Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrblar nisa hastanesinde Op. Dr. Necla ÜLKER die bi dr varmis nasil iyimi ilgilimi yada bana ist gunesli civari onerilerinz varmiii yardmci olun lutfen
Ben nisa hastanesinde fatma ersana gidiyorum canim memnunum. Dedigin doktoru duymadim murvet hanim var o da iyi ama cok yogun diyorllar pek vakit ayirmiyormus.
Medipol hastanesine iyi diyorlar bir de. Ordaki doktorlara da bakabilirsin.
yok canim fatma ersan kapali degil acik. Belki baska fatma daha vardir bilmiyorum.ayni doktordan bahsetmiyoruz heralde :) ben orda asiye hanima gitmistim fatma ersan dogum iznindeyken o ilgisiz gelmisti gerci hamile degildim ozaman. Yani benim gittigim acik bir bayan fatma ersan:)
İyi akşamlar, Fatma Hanım ı bana da tavsiye ettiler nasıl bi dr bilgili mi ilgili mi merak ediyorum benim 2 kimyasal gebeliğim oldu drr lar uygun bi tedavi ya da yol göstermediler bi tanıdık bu dr u önermiş. Siz bilgi verirseniz çok sevinirimBen nisa hastanesinde fatma ersana gidiyorum canim memnunum. Dedigin doktoru duymadim murvet hanim var o da iyi ama cok yogun diyorllar pek vakit ayirmiyormus.
Medipol hastanesine iyi diyorlar bir de. Ordaki doktorlara da bakabilirsin.
Memnun kalmamanızın sebebi nedir acaba? Bana da başka dr aramasın ona git dediler de pek yorum bulamadım dr la ilgiliBen fatma Ersan a hamile olmadan önce normal muayene için gitmiştim memnun kalmadım mürvet hanıma gidicem çok yoğunmuş memnun kalırsam doğumumu onda yapmayı düşünüyorum
Memnun kalmamanızın sebebi nedir acaba? Bana da başka dr aramasın ona git dediler de pek yorum bulamadım dr la ilgili
Soru sordum düzelir gecer deyip durdu pek bişey soramadım geciştirdi beni sanki ordan çıkarken cevap alamadan çıktım siz yine gidin isterseniz hasta doktor ilişkisi çok önemli siz beğeneceksiniz belki birde orda bana bir doktor daha önerdiler muhabbet haliloğlu mürvet hanımla ona gidicem içim hangisine rahat ederse ona giderim artıkMemnun kalmamanızın sebebi nedir acaba? Bana da başka dr aramasın ona git dediler de pek yorum bulamadım dr la ilgili
Bilgi için çok teşekkürler.. dediğiniz gibi dr hasta ilişkisi çok önemli elektriğin tutması lazım. Benim şimdiki dr esra çebi medical park hast de uyum iyi çok tatlı dr rahat ama şuanda benim pek tedavilik bi durumum yok yumurtalıklarım oldukça iyiymiş eşimdede sıkıntı yok bi tedavide uygulanmıyo sadece multivitamin verdi deniyoruzSoru sordum düzelir gecer deyip durdu pek bişey soramadım geciştirdi beni sanki ordan çıkarken cevap alamadan çıktım siz yine gidin isterseniz hasta doktor ilişkisi çok önemli siz beğeneceksiniz belki birde orda bana bir doktor daha önerdiler muhabbet haliloğlu mürvet hanımla ona gidicem içim hangisine rahat ederse ona giderim artık
İnş. Tez zamanda hamile kalırsınız kafaya takmadığınız zaman oluyo tabi vakti zamanını Allah bilir doktor önemli ya bende doğumum için iyi bi doktor a denk gelirim inş.Bilgi için çok teşekkürler.. dediğiniz gibi dr hasta ilişkisi çok önemli elektriğin tutması lazım. Benim şimdiki dr esra çebi medical park hast de uyum iyi çok tatlı dr rahat ama şuanda benim pek tedavilik bi durumum yok yumurtalıklarım oldukça iyiymiş eşimdede sıkıntı yok bi tedavide uygulanmıyo sadece multivitamin verdi deniyoruz
Amin canım inşallah.. sen ne kadarlık hamilesinİnş. Tez zamanda hamile kalırsınız kafaya takmadığınız zaman oluyo tabi vakti zamanını Allah bilir doktor önemli ya bende doğumum için iyi bi doktor a denk gelirim inş.
6.5 aylık hamileyim canımAmin canım inşallah.. sen ne kadarlık hamilesin