın o sana herşeyin sabrını vericektir. Hakkında hayırlısı olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Cevap vermeyecekmis de havale etmis de... cok lazimdi. Gercekten cok kinadim. Anlik zevkler ugruna dustugun duruma bak. Bi de marifetmis gibi burda anlatiyosun. Or... luk ne zamandir marifet oldu??? Kendine gel haddini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…