6 haftalık hamileyim doktor bebeğim alınması lazım dedi

Ondan önce randevun varmi? Belki son sans duyarsin? Bendede hcg cok düsük bakalim ne olacak. ALLAH hayirlsiini versin hakkimizda daima

cok üzüldüm ya ALLAH hamileligi tekrar nasip etsin canim. Insallah bu sefer kucagin aalirsin sag salim

Dilerim sen güzel haber alırsın dualarım seninle
cok sagol canim ALLAH razi olsun. Neden istemiceksin kiz birgün bakmissin kucaginda yatiyor bebisin allahin iziniyle rabbim büyük herseyin bir nedeni var unutma

Hayal kırığı yaşamak istemiyorum ama dilerim Rabbım den her şey gönlünce olsun

Dilerim sen güzel haber alırsın dualarım seninle
Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelil ok kimyasal bence... kananam gelir yakinda

Sıze zamanınız varsa bır şey sorabilirmiyim

benim adetim bir hafta geçmişti hgc 9 küsürdü düşük olması önemli değil ki mühim olan iki günde bir artması iki katı kadar sizde artma olmadı mı

Canım çok geçmiş olsun aynı şey benim basımda 17 ocakta kese 10mm ve yolk sac görünüyor dedi doktor ama sağlıksız gebelik günü dedi 24 ocakta başka dr gittim kese 16mm olmuş ama bebek yok dedi boş kese dedi 2 şubatta tekrar bakıp kürtaj edecem dedi yarın ılkl gıttıgım doktora randevum var buda boş kese derse perşembe kürtaj yarın tam 7 hf oluyor çok korkuyorum lütfen dua edın banada yarın mucize olsun ALLAHIM

Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…