6.haftalık hamileyim:))bebeğim ve kendime nasıl bakmalıyım yardım lütfen

kabızlık hamilelikte sık görülüyor baş belası bir dert.gece yatmadan ıspanak haşlayıp limon,bolca zeytinyağı biraz da tuz koy ye haşladığın sudan da iç iyi gelebilir.aslında ilaçlar var ama doktora danışsan çok iyi olur canım

canım hayırlı olsun iyi düşün iyi olsun.bol bol dinlen bence.

daha 19 yaşındayım ve ilk bebeğim olucak inşallah.tecrubesizlik işte.yardımın için çok teşekkür ederim.saglıkla kucaklarsın inşallah bebeğini.hepimiz

doktora ptesi gidicez artık bu durumuda söylerim.. fındıkım için 9 ay böyle şeylere katlanıcaz

geldim kızlar gelidm.6 haftalık dedi.kalp atışını duyduk.5 mm.olmuş kendileri.ayrıntıları yazacam sonra şimdik midem bi tuhaf.darısı başınıza

ayyy canım çok mutlu oldum adına hayırlı ugurlu olsun tekrar.darısı bizim başımıza inşallah.ben gittiğimde sadece kese göründü ve içinde nokta noktalar. 5 haftada bebek görünüyormu?bnmde bulantım yeni yani başladı sabahları ve gün içinde ama az şuan aşırı değil.midem devamlı kazınıyor acıkıyorum hemen.

Son düzenleme:

canım yeni bebişin hayırlı olsun.bende bundan önce düşük yaptım ister istemez korku endişe var.ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alırız sağlıklı..

canım yeni bebişin hayırlı olsun.bende bundan önce düşük yaptım ister istemez korku endişe var.ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alırız sağlıklı..[/QUOTE]

Sağol canım..Amin dualarımız kabul olur inş.Aslında kötü düşünmemek lazım ama insanın elinde olmuyor..Artık herşeyin hayırlısı kaderde ne varsa onu göreceğiz.

c
Merhaba;

Bursada yaşıyorum 6 haftalık hamileyim neler yemeli neler yapmalı yada yapmamamlı üffff birde cenk beye gidiyorum okuduğum kadarıyla bursalı çok buarada yardım lütfenn:))şimdiden herkeze tşk

merhabalar bende 4 haftalık hamileymişim,hamileymişim diyorum çünkü daha ultrasonda bişi göremediğimiz için inanamıyorum hala ,kan testinden çıkan sonuca göre 4 haftalık hamilesin dedi Cenk bey.. bursada olduğuna göre sanırım seninde doktorun cenk aşkalli..yaklaşık bir senedir cenk beye gidiyorum memnunum açıkçası ama hasta yoğunluğu beni endişelendirmeye başladı..Jimere gidiyorum orda bile koştur koştur anlatıo muayene ediyor.. ya hamilelik hassasiyeti ya da gerçekten öyle bilemiyorum..

alttan muayeneye izin vermemeliydin kesinlikle...senin o lekelenmen bu alttan muayene yüzünden olmuştur canım, alttan muayene heleki bu haftalarda çok sakıncalı..benim ilk kontrolümde doktor alttan bakmak isteseydi eğer ki istemedi ,baktırmayacaktım...ben en başından beri ultrasonla( karından) muayene oldum halende öyle devam ediyor..

canım aşağıdan bakmanın bir sakıncası yok.. benim de değerlerim düşük olduğu için aşağıdan usg ile bakmıştı.. birşey olmaz dedi. keseyi görür görmezde kesti muayeneyi. kafana takma. kanaman da varsa yerleşme kanaması olabilir. sakın yorma kendini hele ki birkaç hafta hiç yorma. ayaklarını hafif kaldırıp sırtüstü yat.. beslenmene dikakt

canım ben düşükten sonra hemen hamile kaldım adet tarihim falan olmadıgından gebeliği netleştirmek lazımdı mecburen baktı alttan.akıntıyı tetiklemiş olabilir evet ama tamamen ondan değildi biliyorum.çok şükür şuan iyyim ilaca devam ediyorum.çok dinlenemiyorum çalışıyorum ALLAHA emanet inşallah sağlıklıca bebeklerimiz doğar hepimizin..nasip herşey hayırlısı.bundan sonra ciddi bir sorun olmazsa inşallah ultrason bakacak normal.

elimden geleni yapacagım korumak için ama ALLAHA emanet canım dualarım hepimizle..

kızlar çok halsizim,başımdönüyor sürekli,çarpıntım varr.Allah güç versin zooor zor

kızlar çok halsizim,başımdönüyor sürekli,çarpıntım varr.Allah güç versin zooor zor

canım benimde özellikle yemekten sonra çarpıntım oluyor bende endişe ediyorum hatta kızıyorum kendime çok mu yedim diye..normal mi?bende halsizim aynı şikayetler işte...zor ama razıyım tüm bunlara rabbim yardım eder inşallah..

mrhb kızlar bende 5hafta 3 günlük hamileyim öncelikle Allah herkesinkini kucağımıza almayı nasip eder çbenimde kanamam filan yok ama kasıklarımda sızı var normal miki

halsizlik normal tabi canım.benim bi de ikizler var ya 3 yaşında onlara da bakmak zorundayım işte daha da zorlaşıyor.ama olacak napalım.
kasıklarda ağrı da olurmuş canım ama sürekli olursa bilmiyorum.benim de zaman oluyor.ilerleyen zamanlarda da olacak çünkü rahim genişleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…