6 Haziranda ameliyat oluyorum ve cok korkuyorum :( sorularim ve su anki burnum..

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
318
Evet ablalarim basliktada belirttigim gibi ins. haziranin 6. ameliyat oluyorum. Doktorum ibrahim askar.
Gün yaklastikca icime daha bir korkuyor giriyor. Ameliyattan veya agrilardan korkutugum icin degil, ya eski burnumu ararsam diye cok korkuyorum. Burda bazi arkadaslarin actigi konulari görüyorum iste ameliyattan sonra bir tarafi yamuk oluyor yada sis oluyor memnun olmuyor ben bundan cok korkuyorum mafoldumben Ya bende öyle olupta pisman olursam ne yaparim diye, randevuyu iptal etmeyi bile düsünüyorum bazen.Sizce su anki burnum cokmu kötü, ameliyat etmeye ve o riske girmeye degermiki? Yada zaten fazla birsey yok burnunda büyük bir ameliyat olmaz mi dersiniz? Inan su an cok kararsimiz yardimci olursaniz sevinirim senağlama

(bu asagidaki linkte su anki burnum var, linkin arasindaki bosluklari silerseniz resmi görebilirsiniz)

htt p://y frog.com/0oburnum1j

cnm öncelikle burnun aşırı kötü deil ufak işlemlerle düzelir:)
eski burnundan bin katlı daha iyi olur emin olabilirsin ama 4-4 lük biblo gibi kusursuz burun olmayabilirrr..mutlaka begenmedigin biyer çıkar ama yine diyorum eskisinden onbin kat daha güzel olur:)

bence oncelikle doktorunun eski ameliyatlarının sonuçlarına bakmalısın canım,
zaten içine sinerse kendiliğinden güveniyorsun pek aklında soru işareti kalmıyor.
Şimdi burnunla ilgili ne desem boş kendini nasıl iyi hissediyorsan oyle olmalısın diye düşünüyorum,
ki sen de hoşnut değilsen çağresine kolaylıkla bakılabilincek birşey artık rhinoplasty.
kendim için bunları-yani en iyisini-düşünüyordum tavsiye edebilceklrim böyle.
Umarım doğru bir karar verirsin ve olursan da başarılı bir operasyon geçirirsin.
Çok kolay gelsin :)

(bu asagidaki linkte su anki burnum var, linkin arasindaki bosluklari silerseniz resmi görebilirsiniz)

htt p://y frog.com/0oburnum1j

sanırım mesaj sayın yetersiz olduğu için koyamıyorsun ben şöyle yardımcı olayım :) :
scaled.php

cnm öncelikle burnun aşırı kötü deil ufak işlemlerle düzelir:)
eski burnundan bin katlı daha iyi olur emin olabilirsin ama 4-4 lük biblo gibi kusursuz burun olmayabilirrr..mutlaka begenmedigin biyer çıkar ama yine diyorum eskisinden onbin kat daha güzel olur:)

Ablacim linkin icinde iki tane bosluk var o bosluklari cikaripta verirsen cikiyor link, bir tane http yazan yerde digeri frog dan önce bir bosluk var. onlar cikinca olur.

umarim dedigin gibi olur ben zaten 4-4 lük bir burun istemiyorumda ins. pismano olmam :Saruboceq:

Resmi inceledim sanırım kemiğin düz olacak dar bi burnun var kavis zor ama düz kemiklerde az problem yaşanıyor sankiiiiiiiiiiiiiii o yönden şanslısın :)))))

bence oncelikle doktorunun eski ameliyatlarının sonuçlarına bakmalısın canım,
zaten içine sinerse kendiliğinden güveniyorsun pek aklında soru işareti kalmıyor.
Şimdi burnunla ilgili ne desem boş kendini nasıl iyi hissediyorsan oyle olmalısın diye düşünüyorum,
ki sen de hoşnut değilsen çağresine kolaylıkla bakılabilincek birşey artık rhinoplasty.
kendim için bunları-yani en iyisini-düşünüyordum tavsiye edebilceklrim böyle.
Umarım doğru bir karar verirsin ve olursan da başarılı bir operasyon geçirirsin.
Çok kolay gelsin :)

Dr. ibrahim askara ameliyat olan yok burda fazla arastirdigim kadariyla. Dogrusu ona muayene oldum cok iyi biri icime de siniyor ama nedense hic burnumun nasil olmasini istedigimi hic sormadi. Tabi ameliyatta önce konusmak istiyorum tekrar cok dogal olmasini vs. vs. anlaticam....Tavsiyelerin icin tskler a.s.
Bu arada resim icin de tskler =)

Ablacim linkin icinde iki tane bosluk var o bosluklari cikaripta verirsen cikiyor link, bir tane http yazan yerde digeri frog dan önce bir bosluk var. onlar cikinca olur.

umarim dedigin gibi olur ben zaten 4-4 lük bir burun istemiyorumda ins. pismano olmam :Saruboceq:

Canım önden görmedm burnunu ama yandan kolay bir burnun var emin ol ucunda düşük değilll kemiğinde düz olunca fıstık gibi olursun :)))

yok cnm hiç bukdr düşünmeee emin ol eskisinden güzel olur hafif bi kemerin var o gidince zaten baya güzel olurrr:)ne kötü burunlar nsl güzle oluyor için rahat olsun:jeyyar:

Resmi inceledim sanırım kemiğin düz olacak dar bi burnun var kavis zor ama düz kemiklerde az problem yaşanıyor sankiiiiiiiiiiiiiii o yönden şanslısın :)))))

su bir cümle bile icimi rahatlatmaya yetiyor kaydirigubbakcemile3 düsüne düsüne bir hal oldum bu konuyu dedim kk ya bir konu acayim hem elestiri alirim hem belki iyi moral..
tskler..

su bir cümle bile icimi rahatlatmaya yetiyor kaydirigubbakcemile3 düsüne düsüne bir hal oldum bu konuyu dedim kk ya bir konu acayim hem elestiri alirim hem belki iyi moral..
tskler..

Canım iyi yapmışsınnn ağrı sızı olmuyor ama benim atel varken ilk hafta zonklamıştı kalp atışı gibi yani kemiğim şişmişti ama acı yok herkesde zonklamada olmaz ben narin çıktım ama benim burnum gerçekten zorduuu senin okadar bozuk değil için rahat olsun :)))

Canım iyi yapmışsınnn ağrı sızı olmuyor ama benim atel varken ilk hafta zonklamıştı kalp atışı gibi yani kemiğim şişmişti ama acı yok herkesde zonklamada olmaz ben narin çıktım ama benim burnum gerçekten zorduuu senin okadar bozuk değil için rahat olsun :)))

Gercekten aci cekerim hic sorun degil yeterki güzel olsun kaydirigubbakcemile4
Birde ben bir kere birinden duymustum, ameliyattan sonra fondöten falan süremiyormussun ilk haftalarda herhalde, bu dogrumu?

Gercekten aci cekerim hic sorun degil yeterki güzel olsun kaydirigubbakcemile4
Birde ben bir kere birinden duymustum, ameliyattan sonra fondöten falan süremiyormussun ilk haftalarda herhalde, bu dogrumu?

cnm ben bandajın çıktıgıgünden b gün sonra dışarı çıktım bant izleri falan vardı ondan bolca fondoten sürdümmm..normladen tek farkı baya dikatli sürmem burnumu oynatmadan bide temzilemesi uzun sürüyor ama o sıra gözüne gelmez:)

cnm ben bandajın çıktıgıgünden b gün sonra dışarı çıktım bant izleri falan vardı ondan bolca fondoten sürdümmm..normladen tek farkı baya dikatli sürmem burnumu oynatmadan bide temzilemesi uzun sürüyor ama o sıra gözüne gelmez:)

Iyi ozaman cünkü morluklar olusunca mecbur sürecegim fondoten. Birde yilda bir geliyorum türkiyeye izne tabi cikip gezmekde istiyorum sonucta...
asaga yukari kacinci günden veya haftadan sonra ilk bakista belli olmaz ameliyat oldugum CADIARZU

Iyi ozaman cünkü morluklar olusunca mecbur sürecegim fondoten. Birde yilda bir geliyorum türkiyeye izne tabi cikip gezmekde istiyorum sonucta...
asaga yukari kacinci günden veya haftadan sonra ilk bakista belli olmaz ameliyat oldugum CADIARZU

Canım kapalımı açık ameliyatmı olacaksın benim kapalıydı 15 günden sonra hiiiç morluk yoktu sarıda değildi yüzün yanii toplam 2 hafta sonunda anlamıyolar bile ameliyatlı olduunu :) çünkü kapalı olursan minnacık iz bile olmuo burunda

cnmm en geç 1 ayda düzelmiş olursun benim 13.günümde yani badajlarımın çıktıgı gün inan hiç anlaşılmıyordu tabi bennnnn sanıyordum herkes farkediyor ama kimse anlamıyor..20.günde bşyin kalmamış olurr en geç 1 ay:)hem bandajlı gez bşy olmas bende bandajlı baya gezmiştim dışarıda herkes bakıyordu hatta amlytla ilgili soru sorna bile oldu çok agrıdımı falan diyekaydirigubbakcemile3

Ben korkudan neredeyse 1.5 ay yüzüme ne pudra ne başka bişi sürdümm çünkü nemciiiiiiiiminde dediği gibi temizlemek çok dikkat istiooo üşendim :) sadece rimel kullandm okadr (=

cnmm en geç 1 ayda düzelmiş olursun benim 13.günümde yani badajlarımın çıktıgı gün inan hiç anlaşılmıyordu tabi bennnnn sanıyordum herkes farkediyor ama kimse anlamıyor..20.günde bşyin kalmamış olurr en geç 1 ay:)hem bandajlı gez bşy olmas bende bandajlı baya gezmiştim dışarıda herkes bakıyordu hatta amlytla ilgili soru sorna bile oldu çok agrıdımı falan diyekaydirigubbakcemile3

Anladim....ozaman bana haziranin 6. cok dua edinde iyi gecsin ameliyatim :Saruboceq:
Ben ameliyata girmeden size son bir mail atarim sonrada insAllah yeni burnumun güzel resimlerini eklerim kaydirigubbakcemile5

Ben korkudan neredeyse 1.5 ay yüzüme ne pudra ne başka bişi sürdümm çünkü nemciiiiiiiiminde dediği gibi temizlemek çok dikkat istiooo üşendim :) sadece rimel kullandm okadr (=

kaydirigubbakcemile3valla inan burnuma fondoteni sürene kdr zaten yarım saat geçiyor onu temizlemekse en az bi saat bunları göze alarak süründ erim fondotenikaydirigubbakcemile3bide mesela diyelimki burnumun sol kısmına sürcem ya fondoten sagdan parmagımla destek yapıyordummm valla güzellik için baya çaba harcamak lasımkaydirigubbakcemile3

Back
X