6 haftalık hamileyim hala kese görünmedi

Ne kadar büyümüştü 4 günde keseniz
Canım ilk gittiğim de cokk küçüktü yani iğne ucu kadardı görünmeyecek kadar küçüktü yeni oluşmaya başlamış ama 4 gün sonra mercimek kadar olmustu

Canım ilk gittiğim de cokk küçüktü yani iğne ucu kadardı görünmeyecek kadar küçüktü yeni oluşmaya başlamış ama 4 gün sonra mercimek kadar olmustu
Benim de aynı şekilde oldu fakat doktor çok büyük gelişme yok diyordu özelde 15 günde 11 mm büyümüştü en son.Sürekli takip etti 2 günde bir bende o doktoru bıraktım hem bana stres hem de ultrason yapılıyor sürekli etkilenir diye

Canım sen canını sıkma moralini de bozma Allah büyük alırız inşallah hepimizde bebeklerimizi kucagimiza

Selam canım benim merak ettim naptın doktora gorundunmu hayırlı haberler alırız inşallah

Selam canım benim merak ettim naptın doktora gorundunmu hayırlı haberler alırız inşallah
canım kötü haber dış gebelikmiş.sağ tüpte oluşmuş bugünkü beta 3778 çıktı hiç yükselmemiş.sabah kürtaj olucam.ALLAH diğer evlatlarıma sağlık versin.tabiki banada..kısmet değilmiş.ne olursa olsun hepimiz hakkında hayırlısı olsun ...

Aynen canım benim kısmet değilmiş hayırlısi Allah dan rabbim evlatlarıni sağlıkla büyümeyi sevdiklerinizle birlikte nasıp etsin inşallah benimde üçüncü bebeğim olacaktı Kalp atışları alınmadi 8 haftalık Kürtaj oldum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah geçmiş olsun canım benim..
Bendede enfeksiyon oldu galiba yarın doktora gideceğim sağ taraf da ağrı var iki üç gün de sıvı beyz akinti oldu eczanesi enfeksiyon yayılmadan doktora git dedi inşallah yarın gideceğim

inşallah bi sıkıntı yoktur canım.ne zor kadın olmak.allah kolaylık versin bize

inşallah bi sıkıntı yoktur canım.ne zor kadın olmak.allah kolaylık versin bize
Canım benim tekrar geçmiş olsun bugün Kürtaj oldunmu
Çok dikkat et üşütme, bak bende enfeksiyon çıktı enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil , ağrı kesici ilaç verdi
Hakkımızda hayırlısı olsun iyiyim deyip geçiştirme ben öyle yaptım çünkü

evet dün kürtaj oldum ama bugünkü kan değeri düşeceğine 4600 e yükselmiş dr sabah ameliyata alıcam dedi.

evet dün kürtaj oldum ama bugünkü kan değeri düşeceğine 4600 e yükselmiş dr sabah ameliyata alıcam dedi.
Hadi ya geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz degerlerin düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…