6 haftalık hamileyim doktor bebeğim alınması lazım dedi

Canım ben yıllardır bu siteyi takip ediyorum, burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla hcg değerinin ilk değerinin kaç olduğu hiç önemli değil, zamanı da önemli değil, herkes her değerde ogrenebiliyor, önemli olan iki günde bir iki katına yakın artış olup olmadığı canım, doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyorlar anne adaylarini.

Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?
Bi sakıncası olmadığı söyleniyor ama Avrupa'da Amerika'da doğuma kadar en fazla 3 kere ultrasona giriliyormuş zararlı olup olmadığıyla ilgili hala araştırmalar var şu an sakıncası yok deniyor yarın ne deneceği belli değil mümkün mertebe uzak durmak lazım benim fikrim.. Böyle söylüyorum ama bende şimdiden 4 kez girdim inşallah zararı yoktur..

Teşekkürler ederim bizim komşuya öyle dediler ama onu 3 ay olana kadar beklentiler şimdi bir oğlu oldu yani onun bebeğini3 ayda gördü onun doktorunu bende çok araştırdım ama ulaşamadım İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsinbirde bakarsın bebek
Haklısın canım ama bizler biraz merakınız amahamiliklerde risk olunca birazda mecbur kalıyoruz hayırlısıyla Rabbim bebeğini kucağına alırsan

Allah yardım etsin aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım doktorlar yanılıyordur

Haklısın canım ama bizler biraz merakınız amahamiliklerde risk olunca birazda mecbur kalıyoruz hayırlısıyla Rabbim bebeğini kucağına alırsan
Tabiki canım risk varsa bakılacak başka çaresi yok Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

Ultrason cihazlarının radyasyon oranı en aza indirgenmiş şekildedir. Yani bir bilgisayar, telefon kadar radyasyon yaymaktadır. Bu nedenle içiniz rahat olsun bir zararı olmaz.

Canım aklıma takıldı, ultrasona sürekli girmek bebek için mı iyi değil?

Ultrason cihazlarının radyasyon oranı en aza indirgenmiş şekildedir. Yani bir bilgisayar, telefon kadar radyasyon yaymaktadır. Bu nedenle içiniz rahat olsun bir zararı olmaz.

6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
canim noldu gelisme nedir? Aldilar mi bebegini bence kanaman olmadikca bekle.... bende düsük yasiyorum suan parca düstü wc deyken.... benimde hamileligim 5 hafta sürmüs oldu böylece... cok korkuyorum simdi ya birdaha hamile kalamazsam diye... bunalima gircem.

Canım kürdaş oldum amacumartesisancım ve kanamam başlamıştı sanada Geçmiş olsun

Canım kürdaş oldum amacumartesisancım ve kanamam başlamıştı sanada Geçmiş olsun
cok saogl canim gecmis olsun üzüldüm canim ya...Insallah bana kürtaja gerek kalmaz... dün bir parca düstü insallah odur... cok korkuyorum kürtajdan agrim hic yok o parca düseli.... sadece adet kanamasi gibi geciriyorum simdide endise var hadi birdaha hamile kalamazsam diye cok korkuyorum senindemi ilkti?

Düştükten sonra hemen yine kalırsın ama sancın yoksa biraz bekle kürdaş zor geçmiş olsun Allah tan sağlıklı hamilelik ve kucağına bebeğini en

Düştükten sonra hemen yine kalırsın ama sancın yoksa biraz bekle kürdaş zor geçmiş olsun Allah tan sağlıklı hamilelik ve kucağına bebeğini en
kürtaj olmak zorunda kalirmiyim sence bende 5+2 haftalikti. dün ise cok asiri sancim vardi sancidan sonra ise bir parca düstü 4 cm büyüklügünde nette arastirdigima göre 6. haftaliktaki düsükler gibiydi görünüsü. Yani bence düstü kese gibime geldi cünkü öyle birsey hayatimda ilk kez görüyorum... Sence daha icimde birsey kalmismidir? Yairn doktora gitcem... korkuyorum kürtaj olmaktan. INsallah olmam

Kalsa çok sancı ve çok aşırı bulantın olur 2 gün bekle amayinede doktora git utrasyonla baksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…