6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Yesmy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
22
8
3
33
İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:((

Eşimin söylediğine göre , ona artık peşimi bırak benim karım hamile ben onunla çok mutluyum demiş. Bırakmasını umarak.O da beni arayıp söyledi

Böyle bir.koni başlık yokmuydu benmi yanılıyorum

İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:KK43:(
Canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.
Senin için üzgünüm ama hamilelegin yeni dirayetli ol lütfen.
Seni üzmemek için yorum yapmicam.

İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:KK43:(
Gerçekten çok zor bir durum ne yorum yapsam bilemedim Allah yardımcın olsun güven bir kere kırılınca eskisi gibi olması çok ama çok zor.. o kadından çok eşin suçlu

Hamileymissin, Yuvani seviyorsun ama hangi kadın sevdiği erkeği tehditle şantajla yanında tutar? Sana mantıklı geliyor mu? Kocan ne yapıyor,bir buçuk yıldır sırf 'ay yuvam yikilmasin' diye 'gözlerimi kaparim, vazifemi yaparim' diye ağlaya ağlaya mı sevişiyor kadınla, Yeşilçam filmlerinde kötü yola düşen kadınlar gibi?
Aldatıldıgin yetmiyor bir de salak yerine koymuş seni, bu zirvalara inanmani bekliyor

İnandırıcı gelmedi eşinin söyledikleri etekleri tutuşmuştur ondan aldatılmak çok zordur ya Allah yardımcın olsun sindirebilecekmisin birde 1.5 yıl off
Neden diye sürekli soruyorum. Eşim 1,5 yıl olmadığını daha kısa olduğunu söylüyor ama bilmiyorum beynim durmuş gibi.. ne yapacağımı da bilmiyorum

Madem öyle yanınıdayken tlfnunu verın arasın sızın orda olduğunuzu söylemeden..Bakalım neler konusuyorlar..

İnandınız mı? Ben inanmadım çok amatörce yalanlar bunlar.

Devam etsem nasıl güveneceğim nasıl onunla bir yatağı paylaşacağım diye düşünüyorum etmesem bebeğim ne olacak diye düşünüyorum. aldırmayı düşündüm ama ben onunnasıl yaparım Rabbimin bana verdiği mucizeye nasıl kıyarım diyorum. Yapamam ki bunu.

Back
X