bebegimin 6 haftada kalp atisini duyduk sonra 7.hafta da ruya gordum.Bebegimin olmüstu hemen doktora gittim kalp atisini alamadik.Düsuk yapmayi bekliyorum.Duruma gore kurtaj olucam napalim olmayinca olmuyor rabbim.hayırlısını versin
cok sagol canim ALLAH razi olsun. Neden istemiceksin kiz birgün bakmissin kucaginda yatiyor bebisin allahin iziniyle rabbim büyük herseyin bir nedeni var unutmaDilerim sen güzel haber alırsın dualarım seninle
Doktordan geldikten sonra bize yaz merak ediyoruz seni. Güzel haberlerle gel inşallahHayal kırığı yaşamak istemiyorum ama dilerim Rabbım den her şey gönlünce olsun
Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelil ok kimyasal bence... kananam gelir yakindaDilerim sen güzel haber alırsın dualarım seninle
İnsallah canım ama pek ümıtlı degılımRabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah sen yanılıyorsundur
Sıze zamanınız varsa bır şey sorabilirmiyimTatlım detaylı olarak hormon kontrolünden falan geçtin mi çünkü senin durumun habitüel abortusa giriyor. Sakın öyle haketmiyorum diye düşünme vardır elbet bir zamanı ama kimi çok arıyor uğraşıyor kimine Rabbim hemen veriyor sakın üzme kendini ama ciddi bir kontrolden geçmeniz lazım hem sen hem eşin tatlım bak bu konuyla ilgili yazı buldum sana. http://www.mumcu.com/tekrarlayan-dusukler-habituel-abortus/
Tabi tatlım sorabilirsin kusura bakma yeni gördüm dün hiç internete girmemiştimSıze zamanınız varsa bır şey sorabilirmiyim
Lekem gelmeye başlamıştı bunun iğnesi varmı kürdaş olmasam diye soracaktım amabu gün kürdaş oldumTabi tatlım sorabilirsin kusura bakma yeni gördüm dün hiç internete girmemiştim
Her şey için çok teşekkür ederim
Teşekkürler ederim ama bugün çok zorduÇok çok geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah :)
Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?Canım Avrupa'da 8. hafta olmadan bakılmıyormuş bile bizde hemen ilk haftalarda kürtaj kararı verebiliyorlar çok ilginç belki bebek büyücek normal şekilde bence biraz daha bekle ağrım kanamam yok diyosun bekle bi süre sonra başka doktora git öyle sürekli ultrasona girmekte iyi bişey değil bebeğin gelişmesi için zaman tanı inşallah normal şekilde ilerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?