- 28 Şubat 2013
- 469
- 255
- 53
- 42
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
intihar eden kişi mehmet palta mıdır konu sahibi
Hanımlar lütfen...
Konu sahibesi çok güzel yaptık, muhteşem bir ilişkim oldu, eşimi de boşverin gitsin demiyor, hatalı, hatasını da kabul ediyor ki zaten aslında feryadı başka, konuyu yeniden okuyup yorumlayın, ilişki boyutundan ziyade hemcinsimizin doğmamış günahsız bir bebeği üzerinden ele alın konuyu.
Ve tutun ki konu sahte olsun, sahteyse yönetim zaten gereğini yapar.
Kimseyi tefe koymuyorum sizin tabirinizle arkadaş bir soru sormuş,konuyu okuyanlardan çevresinde astsubay var mı diye bende benim ailemde var dedim ve açıklamasını yaptım.yASAK DEĞİL DEMEDİM ARKADAŞLAR NEDEN FARKLI ALGILIYORSUNUZ. EV ZATEN ŞEHRIN DIŞINDAYDI VE KIMSENIN GÖZÜNE BATMIYORDUK GELIP EVIN İÇİNE MI BAKIYORLAR. BEN SIZE NE SORDUM SIZ NASIL YAKLAŞTINIZ. GIZLIDEN YAŞAMAK MUMKUNMUŞ KI YAŞANMIŞ BU HALE GELMIŞ. BEN SIZE YANLIŞ MI YAPTIM DOĞRU MU DEMEDİM. HER ŞEYIN FARKINDAYIM AMA ÇOCUK KONUSUNDA NASIL BIR YYOL İZLEMELİYİM YARDIM EDİN ACIM BUYUK DOĞRU KARAR VEREMIYORUM DEDİM. TEFE KOYUP ÇALMADIĞINIZ KALDI SAĞOLUN GERÇEKTEN
Merhaba arkadaşlar...
size bir derdimi açmak istiyorum AMA NE OLUR BENI KINAMAYIN. 31 yaşında bir bayanım resmiyette biri ile evliydim ama ayrı yaşıyorduk 1.5 seneden beri ayrı olmamıza rağmen ikimizde dava açmamıştık.
Daha sonra 30 yaşında bekar bir astsubayla tanıştım ve bunla beraber yaşamaya başladık. Önceleri çok iyiydi ama sonraları ciddi psiklolojik sorunları oldugunu farkettim. Beni darp ediyor ve onu terk edersem intihar edeceğini söylüyordu hep.
Ama sorunları olmasa eminim ki beni onun kadar kimse sevmeyecekti. Cinsel problemleride çoktu ve kısırlığa yakın derecedeydi tedavi görüyordu. Hep hayalinde benimle evlenmek ve evlat kokusu duymak vardı.
Alkol alınca kendini kaybeden bir tipti ve beni alkol aldığı bir gece bir fahişe ile aldatmıştı ve ben de bunu duydum ve affetmedim, affedemedim. aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve ayrılma kararı aldım gerçi daha öncede bunu çok defa aldım ama intihar edeceğim dediği için bırakamadım.
Ama bu kez kararlıydım ve ona bu ilişki bitti dedim. O an da da başka şehirdeydim belki de bundan cesaret buldum. Beni defalarca aradı engel attım sadece sms açık bıraktım. baktım çok ısrar ediyor 'saat 01:00 civarı'şimdi çok yorgunum sabah görüşürüz'' yazdım ve uyudum. Bu esnada bir sürü sms atmış ama duymamışım en son saat 03:00 de SONUMDUN... SONUMSUN. yazmış ve kafasına bir el ateş ederek intihar etmiş
Sabah sms i görünce polisi aradım ama iş işten geçmişti Olay 11 mayıs gecesi oldu ve ben bugun ondan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gidişi ile dünyamı yıktı hayat bomboş geliyor artık sürekli ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu her baktığım yerde o var bağıra bağıra ağlıyorum yemeden içmeden kesildim
Arkadaşlar bu işin başından beri yanlış olduğunu biliyorum, hatamın farkındayım. intihar edince beni de yaşarken öldürdü. çogunuz aldır gitsin babası yok diyeceksiniz biliyorum ama ben çok kararsız kaldım. Onun hatırasını yaşatmak ve bunla yaşlanmak istiyorum. eger hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsem babasının azabı hafifler diye düşünüyorum. o bana hatıra kıyamıyorum ama bunu psikolojim ne derece götürür bilmiyorum.
NE OLUR YARDIM EDİN
konu sahte yada degıl suclamalarınız agır ...!Bir de şu ayrı yaşıyorum muhabbetine bayılıyorum he!
Sanki bebe var karşısında.
Burada kaç kadın vardır(ben de dahil) eşiyle boşanmadan önce aylarca ayrı yaşayan.
Eeee her birimiz bir erkeğin kollarına atılalım,sonra başımıza bir sürü iş gelsin.
O astsubayın sizin hala evli olmanızdan rahatsızlık duyması gerekirdi teee ilk baştan.
canım yanlış bir bilgiyi düzelteyim astsubaylar askeri tarafından hakir görülürler.O yüzden göreve alınırken 32 dişi varmı ayağı başı sağlammı ona bakılır..Onun dışında askeride cok üst rütbeler dışında pek dikkat edilmiyor yaşantıya canım maalesef..
Konu banada fake gibi geldii.Tabi bilemeyiz ALLAH ya ıslah etsin yada yardım etsin
konu sahte yada degıl suclamalarınız agır ...!
bende bosanma asamasındayım tam 5 aydır ayrı yasıyorum suçlarken gerçeklerıde atmayın
bunu ortaya cıkarmsı gereken kısı yetkılıler sız degılsınız ınanmıyosanız yazmassınız cok basıt
Merhaba arkadaşlar...
size bir derdimi açmak istiyorum AMA NE OLUR BENI KINAMAYIN. 31 yaşında bir bayanım resmiyette biri ile evliydim ama ayrı yaşıyorduk 1.5 seneden beri ayrı olmamıza rağmen ikimizde dava açmamıştık.
Daha sonra 30 yaşında bekar bir astsubayla tanıştım ve bunla beraber yaşamaya başladık. Önceleri çok iyiydi ama sonraları ciddi psiklolojik sorunları oldugunu farkettim. Beni darp ediyor ve onu terk edersem intihar edeceğini söylüyordu hep.
Ama sorunları olmasa eminim ki beni onun kadar kimse sevmeyecekti. Cinsel problemleride çoktu ve kısırlığa yakın derecedeydi tedavi görüyordu. Hep hayalinde benimle evlenmek ve evlat kokusu duymak vardı.
Alkol alınca kendini kaybeden bir tipti ve beni alkol aldığı bir gece bir fahişe ile aldatmıştı ve ben de bunu duydum ve affetmedim, affedemedim. aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve ayrılma kararı aldım gerçi daha öncede bunu çok defa aldım ama intihar edeceğim dediği için bırakamadım.
Ama bu kez kararlıydım ve ona bu ilişki bitti dedim. O an da da başka şehirdeydim belki de bundan cesaret buldum. Beni defalarca aradı engel attım sadece sms açık bıraktım. baktım çok ısrar ediyor 'saat 01:00 civarı'şimdi çok yorgunum sabah görüşürüz'' yazdım ve uyudum. Bu esnada bir sürü sms atmış ama duymamışım en son saat 03:00 de SONUMDUN... SONUMSUN. yazmış ve kafasına bir el ateş ederek intihar etmiş
Sabah sms i görünce polisi aradım ama iş işten geçmişti Olay 11 mayıs gecesi oldu ve ben bugun ondan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gidişi ile dünyamı yıktı hayat bomboş geliyor artık sürekli ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu her baktığım yerde o var bağıra bağıra ağlıyorum yemeden içmeden kesildim
Arkadaşlar bu işin başından beri yanlış olduğunu biliyorum, hatamın farkındayım. intihar edince beni de yaşarken öldürdü. çogunuz aldır gitsin babası yok diyeceksiniz biliyorum ama ben çok kararsız kaldım. Onun hatırasını yaşatmak ve bunla yaşlanmak istiyorum. eger hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsem babasının azabı hafifler diye düşünüyorum. o bana hatıra kıyamıyorum ama bunu psikolojim ne derece götürür bilmiyorum.
NE OLUR YARDIM EDİN
Kimseyi tefe koymuyorum sizin tabirinizle arkadaş bir soru sormuş,konuyu okuyanlardan çevresinde astsubay var mı diye bende benim ailemde var dedim ve açıklamasını yaptım.
doğru evet mehmet'ım
bu yanlışı hepımız farkındayız konu sahıbıde ama olanla olene care yok! bu konu ıcın yorum yapmak taraftarıyımBen inanmıyorum mu demişim arkadaşım???
Eşinden ayrı yaşarken başka bir erkeğin kollarına atılmasının yanlışını anlattım..
Benim burnumun dibinde bu görevi hala yapan ve bundan emekli olan insanlar var. Onların disiplinini gözüm görüyo en ufak bi'hataya bile dikkat ediyolar.
Sakın aldırma çocuğun ne günahı var Allah lutfetmiş vermiş tamam çok xor ama minicik bir can minicik bir beden onu sana veren Allah rızkınıda kıymetimide verir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar...
NE OLUR YARDIM EDİN
peki kaç yaşındaydı ?ve ailesi bunu öğrense sizin kadar onlarda bu duruma sessiz kalmaz dimi,yani sizi suçlayacaklar.
canım başlığıokuyunca yüreğim ağzıma geldi. ama o yavruya kıyabilecekmisin?
Polise ihbar eden gidip ifade veren benim. Ailesi yüzünden cenaze de falan bulunamadım sessiz kalmak buysa. Dün de savcılıktaydım. Suçlayan suçlasın bir insan birinden ayrıldı diye intihar gerekmiyor. eğer böyleyse Türkiye nin yarısı boşalır. Dün benden önce onlar da savcılıktaymış
tabiiki her ayrılan intihar etmiyoram belki başka sorunlarıda vardır bilemeyiz tabi . ben sorumun birine cevap alamadım kaç yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?