- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
Canım ben yıllardır bu siteyi takip ediyorum, burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla hcg değerinin ilk değerinin kaç olduğu hiç önemli değil, zamanı da önemli değil, herkes her değerde ogrenebiliyor, önemli olan iki günde bir iki katına yakın artış olup olmadığı canım, doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyorlar anne adaylarini.Canom
canım aldırmak için neden neymiş peki?
Bende Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım
Bi sakıncası olmadığı söyleniyor ama Avrupa'da Amerika'da doğuma kadar en fazla 3 kere ultrasona giriliyormuş zararlı olup olmadığıyla ilgili hala araştırmalar var şu an sakıncası yok deniyor yarın ne deneceği belli değil mümkün mertebe uzak durmak lazım benim fikrim.. Böyle söylüyorum ama bende şimdiden 4 kez girdim inşallah zararı yoktur..Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?
Canım çok geçmiş olsun aynı şey benim basımda 17 ocakta kese 10mm ve yolk sac görünüyor dedi doktor ama sağlıksız gebelik günü dedi 24 ocakta başka dr gittim kese 16mm olmuş ama bebek yok dedi boş kese dedi 2 şubatta tekrar bakıp kürtaj edecem dedi yarın ılkl gıttıgım doktora randevum var buda boş kese derse perşembe kürtaj yarın tam 7 hf oluyor çok korkuyorum lütfen dua edın banada yarın mucize olsun ALLAHIM
Teşekkürler ederim bizim komşuya öyle dediler ama onu 3 ay olana kadar beklentiler şimdi bir oğlu oldu yani onun bebeğini3 ayda gördü onun doktorunu bende çok araştırdım ama ulaşamadım İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsinbirde bakarsın bebekCanım ben yıllardır bu siteyi takip ediyorum, burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla hcg değerinin ilk değerinin kaç olduğu hiç önemli değil, zamanı da önemli değil, herkes her değerde ogrenebiliyor, önemli olan iki günde bir iki katına yakın artış olup olmadığı canım, doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyorlar anne adaylarini.
Haklısın canım ama bizler biraz merakınız amahamiliklerde risk olunca birazda mecbur kalıyoruz hayırlısıyla Rabbim bebeğini kucağına alırsanBi sakıncası olmadığı söyleniyor ama Avrupa'da Amerika'da doğuma kadar en fazla 3 kere ultrasona giriliyormuş zararlı olup olmadığıyla ilgili hala araştırmalar var şu an sakıncası yok deniyor yarın ne deneceği belli değil mümkün mertebe uzak durmak lazım benim fikrim.. Böyle söylüyorum ama bende şimdiden 4 kez girdim inşallah zararı yoktur..
Allah yardım etsin aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım doktorlar yanılıyordurCanım çok geçmiş olsun aynı şey benim basımda 17 ocakta kese 10mm ve yolk sac görünüyor dedi doktor ama sağlıksız gebelik günü dedi 24 ocakta başka dr gittim kese 16mm olmuş ama bebek yok dedi boş kese dedi 2 şubatta tekrar bakıp kürtaj edecem dedi yarın ılkl gıttıgım doktora randevum var buda boş kese derse perşembe kürtaj yarın tam 7 hf oluyor çok korkuyorum lütfen dua edın banada yarın mucize olsun ALLAHIM
Tabiki canım risk varsa bakılacak başka çaresi yok Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..Haklısın canım ama bizler biraz merakınız amahamiliklerde risk olunca birazda mecbur kalıyoruz hayırlısıyla Rabbim bebeğini kucağına alırsan
Teşekkürler ederim ama bir daha istèrmiyimTabiki canım risk varsa bakılacak başka çaresi yok Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişlerimize nasip etsin inşallah..
İnşallah allah kalbine göre versin inşallahAllah yardım etsin aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım doktorlar yanılıyordur
Bi sakıncası olmadığı söyleniyor ama Avrupa'da Amerika'da doğuma kadar en fazla 3 kere ultrasona giriliyormuş zararlı olup olmadığıyla ilgili hala araştırmalar var şu an sakıncası yok deniyor yarın ne deneceği belli değil mümkün mertebe uzak durmak lazım benim fikrim.. Böyle söylüyorum ama bende şimdiden 4 kez girdim inşallah zararı yoktur..
Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?
canim noldu gelisme nedir? Aldilar mi bebegini6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
Sağol canım bugün bır mucize beklıyorumAllah yardım etsin aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım doktorlar yanılıyordur
canim noldu gelisme nedir? Aldilar mi bebeginibence kanaman olmadikca bekle.... bende düsük yasiyorum suan parca düstü wc deyken.... benimde hamileligim 5 hafta sürmüs oldu böylece... cok korkuyorum simdi ya birdaha hamile kalamazsam diye... bunalima gircem.
cok saogl canim gecmis olsunCanım kürdaş oldum amacumartesisancım ve kanamam başlamıştı sanada Geçmiş olsun
Sağol canım bugün bır mucize beklıyorum
cok saogl canim gecmis olsunüzüldüm canim ya...Insallah bana kürtaja gerek kalmaz... dün bir parca düstü insallah odur... cok korkuyorum kürtajdan agrim hic yok o parca düseli.... sadece adet kanamasi gibi geciriyorum simdide endise var hadi birdaha hamile kalamazsam diye cok korkuyorum senindemi ilkti?
kürtaj olmak zorunda kalirmiyim sence bende 5+2 haftalikti. dün ise cok asiri sancim vardi sancidan sonra ise bir parca düstü 4 cm büyüklügünde nette arastirdigima göre 6. haftaliktaki düsükler gibiydi görünüsü. Yani bence düstü kese gibime geldi cünkü öyle birsey hayatimda ilk kez görüyorum... Sence daha icimde birsey kalmismidir? Yairn doktora gitcem... korkuyorum kürtaj olmaktan. INsallah olmamDüştükten sonra hemen yine kalırsın ama sancın yoksa biraz bekle kürdaş zor geçmiş olsun Allah tan sağlıklı hamilelik ve kucağına bebeğini en
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?