kabızlık hamilelikte sık görülüyor baş belası bir dert.gece yatmadan ıspanak haşlayıp limon,bolca zeytinyağı biraz da tuz koy ye haşladığın sudan da iç iyi gelebilir.aslında ilaçlar var ama doktora danışsan çok iyi olur canımmerhaba kızlar..
henüz doktora gitmedim ama muhtemelen 4 yada 5 haftalık hamileyim bende.. öğrendigimden beri yediklerime dikkat etmeye basladım.. burası konuda bizim için cok faydalı olucaktır.. kabızlık sorunu yasayan varmı bu haftalarda aranızda? ben cok rahatsızım bu konudan ya.. meyve sebze yiyorum su içiyorum ama nafile 1 haftayı gecti hala cekiyorum.. :97::97::97:
bide iştahım var sürekli acıkıyorum midem bulanmıyo? bulantılar daha sonra mı baslar acep?
canım hayırlı olsun iyi düşün iyi olsun.bol bol dinlen bence.Merhaba arkadaşlar
Bende foruma yeni üye oldum.temmuz ayında bebeğimi kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım..dr 3 ay korun yine olur dedi..ben ruhen çok yıprandığımdan ve iş değişikliği yaptığımdan 7 ay bekledim ..şubat ayında deneyelim belki yine ayı şeyi yaşarsam zaman kaybetmeden tedavi olurum diye düşündük...7 martta regl olmam lazımdı ve olmadım..İlk gebeliktde belirtilerim erken başlamıştı şimdide öyleydi..Dün gün içinde meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı...Emin olmak için bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine 2 çizgi...Galiba hamileyim...Ama dr henüz gitmek istemiyorum sadece kan tahlili yaptırıcam emin olucam ve 7. haftada dr gidicem...İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam çok acı günler geçirdim.Allahım kimseye yaşatmasın..İsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inş..
canım hemen öyle şeylere takma kafanı.mide bulantım hafif hafif var ama benim önceki hamileliğimde de çok az bulantım olmuştu kişiden kişiye değişir yani.esas 8.haftada şiddetlenirmiş.bebeğim büyük mü filan diye düşünme çünkü her bebeğin gelişimi farklı o zaman benim de bebeğim küçük mü demem lazım di mi.kalp atışı konusunda da zaten genelde 7 haftalıkken duyuluyor.yani içini ferah tut bişey olmaz.allah büyük
kabızlık hamilelikte sık görülüyor baş belası bir dert.gece yatmadan ıspanak haşlayıp limon,bolca zeytinyağı biraz da tuz koy ye haşladığın sudan da iç iyi gelebilir.aslında ilaçlar var ama doktora danışsan çok iyi olur canım
geldim kızlar gelidm.6 haftalık dedi.kalp atışını duyduk.5 mm.olmuş kendileri.ayrıntıları yazacam sonra şimdik midem bi tuhaf.darısı başınıza
Merhaba arkadaşlar
Bende foruma yeni üye oldum.temmuz ayında bebeğimi kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım..dr 3 ay korun yine olur dedi..ben ruhen çok yıprandığımdan ve iş değişikliği yaptığımdan 7 ay bekledim ..şubat ayında deneyelim belki yine ayı şeyi yaşarsam zaman kaybetmeden tedavi olurum diye düşündük...7 martta regl olmam lazımdı ve olmadım..İlk gebeliktde belirtilerim erken başlamıştı şimdide öyleydi..Dün gün içinde meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı...Emin olmak için bu sabah ilk idrarla yine yaptım yine 2 çizgi...Galiba hamileyim...Ama dr henüz gitmek istemiyorum sadece kan tahlili yaptırıcam emin olucam ve 7. haftada dr gidicem...İnşallah yine aynı şeyleri yaşamam çok acı günler geçirdim.Allahım kimseye yaşatmasın..İsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inş..
c
Merhaba;
Bursada yaşıyorum 6 haftalık hamileyim neler yemeli neler yapmalı yada yapmamamlı üffff birde cenk beye gidiyorum okuduğum kadarıyla bursalı çok buarada yardım lütfenn:))şimdiden herkeze tşk
canım ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık.ama benim korktugum başıma geldi dün doktora gittim alttan muayene yaptı 5 haftalık herşey yolunda dedi 3 hafta sonra gel bebek canlanınca dedi.,,
akşam gelince kahverengi lekem geldi geceye dogru kırmızıya döndü ve bel ağrım vardı.doktoru aradık proestan basla dedi.hemen başladım ama korkudan gece uyumadım.sabah kalkınca azalmıstı bugün gün boyunca hafif kahve akıntı devametti.şuan dinleniyorum koruyorum dua edin ne olur.bende hepimize dua decegim...:2:
alttan muayeneye izin vermemeliydin kesinlikle...senin o lekelenmen bu alttan muayene yüzünden olmuştur canım, alttan muayene heleki bu haftalarda çok sakıncalı..benim ilk kontrolümde doktor alttan bakmak isteseydi eğer ki istemedi ,baktırmayacaktım...ben en başından beri ultrasonla( karından) muayene oldum halende öyle devam ediyor..
canım aşağıdan bakmanın bir sakıncası yok.. benim de değerlerim düşük olduğu için aşağıdan usg ile bakmıştı.. birşey olmaz dedi. keseyi görür görmezde kesti muayeneyi. kafana takma. kanaman da varsa yerleşme kanaması olabilir. sakın yorma kendini hele ki birkaç hafta hiç yorma. ayaklarını hafif kaldırıp sırtüstü yat.. beslenmene dikakt
üzülme canım bazen geç görünebiliyor.Allah ömür verdiyse hepimizinki yaşar.bekleyip görecez.dua etmekten başka çaremiz yok.hepimiz birbirimize edelim:13:Benim bebğimde 6+5 günlük ama kese boş görünüyoor çok üzülüyorum
kızlar çok halsizim,başımdönüyor sürekli,çarpıntım varr.Allah güç versin zooor zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?