- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Canım ne dedi doktor inşallah iyi haberlerle gelmişsindirSağol canım bugün bır mucize beklıyorum
Kaç haftalık ki beklesen belki olur canım yaMalesef canım bebek var kalp atışı yok dedi kürtaj dedı
Canım en azından 2 hafta data bekle kendine sıkıntı yapmıyor sa7hafta 1günlük dedı
Bence de 9. Haftaya kadar bekle canım beni de 8+5 te çağırdı o zaman duyarız dedi yani bekle kesinlikle7hafta 1günlük dedı
Yok bır sıkıntım kanama felan yok yarın başka bır dr gıdecegım bakalım o dıyecekCanım en azından 2 hafta data bekle kendine sıkıntı yapmıyor sa
Evet iBence de 9. Haftaya kadar bekle canım beni de 8+5 te çağırdı o zaman duyarız dedi yani bekle kesinlikle
Kizlar benimde bebegimin 9+4de kalp atisi durdu ben 10+2de farkettim cok az bi lekelenmem oldu cok zor bi durum insallah en kisa zamanda tekrar nasip olur o hamile kalmak bu sefer saglikli sekilde kucagimiza aliriz
Canım benim geçmiş olsun inşallah bundan
Sonrakibebeginı kucagına alırsın Rabbim tekrar nasıp etsınCanım benim geçmiş olsun inşallah bundan
Kürdaş yaptılarCnm ya baska doktoragıttn mı nedıdelr cok merak ettım inş guzel bır haber vardır
Rüyada dogumarım yapmak sıkıntıdan kurtulmak aglamaksa gülmeye çıkar hepsi güzel kafana takmaKizlar surekli ruyalarimda dogum yapiyorum nasil atlaticam bu gunleri bilmiyorum surekli agliyorun
Cok saol canimRüyada dogumarım yapmak sıkıntıdan kurtulmak aglamaksa gülmeye çıkar hepsi güzel kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?