- Konu Sahibi bebegimmasal
- #721
Aynı şey bende de var. Mide bulantısından canım hiç bir şey istemioMerhaba bende aranıza yeni katıldım. Çok aşırı bulantım var çok halsiz kalıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey bende de var. Mide bulantısından canım hiç bir şey istemioMerhaba bende aranıza yeni katıldım. Çok aşırı bulantım var çok halsiz kalıyorum![]()
Embriyoyu gordunuz mu 5+5 im 11 mm kese var gecen haftaya gore buyumus ama embriyo yok6+6 yiz bugun kalb atislari icin saliya gidicez insAllah
aynı haftadayız benım de altı bugun bıttı 6+1 ım su anben de 6. haftaya girdim.keseyi gördük ama 2 hafta sonra bebeği görmek ve kalp atışını dinlemek için gideceğiz.ben de anksiyete hastasıydım.doktorum ilaçları bıraktı ilk üç ay kullanmanı istemiyorum dedi.üstelik sigara içiyordum onu da bıraktım.hamile olmasaydım bunları bırakma gücüm asla olmazdı.hiç bulantı yaşamadım çok şükür.ama sigara ve antidepresan içmediğimden dolayı sıkıntılar yaşadım çok şükür onları da atlatıcam.isyann her kötü düşünce aklına geldiğinde elini karnına koy.ben öyle yapıyorum dua edip şükrediyorum.ben 2 ay önce büyük ve riskli yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim.bebek sahibi olma fikri tamamen aklımdan çıkmıştı evlatlık bile almayı düşünüyordum ama hamile olduuğumu öğrendim.bebekler annelerine güç verir anneler de bebeklere öyle düşünmelisin isyann.
folık asıt alıyorum folbıol gunde bır tane.evet eftelyakeşke bir an önce görebilsek. çok da korkuyorum bi yandan ya göremezsem diye. herhalde 8 hafta civarı kalp atışları duyulmaya başlanıcak doktorum o civarda çağırdı çünkü tekrar. buarada doktor um folik asit dışında bişi vermedi norma yediklerine devam et ama aç ve susuz kalma dedi. ben maşallah yemediğim şeyleri bile yemeğe çalışıyorum. sana bişiler söyledi ki doktorun?
ılkbana da semizotu yeşil soğan ye bol bol dedi ek olarakilk gebeliğin mi canım senin de?buarada bursadayım ben sen hangi ildesin?