6.haftalık hamileyim:))bebeğim ve kendime nasıl bakmalıyım yardım lütfen

canım yine de ağrın artarsa ya da sürekli hale gelirse doktorunu aramayı ihmal etme

mrhb kızlar bende 5hafta 3 günlük hamileyim öncelikle Allah herkesinkini kucağımıza almayı nasip eder çbenimde kanamam filan yok ama kasıklarımda sızı var normal miki

nisaneda sen doktora gittin mi? ultrasonda göründü mü bebeğin? benim 4 haftalık görünmedi merak ediyorum acaba ne zaman görücem varlığını hala tam idrak edemedim görmeden :) sadece bazı kramplar ve bel ağrısı dışında bi değişiklik yok bende..

arkadaşlar bende bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim..6 ay önce düşük yapmıştım bende çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye...doktor hap verdi onu kullancam inşallah bu sefer bi sorun olmaz...allahım isteyen herkese versin..

tebrikler,güzel düşün güzel olsun canım sonuç,bende 4 haftalık hamileyim.. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş..

bende göremedim keseyi doktor daha çok küçük dedi 10 gün sonraya verdi hayırlısı olur inşllh buarada ağrım azaldı ablamı aradım o da aynı şeyi dedi adet ağrısı gibi ağrılar oluyomuş çok teşeekür :)

o zaman biz 4 haftalıklar yaklaşık 20 gün sonra falan mı görücez keseyi.. hımm daha çok varmış

merhaba arkadaşlar .ben de tahmini olarak 6 haftalık hamileyim. 2 hafta önce 20lik dişim çıktığı için ağrıdan duramadım. antibiyotik içtim. doktorum verdi tabi. minoset e kullandım. hiç istemesem de mecburdum. umarım bebişim etkilenmemiştir. ben çok kötü kabız oluyorum. ilaç kullanmak istemiyorum. ama her gün kayısı yemekten de bıktım. siz ne önerirsiniz acaba?????

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce adet öncesi dönemde çok ağrı çektim. adetim geçtikten sora kasıklarımdaki kıramplar devam etti. şimdi daha iyiyim. bitti gibi. ağrılar. ama arada bir geliyor. tamamen geçiyor mu?

SLM ARKADAŞLAR..
BENDE 5+5 HAFTALIK HAMİLEYİMDÜN DOKTORA GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR KESELERİ GÖRDÜKAŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM,3. AŞILAMAMDI,İNŞALLAH İKİZLERİM OLACAK:)))
PERŞEMBE GÜNÜ KALP ATIŞLARINI DUYACAZ İNŞALLAH!!

kızlar kabızlık için kuru inciri haşlayıp yiyin suyunuda için çok iyi geliyor,ben yiyem,yorum sevmiyorum ama sevenler yiyebilir heralde benim kuzen hamile oda kabızlık çekiyodu şimdi rahat.ben normldede bu sorunu yaşıyorum şimdide galiba hamileyim yine napıcm bilmiyorum

bebeklerınız hayırlı olsun..
ne guzel bebişlerın haberlerı var bu topıkte
allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsıın..
benımde daha once düşügüm oldu..
ama ogrendıgım kadarıyla saglıksız gebelıkler düşükle sonuçlanıyor..doktorum uzulmememı soylemıstı...
tekrar hamıle kaldım..ve su an bbegım 2 aylık.bu bebegımdede her ay kanamam olmustu..çok sukur saglıkla dogurdum..

allah herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın..

c
Merhaba;

Bursada yaşıyorum 6 haftalık hamileyim neler yemeli neler yapmalı yada yapmamamlı üffff birde cenk beye gidiyorum okuduğum kadarıyla bursalı çok buarada yardım lütfenn:))şimdiden herkeze tşk

ceviz ,fındık , badem ,süt mutlaka yemelisin.çiğ et , tavuk .vs. dokunduğunda ellerini çok iyi yıka.yeşil sebzeleri çok iyi yıka.hayırlı olsunn

hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın tüm hamileler inşllh

bende de kasık ağrıları olmuştu kanamam yoktu sonra kasık ağrılarım azaldı şimdi de var ama az sanırım rahim genişlediği için oluyomuş bu ağrılar (şidetliyse doktora sor tabi) buara da tebrikler

Bende 17 haftalık hamileyim. Gebeliğimi ögrenir ögrenmez diyetisyene gittim hem düzenli beslenebilmek hem de fazla kilo almamak için. O kadar işime yaradı ki.. kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği, ara öğün, ara öğün, akşam yemeği ve bir ara öğün daha olmak üzere 7 öğün yiyorum. En önemli kurallar, sabah mutlaka bir yumurta, ana öğünlerde 2 ince dilim esmer ekmek, ara öğünlerde 1 porsiyon meyve ve günde 6 adet badem+3 ceviz. ekmekler dışında karbonhidrat yani makarna pilav vb. yasak. süt peynir ve yoğurt yağsız olacakmış. yağsız ürünlerin kalsiyum emilimi daha kolay oluyormuş vücutta.
umarım faydam dokunur sana ve bebişine:)

kızlar dün doktora gittim kesesi de görüldü kalp atışlarını da doktor duymuş sesi dışarıya vermedikleri için ben duyamadım darısı tüm merak edenlere çok sevindim Allah hepimizinkini kucağımıza almayı nasip eder inşllh

bizde gördük keseyi haftaya cuma da kalp atışlarını dinlemek için gidicez inş,hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…