6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Canım hamişlik takvimini ekleseneeee :) Valla ne bulantı ne bir şey,çok şükür iyiyim şimdilik azıcık karnım ağrıyo :)Sende durumlar nasıl?

Canım hamişlik takvimini ekleseneeee :) Valla ne bulantı ne bir şey,çok şükür iyiyim şimdilik azıcık karnım ağrıyo :)Sende durumlar nasıl?
Sabahları yada çok yediğim zamanlarda bulantım oluyor ama çok fazla olmadı hiç.çok şükür iyiyim şuan kalp seslerini duymayı bekliyoruz şimdi

Topigi yeni farkettim canım hayırlı olsun mide bulantısı için henüz erken sanırım ki inş yaşamayız ben de mide bulantısından korkuyorum hiç hamilelik belirtisi olmadan gayet güzel hamilelik geçiren varmış sağlıcakla kucağımıza alırız inş

Topigi yeni farkettim canım hayırlı olsun mide bulantısı için henüz erken sanırım ki inş yaşamayız ben de mide bulantısından korkuyorum hiç hamilelik belirtisi olmadan gayet güzel hamilelik geçiren varmış sağlıcakla kucağımıza alırız inş
Hoş geldin canım :) Valla görümcem de hamile adetim on gün geçtikten sonra bulantılarım başlıyor diyo .Şimdi dört aylık hala bulantıları var.Bizde olmayacak gibi ya du bakali :))

Ben de yeni katıldım aranıza :) bende de mide bulantısı yok ama uyku hali var. Arada rahmin oldugu Kısım agriyor sonra hemen geciyor :) biz keseyi 2 gun önce doktora gittiğimizde gördük kalp aTisi icin 29 unda randevu verdi insallah duyulur:(

merhabalar hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah benim ki de 14-08-2015 görünüyor...

Ben de yeni katıldım aranıza :) bende de mide bulantısı yok ama uyku hali var. Arada rahmin oldugu Kısım agriyor sonra hemen geciyor :) biz keseyi 2 gun önce doktora gittiğimizde gördük kalp aTisi icin 29 unda randevu verdi insallah duyulur:KK43:
İnşallah canım biz de 27 sinde hem keseyi görmeyi hem de kalp atışını duymayı istiyoruz bakalım nasip.Daha gitmedim doktora :)Çünkü yaşadığım yerde kadın doğumcu yok.Taa Kayseri'ye gideceğim önümüzdeki cumartesi.Gelişmelerini buraya yaz olur mu takip edelim seni de:)

Back
X