- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Böyle düşünenleri allah a havale ediyorum. İnternet e girip arkadaşlık sitesi face vs. bakmıyorum farkındaysanız. Derdim büyük ve kimseye anlatamadığım için yardım istedim ama içinizde ki karakteri açıkça ortaya koydunuz. Cenazesinde ailesi kaynaklı bulunamıyorum uzaktan tabutunu izliyorum şimdi siz bunu da duydunuz ya zil takıp oynayın
evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.
11 mayıs'ta intihar etmiş siz gelmişsiniz burada millete laf yetiştiriyosunuz.
allah ölen herkese rahmet eylesin.
burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafada şuan bende yok.
konu sahteyse de allah'a havale ediyorum şu günde böyle senaryo yazdıysanız.
aynen katılıyorum soylebnecek cok sozler var ama hepımızın yuregı yanarken turkıye aglarken boyle bır sahtekarlık varsa allah bıldıgı gıbı yapsın
onu bunu bılmıorum ama hatayda yaşayan bırı olarak söyluorum özellıkle antakya bölgesınde eşini aldatan o kdr çok kadın varkı ..buranın yerli kadınları çoook normal göruyor böle şelerı ..offf çok acı bır durum
Beni fahiseyle aldatmış yazmışsınız ama evli oldugun halde başkasından hamile kalarak sen o fahiseden daha fahisesin benim gozumde.......
Geri kafali deyin bana sorun yok ama en azindan or..... degilim. .....
O bebegi almalilar senin gibi karaktersizin elinden
Hem anne tarafım da hem de baba tarafımda bir sürü subay var ailemizin hemen hemen hepsi asker kökenli ve polis çok,sizin dediğiniz gibi soyu sopu hep araştırılıyor geçmiş yıllara kadar hatta bu tür mesleklerde aynı evde yaşamak bile yasak diye biliyorum iki sevgili olarak.Evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. Hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
Astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.
11 Mayıs'ta intihar etmiş siz gelmişsiniz burada millete laf yetiştiriyosunuz.
Allah ölen herkese rahmet eylesin.
Burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafada şuan bende yok.
Konu sahteyse de Allah'a havale ediyorum şu günde böyle senaryo yazdıysanız.
Evlisiniz ama adamın yattığı kadına fahişe damgası vurabiliyosunuz acınız büyük olabilir ama kendinize gelin bence. Hayır hayır evli olmanız zerre umurumda değil benim derdim o kadına ne hakla fahişe diyor olmanızda...
Astsubay diyosunuz evli bi'kadınla birlikte, alkolün dibine vuruyo vs konuyu okuyanların çevresinde astsubay var mı merak ediyorum. Bu insanlar eğitim aşamasında bile dıdısına kadar araştırılıyo ailede nikahsız yaşama varsa bile eleniyolar.
11 Mayıs'ta intihar etmiş siz gelmişsiniz burada millete laf yetiştiriyosunuz.
Allah ölen herkese rahmet eylesin.
Burada kimse konuya inanmak zorunda değil, zira akıl karıştıran çok nokta var. Akıl yoracak kafa da şuan bende yok.
Konu sahteyse de Allah'a havale ediyorum şu günde böyle senaryo yazdıysanız.
tEBİYESİZLİĞİN LÜZUMU YOK UMARIM ALLAH SİZE YAŞATMAZ BÖYLE BİR ACI
Hem anne tarafım da hem de baba tarafımda bir sürü subay var ailemizin hemen hemen hepsi asker kökenli ve poliste çok,sizin dediğiniz gibi soyu sopu hep araştırılıyor geçmiş yıllara kadar hatta bu tür mesleklerde aynı evde yaşamak bile yasak diye biliyorum iki sevgili olarak.
Hanımlar lütfen...
Konu sahibesi çok güzel yaptık, muhteşem bir ilişkim oldu, eşimi de boşverin gitsin demiyor, hatalı, hatasını da kabul ediyor ki zaten aslında feryadı başka, konuyu yeniden okuyup yorumlayın, ilişki boyutundan ziyade hemcinsimizin doğmamış günahsız bir bebeği üzerinden ele alın konuyu.
Ve tutun ki konu sahte olsun, sahteyse yönetim zaten gereğini yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?