6 Haziranda ameliyat oluyorum ve cok korkuyorum :( sorularim ve su anki burnum..

burun dolgusu burnun eşitsiz dağılımını dolgu malzemeleriyle doldurularak kısa ya da uzun bir süreliğine eşit büyüklükte ve düzgün görünmesine yardımcı olan bir yöntem. elbette estetik ameliyatın yerini tutmaz.

ben de senin burnuna benzer bir burna sahibim. bir ara ciddi ciddi ameliyat olmayı düşündüm yaklaşık 5 6 doktora gittim. Hatta genel anestezi için testleri bile yaptıracak seviyeye geldim. gittiğim iki estetik cerrah ameliyata gerek olmadığını söylemişti. sonra oturup uzun uzun düşündüm. burnumu yaptırsam evet belki çok daha güzel görüneceğim. ama bana ait olan ama bir yandan da olmayan bir uzvum olacak. doğal durmayacak belki. estetik ameliyat sonrası bir burnun şeklinin oturma süresi 1-2 yıldır. bu süreç içinde sürekli dikkatli olmam gerekecek.dokunamayacağım aylarca. belki şekli bozulacak diye üzerine titreyeceğim.

estetik burun ameliyatı bazı insanlar için gerçekten elzem bir şey olabilir. çünkü hem fonksiyon açısından işlevini yerine getirmeyen, hem de estetik açıdan gerçekten yüzüyle çok uyumsuz burunları olan insanlar tanıyorum. çoğu da ameliyat oldu ve çok mutlu. Emin ol bizim gibi hastaları memnun etmek doktorlar için de kolay değildir. çünkü yüzümüzle çok büyük orantısızlıkları olan burunlara sahip değiliz.

eğer doktoruna güveniyorsan ve ufak değişiklikler yapacağından eminsen korkma. ama hala kafanda soru işaretleri varsa burun dolgusunu mutlaka düşün. ben de düşünüyorum ve araştırma içindeyim.
 
benim tanıdığım ibrahim beye oldu ameliyat
bence burnu gayet güzel görünüo ama ikinci ameliyatını olcakmıs burun ucu yamukmus sanırm
ama ben kendisinin burnunu cok begendm açıkçası
 
sunuda söyliyim senin burnun da çok az bir düzeltmeler olur fazla oynanmaz bence ve gayet gzl olcagını düşünüyorum cunku çok ugrastırıcı kötü bir burnun yok..
 
Evet ablalarim basliktada belirttigim gibi ins. haziranin 6. ameliyat oluyorum. Doktorum ibrahim askar.
Gün yaklastikca icime daha bir korkuyor giriyor. Ameliyattan veya agrilardan korkutugum icin degil, ya eski burnumu ararsam diye cok korkuyorum. Burda bazi arkadaslarin actigi konulari görüyorum iste ameliyattan sonra bir tarafi yamuk oluyor yada sis oluyor memnun olmuyor ben bundan cok korkuyorum mafoldumben Ya bende öyle olupta pisman olursam ne yaparim diye, randevuyu iptal etmeyi bile düsünüyorum bazen.Sizce su anki burnum cokmu kötü, ameliyat etmeye ve o riske girmeye degermiki? Yada zaten fazla birsey yok burnunda büyük bir ameliyat olmaz mi dersiniz? Inan su an cok kararsimiz yardimci olursaniz sevinirim senağlama


(bu asagidaki linkte su anki burnum var, linkin arasindaki bosluklari silerseniz resmi görebilirsiniz)

htt p://y frog.com/0oburnum1j

ibrahim askara ameliyat olucaktin oldunmu yoksa baska bir doktorami oldun ? bende ameliyat olucam ama hala kararsizim =(
 
arkadaslar sizi uyarmak istiyorum. estetik ameliyat düsünenler kesinlikle Ibrahim askara gitmesin. cok pisman olursunuz. sonuc cok kötü, doctor ilgisiz ve ortam hic saglikli degil. sagliginizla oynuyorlar resmen. ben bizzat yasadim bunu
 
Back
X