- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
-
Ben korkudan neredeyse 1.5 ay yüzüme ne pudra ne başka bişi sürdümm çünkü nemciiiiiiiiminde dediği gibi temizlemek çok dikkat istiooo üşendim :) sadece rimel kullandm okadr (=
cok dikkat istiyor derken burnuna hic dokunmamalimisin CADIARZU
kaydirigubbakcemile3valla inan burnuma fondoteni sürene kdr zaten yarım saat geçiyor onu temizlemekse en az bi saat bunları göze alarak süründ erim fondotenikaydirigubbakcemile3bide mesela diyelimki burnumun sol kısmına sürcem ya fondoten sagdan parmagımla destek yapıyordummm valla güzellik için baya çaba harcamak lasımkaydirigubbakcemile3
hehehehe canım ben fondoteni bıraktmmmm sürmesi çile temizlemesi daha çile nadirennnnnnnn pudra ona bile 5 ay oldu burnum temizlemeye üşeniorm elimi suyu suratıma çarpa çarpaa şöleeee özgürce yıkayamıormkii :))))
kızlar bir de siz ne zaman koku almaya başladınız? ameliyattan sonraki 3.günüm ve ben hiçbir kokuyu alamıyorum
cnm daha çok yeniii tamponun var demi burnunda şimdii?tampon varsa koku alamassın ama tamponun çıktıgı an kokuları alırsın:)yerimseniben
bu sabah çıktı tamponlar ama hala tık yok, yediklerimin tadını da alamıyorum hal boyle olunca doyma olayı olmuyo bi iştah bi iştah anlatamam, boğazımdaki yara scımasa sürekli yiycem sempatiksalakcinni
kızlar bir de siz ne zaman koku almaya başladınız? ameliyattan sonraki 3.günüm ve ben hiçbir kokuyu alamıyorum
valla bende nasıl yedim nasıl yedim. eeeee herkes senin enerjiye ihtiyacın var, ameliyat oldun dediler. 1 ay oldu ameliyatıma 4-5 kg almışım şimdide kara kara nasıl zayıflıyacağım diye düşünüyorummmmmmm.
Evet ablalarim basliktada belirttigim gibi ins. haziranin 6. ameliyat oluyorum. Doktorum ibrahim askar.
Gün yaklastikca icime daha bir korkuyor giriyor. Ameliyattan veya agrilardan korkutugum icin degil, ya eski burnumu ararsam diye cok korkuyorum. Burda bazi arkadaslarin actigi konulari görüyorum iste ameliyattan sonra bir tarafi yamuk oluyor yada sis oluyor memnun olmuyor ben bundan cok korkuyorum mafoldumben Ya bende öyle olupta pisman olursam ne yaparim diye, randevuyu iptal etmeyi bile düsünüyorum bazen.Sizce su anki burnum cokmu kötü, ameliyat etmeye ve o riske girmeye degermiki? Yada zaten fazla birsey yok burnunda büyük bir ameliyat olmaz mi dersiniz? Inan su an cok kararsimiz yardimci olursaniz sevinirim senağlama
(bu asagidaki linkte su anki burnum var, linkin arasindaki bosluklari silerseniz resmi görebilirsiniz)
htt p://y frog.com/0oburnum1j
canim oncelikle merhaba.
senin dusundugun korkular herkeste oluyor inan.
bu korkulari yenmek icin doktoruna guveninin tam olmasi gerek.
buna sahip olmak icin de sectigin doktorun eski hastalariinin memnuniyetliklerini ogrenmeni tavsiye ederim.
burnun cok kotu degil, yaptirmasan da olur bence.
o kemik makyajla bile kapatilabilir.
en azindan burnun kucuk yani bu bir avantaj makyajla kapatabilmek icin.
burnun kucuk oldugu icin cok kavisli olmaz sanirsam.
bence bu burun zaten kavisli degilde duz daha guzel olur...
inşallah istediğin gibi olurrrrrrrr
geçici bir öneri olacak benimki ama burnun ufak.hafif bir kemer var. kısa süreli bir çözüm olarak neden burun dolgusunu düşünmüyorsun? burnunun kemersiz nasıl görüneceğini görmüş olursun bir 6 8 aylığına.
tatlım hiç korkmaa özellikle burnunu gördükten sonra şuna emin olki o kadar küçük bi müdahale gerekiyoki burnuna ..ben cuma günü ameliyat olcam burnumdan ,kemerim düzeltilecek burun kanatları daraltılacak ve düşüklüğü düzeltilecek .bende acısından falan korkmuyorum ama tabi içimde sıkıntılar var ya tam istedigim gibi olmazsa diye .ama ne olursa olsun şimdiki burnumdan yine güzel olur diye düşünüp kendime destek oluyorum :):):):):):)):):):) doktorumla tasarım yaptık ama ben yinede emin degilim yarın gidip üzerinde oynama yaptırmayı düşünüyorum yine .benim sorunumda şeklinde tam emin olamamak acaba kavisli bir burnum mu olsun yoksa düzmüü oofff offff....
Dün 19:21
ameliyata karar vermiş olsan bile kendi kafanda karşındaki doktorun rolüde cok büyük sana güven vermesi gerekiyor .emin olman lazım eger kafanda sorular varsa başka doktorlarla da görüş derim canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?