6 sene evliligim ama hersey daha kotu gidiyo

En ufak kavgada kapi gosteriyor bana cocugu birak git derdi simdi cocuk al git diyooogitsem biliyorum cocuklarimin bir babasi bile kalmayacak..esim pislige yuvarlanacak

Bunu sonradan okudum.
Neden kovulduğunuz halde ordasınız.
Çocuğunuzu bile istemiyor üstelik..

Cocuklarim icin oglum babasina cok düşkün onsuz yasayamaz bir gun goreve gitse atesleniyor belkide sevdiğimden onsuzluk korkutuyor beni oda bunu biliyor. ...

Benimde eşim benden iki yaş küçük bu bi sorun degil!
ama seninkinin totosu fazla kalkmış sana sevgisi yok seni kaybetme korkusu yok yani şuan onun gözünde çocukların bakıcısından farkın yok!!!

Kendine bunu niye yapıyorsun böyle sevgi mi olur seni sevmeyeni sen hiç sevme biraz kendine deger ver Hayat totosu tavan yapmış kocanın etrafında dönmüyor arkadaşım!

Cok güzel yazmissin arkadasim ins bir gun hersey duzelecek ya iyi yada kotu olan cocuklara oluyoo...biz esimle psikolog gittik psikolog esime sordu neden olmuyo neden istemiyorsun ben evlendigime cok pismanim artik sonunda psikolog sey demis dedi yanlis anlama ama ben olsam bende esinle evlenirdim guzel tahsili iyi niyetli en son esime karinin guzel yonlerini gormeye calis dimiii

Iki cocugum var diyorsunuz ama yazarken bi cocuktan bahsediyorsunuz, digerini benimsemedimi esiniz? Insan kovuldugu yerde durmamali bence... Bu tavirlari siz ona müsade ettiginiz icin yapiyor... Neden yasayamassiniz onsuz? Onun sayesindemi nefes aliyorsunuz? Sizin iki evladiniz var, onlari düsünmelisiniz, oglunuz babasi görevde diye ateslenmiyordur, evde huzursuzluk var diye hastalaniyordur.., alin karsiniza ciddi konusun, gerekirse terk edin, neden cekiyorsunuz ki? Böyle dahami mutlu oluyorsunuz sanki? Sizi sevmeyen bi adam yaninizda olsa ne yazar? Yarin öbürgün acik acik sevgili yapsa onu bile kabul edersiniz, yeterki sizinle evli olsun, arada eve gelip gitsin... Yapmayin allah askina, kurun kendinize bi hayat, he bosanmak istemiyorsanizda adam edin, böyle ayaklarina kapanarak adam edemezsiniz...

Is bulmam lazim 2 cocugum cok kucuk daha bakacak kimse yok maddi olarak bagliyiz ona aldigi maas ne ki nafaka baglasin bana anladinizmi arkadasim o beni koyduğunu diyorum madem o zaman sen git yapacak keske yapsa sevgili fazla beklemeden ilerde yapacagina aklini kosesi belli degil

ilk önce kendi özgüveninizi tamir edin. kendinizle barışın. klasik şeyler işte kişisel bakım, biraz dış görünüşte değişiklik-yenilik, biraz sosyalleşmek, biraz alışveriş belki yeni bir kurs vs.. havanız suyunuz değişsin. bu her halinize tavrınıza duruşunuza yansıyacak.. eşinizi boşverin öncelikle kendiniz için yapın ve şu psikoljiden bunalımlı durumdan bir kurtulun..

sonra siz hiç bir şey yapmasanız da durum değişecek zaten. yanlızca bu kadar taviz vermekten vazgeçmelisiniz, ezdirmeyin kendinizi, gerekirse geri çekilin, tartışmaya girmemeye çalışın ama depresyona da girmeyin, kendize hobi edinin onunla uğraşın vs. kafanız dağılsın, başka bir gözle bakmaya başlayınca herşey değişecek emin olun.

önceden seviyordu da evlilikte çok sorun yaşadınız sonradan mı böyle oldu
sorun nedir yani

hayatta kimseyi sevmemişse;
nasıl severek evlendiniz?

Yani cok sevdiğini soyluyordu evlendik 1 sene sonra sevmeme dile getirmeme basladi.ben seviyorum iste...

Daha bir erkek ne yapacak bir kadin almis evlenmis kopruyu gecene kadar istee evlilik....

suç sizde... seviyorumun ardına sığınıyorsunuz.
nice kadınlar var sevgisinden ölüp biten gece gözüne uyku girmeye ama gururunu ezdirmemek için de çabalayan..

şimdi ben olayı şöyle algıladım hemen anlatıyorum. evet eşinizin özgüveni maşallah. sizide eziyor. ama nedennnn? 2 uni okuyorum da iş bulamıyorum demeyın yani eşinize de böyle yansıtmayın yav..üni bitsin iş bakacağim deyin ama bu arada gözünüz de açık olsun. ve mutlaka işe girin.işe girdiğinizde bence size olan bakışı bir nebze değişir diye tahmin ediyorum. işe başladığınızda kişisel bakımınızı süsünüzü püsünüzü ihmal etmeyin sizdeki değişikliği farkedecektir.yalandan da olsa ilk zamanlar eve iş getirin onunla ilgilenmiyormuş gibi yapın. yanında oje sürün.sizi makyaj yaparken görsün.devamlı parfüm sıkın :) devamlı enerjik olun.eve geldğinizde de çocuklarla oynayın evcilik gibi oynayın yani ne var bunda :)
oyuzden bir an önce hatta ve hatta hemen işşşşş bakın bulunn.duruşunuz değişcek bi kere.eşinizi şaşırtın. çok da mütevazi olmayın. hem çalışıyorum hem çocuklarım hem evim diye bunu belirtin. eşinizede sen de çok yaşlanmişsin diye laf çarpın.totosu kalkmasın boş yere. kesin etrafındaki ergence davranan bayanlardan birinden iltifat aldı galiba günah almıyım da...işte olacak bunlar belkide oluyordur. erkek değiller mi saflar işte.

Adam kendini bulunmaz hint kumasi saniyor , Senin sayende !!
Nasil bir gaz vermissen ..

Cocuklar icin devam ediyorum demeyin Allah askina .
Sanki cocuklara iyi birsey yapiyosunuz , fedakarlik yapiyosunuz , Hayir yapmiyosunuz..
O cocuklar huzursuz sevgi olmayan yerde buyuyor ..
Siz esinle ne kadsr huzursuzsaniz cocuklarada yansiyor bu..

Cocuklara sorarak dunyaya getirmiyoruz , onun icin iyilik yapip saglikli bir yasam shnmak mecburiyetindesiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…