mrhb kızlar bende 5hafta 3 günlük hamileyim öncelikle Allah herkesinkini kucağımıza almayı nasip eder çbenimde kanamam filan yok ama kasıklarımda sızı var normal miki
arkadaşlar bende bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim..6 ay önce düşük yapmıştım bende çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye...doktor hap verdi onu kullancam inşallah bu sefer bi sorun olmaz...allahım isteyen herkese versin..
o zaman biz 4 haftalıklar yaklaşık 20 gün sonra falan mı görücez keseyi.. hımm daha çok varmış
SLM ARKADAŞLAR..
BENDE 5+5 HAFTALIK HAMİLEYİMDÜN DOKTORA GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR KESELERİ GÖRDÜK AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM,3. AŞILAMAMDI,İNŞALLAH İKİZLERİM OLACAK:)))
PERŞEMBE GÜNÜ KALP ATIŞLARINI DUYACAZ İNŞALLAH!!
c
Merhaba;
Bursada yaşıyorum 6 haftalık hamileyim neler yemeli neler yapmalı yada yapmamamlı üffff birde cenk beye gidiyorum okuduğum kadarıyla bursalı çok buarada yardım lütfenn:))şimdiden herkeze tşk
SLM ARKADAŞLAR..
BENDE 5+5 HAFTALIK HAMİLEYİMDÜN DOKTORA GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR KESELERİ GÖRDÜK AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM,3. AŞILAMAMDI,İNŞALLAH İKİZLERİM OLACAK:)))
PERŞEMBE GÜNÜ KALP ATIŞLARINI DUYACAZ İNŞALLAH!!
kızlar çok halsizim,başımdönüyor sürekli,çarpıntım varr.Allah güç versin zooor zor
ben hamile olduğumu öğrenmeden önce adet öncesi dönemde çok ağrı çektim. adetim geçtikten sora kasıklarımdaki kıramplar devam etti. şimdi daha iyiyim. bitti gibi. ağrılar. ama arada bir geliyor. tamamen geçiyor mu?
kızlar dün doktora gittim kesesi de görüldü kalp atışlarını da doktor duymuş sesi dışarıya vermedikleri için ben duyamadım darısı tüm merak edenlere çok sevindim Allah hepimizinkini kucağımıza almayı nasip eder inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?