6.Hissiniz ne kadar kuvvetli ? adını koyamadığınız yeteneğiniz ??

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
bana genelde rüyayla birlikte oluyor mesela bugün rüyamda bi erkek arkadaşımı gördüm yanımızda başka bayanlar var kızın birisi ben erenle evlenicem diyor ben o benim başka bul diyorum ki benm gerçek hayatta bi sevgilim var zaten erende sevdiğim bir normal erkek arkadasımdır rüyama neden girdi bi fikrim yok.sonra sabah bakıyorumki eren bana mesajlar atmış geceden uyudunmu uykucu yarın işe giderken baanda haber verirmisin felan .bu sadece en basit bir örneği 6.hissim o kadar kuvvetliki bazen bunu telepatrislikle falan karıştırdıgım bile oluyor.yarın olacakrı bana bi önceki gün gördüğüm rüya haber veriyor sadece bendemi oluyor yoksa aynı seylerle karsılaşan arkadaslar varmı.tabi belkide akıl oyunudur düşününce bağdaşım yapıyordur beyin onuda bilemiyorum garip işte.
 
eski sevgilim askere gidecegi gun ruyamda baska birisini buldugunu gormustum hatta tum gun ruyanin etkisinde kaldigimdan cok buyuk bir tartisma yasamistik eee cikti ama neticede hatta kimle oldugunu dahi tahmin etmistim
hislerden cok gozlemlerim kuvvetlidir ama konduramam ben insanlara genelde de cikar ama iste
 
eski sevgilim askere gidecegi gun ruyamda baska birisini buldugunu gormustum hatta tum gun ruyanin etkisinde kaldigimdan cok buyuk bir tartisma yasamistik eee cikti ama neticede hatta kimle oldugunu dahi tahmin etmistim
hislerden cok gozlemlerim kuvvetlidir ama konduramam ben insanlara genelde de cikar ama iste

süper temiz kalplıkle ve hislerimizin ve yasananların bütününü oluşturuyor ne garip değilmi yani aslında güzel bi yetenek kimisi rüya bile görmezken biz yasananları görebiliyoruz.
 
benim rüyalarım gerçekte olmaz ama şöyle bir durum oluyor mesela elimde bir bardak var ve o an bu düşüp kırılır diyorum ve bir kaç dakika içinde bir sakarlık oluyor ve kırılıyor.yada kızım oyun oynarken aman düşüp kafasını çarpmasın diye geçiriyorum içimden ve kızım düşüp kafasını çarpıyor.o an hissediyorum ama müdahale edemiyorum olaya yani olayın gerçekleşmesini engelleyemiyorum.tabi her zaman olmuyor arasıra oluyor.6. hisse çok inanırım bu yüzden.
 
oturdugum odada, diğer odada olan birinin hareketini hissedebiliyorum.
Bu 6.histen çok enerjiyle ilgili sanırım...
 
Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi?


olasılıksız kitabından alıntı,,,

bende en çok olan olay kızlar
yıllardır görmediğim aklıma gelmeyen biri bir anda aklıma düşüyor geçenlerde başıma geldi 6-7 yıldır görmediğim konuşmadığım biri bir anda aklıma geldi ve o kişi imkansız olmasına rağmen nasıl olduysa olmuş telefonumu bulmuş ve beni aradı hal hatır sormaya,şok oldum , bu da tesadüf değil ki, bazen de gecesinde rüyamda çok alakasız birini görürüm ve ertesi gün o kişi ile ilgili kesin bişeyler olur , rüyamlarımda çıkar ... sizce bu nedir ki? :27:
 
Back
X