6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

Ya Munecim,güzel arkadaşım haklısın da sinirlerimiz hepimizin gergin malum süreç çok ağır şu anda.
Bir de böyle kendini bile bile yakıp da eee ben napiyim şimdi diyenlere deliriyorum.
Elbette o masum bebenin günahı yok da anne akıllanmamış ki hala savunuyor kendini.

Kimseyi tefe koymuyorum sizin tabirinizle arkadaş bir soru sormuş,konuyu okuyanlardan çevresinde astsubay var mı diye bende benim ailemde var dedim ve açıklamasını yaptım.

Bence sizden iyi senarist olur bu hikayeni tv kanallarına yolla dizi yapsınlar malum yeni dizilerin reyntingleri iyi gelmiyor valla köşeyi dönersin
demedi deme.....

ooof ya cok kötü bi durumm.allah sabır versin..hiçbi erkeğin bi kadın için canına kıyacağına inanmazdım meğer varmış...bebeğin ne suçu var?ama büyüdüğünde babasının senin için kendini öldürdüğünü öğrense daha kötü olmaz mı?

konu sahte yada degıl suclamalarınız agır ...!

bende bosanma asamasındayım tam 5 aydır ayrı yasıyorum suçlarken gerçeklerıde atmayın
bunu ortaya cıkarmsı gereken kısı yetkılıler sız degılsınız ınanmıyosanız yazmassınız cok basıt

Benim burnumun dibinde bu görevi hala yapan ve bundan emekli olan insanlar var. Onların disiplinini gözüm görüyo en ufak bi'hataya bile dikkat ediyolar.

Ben inanmıyorum mu demişim arkadaşım???
Eşinden ayrı yaşarken başka bir erkeğin kollarına atılmasının yanlışını anlattım..

Sakın aldırma çocuğun ne günahı var Allah lutfetmiş vermiş tamam çok xor ama minicik bir can minicik bir beden onu sana veren Allah rızkınıda kıymetimide verir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimseyi tefe koymuyorum sizin tabirinizle arkadaş bir soru sormuş,konuyu okuyanlardan çevresinde astsubay var mı diye bende benim ailemde var dedim ve açıklamasını yaptım.

Haklısında arkadaşım dedim ya gizli yaşandı herşey. 11 mayısta intihar etti kafayı yedim 14 mayısta gebeliğimi öğrendim 2. şoku yaşadım. Derdim çok farklı kimseyle konuşamıyorum. Buraya eğlenmeye gelmedim içim içimi yiyor acımla sağlıklı karar veremiyorum veremem. Geç kalmadan akıl danışayım çözüm üreteyim dedim ama millet neye yordu. Bebek bu gün be gün büyüyecek daha ne kadar beklemeliydim 6 haftalık olmuş

Oncelikle basiniz sagolsun Rabbim sabir versin. Cocugu dogurmadan önce psikolojinizi duzeltmeni lazim bi yardim alin tek basiniza cozemezsiniz cocugunuzuda dogurmanizdan yanayim vardir bundada bi hayir hem de kısır demistiniz mucize bebek size iyi gelir insallah

Benim burnumun dibinde bu görevi hala yapan ve bundan emekli olan insanlar var. Onların disiplinini gözüm görüyo en ufak bi'hataya bile dikkat ediyolar.

insallah öyledir canım yada bölge bölge değişiyordur. Çünkü yarbay olan da var aiemde bundan 5 yıl öncesine kadar ordu evlerinde yılbaşlarında zil zurna şarhoş olup asker kolunda eve getirilenler oluyordu..Alkol askeride çok.Alkolun oldugu heryerde malesef her halt oluyor. Umarım bölge bölgedir canım....

Bekara karı boşamak kolay insanların yaşadıklarını yargılamayın herkes kendinden mesul edep adap dersi vermeyin çizginizi aşmayın yazma ozaman kardeşim sanane kadının adamın uçkurundan ilişkisindn zaten herkes 4-4 lük yaşıyo sen takma hayatına bak Allah tan af dile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım başlığıokuyunca yüreğim ağzıma geldi. ama o yavruya kıyabilecekmisin?

peki kaç yaşındaydı ?ve ailesi bunu öğrense sizin kadar onlarda bu duruma sessiz kalmaz dimi,yani sizi suçlayacaklar.

Polise ihbar eden gidip ifade veren benim. Ailesi yüzünden cenaze de falan bulunamadım sessiz kalmak buysa. Dün de savcılıktaydım. Suçlayan suçlasın bir insan birinden ayrıldı diye intihar gerekmiyor. eğer böyleyse Türkiye nin yarısı boşalır. Dün benden önce onlar da savcılıktaymış

tabiiki her ayrılan intihar etmiyor belki başka sorunlarıda vardır bilemeyiz tabi . ben sorumun birine cevap alamadım kaç yaşındaydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…