6 mayısameliyat günüm..

canım böyle stres yapma bak sitede olupda memnun olan ne kadar cok arkadasımız var umarım hersey gönlünce olur

vazgeçtigin gün pişman olursun cnmm belirlemişken ol kurtullllllllllllllll:)

valla şu aşamaya gelmişken sakın vazgeçme. sonra üzülürsün. bittikten sonra büyük bir mutluluk yaşayacaksın benim 15.günüm oldum ve şimdi çok keyifliyim elimde hergün ayna dolanıp duruyorum .bu sevinci yaşaman lazım.korma ve strese girme. inş. iyi haberlerini bekliyoruz.

kesinlikle korkma kalbini ferah tut once allaha sonra doktoruna guven:) basarılar simdiden gecmis olsunnn:) artık vazgecmek yok:)) olduda bitti masallah hatta hihi:)

inşşş kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için en kısa zamanda fotolarla burda olucammm şans dileyin banaaa :)

bernayrt kesinlikle korkulacak birşey yok evet insan korkuyor ve heyecanlanıyor ama inan hiç bişi anlamıcaksın bi bakıcaksın olmuş bitmiş :)

ayyyy bende tekrar uğrayıp şans dileyim dedim. inş. olup burada mesajlarını okuruz.allah yardımcın olsun .dualrımız seninle.

aaa baktım şimdi doktora kbb uzamnımışş canım bak sende ameliyattan sonra bırakıp gitme bizi olurmuu tecrübelerini doktorunu ameliyatını memnunmusun deilmisin umarım menun olursun doktor baya yaşını almış deneyimlidir diye düşünüyorum benide eğer revizyon olursam kbb olabilirim fikir verirsin olurmuu şimdiden geçmiş olsunnnn

şimdiden çok geçmiş olsun.süper bir burnun olacak.bende 7 mayıs ta olacağım inş.

Kızlar 6 mayıs ameliyat günüm ve ben çok heycanlıyım:( her an vazgeçebilirim:(eyvahedigeldismile

kizz kirmiyim kfani sakin vasgecmee inan sonra cok pisman oluyosun ben sahsen kendimden biliyorum:) ameliyatini kime oluyosun guzelim bizi saki habersiz ve resimsiz birakma:) simdiden hakkinda hayirlisi olsun ins gupguzel bi burunla geri donersin aramiza:icecream:

hiç korkma ortaya çıkan değilim herşeye değer benden demesi eskiden resim çekilirken kaçardım çimdi en ön kısımda yerimi alıyorum doktorun kimhayatım

tamam kızlar işn memnun kalırımda sizlerlerde paylaşırım:D:D: kaçmam tabiki neden kaçayım doktorum çok eski bi aile dostumuz hemde çok deneyimli yaptığı çalışmalara baktım beğendim..sizlerlede paylaşıcam aranıza döndüümde çok teşekkürler hepinizee güzel haberlerle dönücem inşş:)))bol bol foto çekinicem artıkzemuszemus

sıkıntı yapma zor deil ameliyat benim 3.haftam oldu..gayet rahat geçiyo..iyi düşün iyi olsun herşey şimdiden çok geçmiş olsun zemuszemus

Back
X