6 sene evliligim ama hersey daha kotu gidiyo

Hiç bir psikolog böyle birşey söylemez senin herifte ego tavan yapmış senin onu bırakamayacagını bildigi için bir güzel eziyor

Ben istiyorum diye verdiler onayladilar evliligi
Bende altinci yilindayim evliligimin 2 kizim var esimi cok seviyorum ve eminimki oda beni cok seviyo ama gelgorki birbirimizi yiyip bitiriyoruz ne kavgalar ne kavgalar eminimki cok zor gunler geciriyorsun emin ol erkeklerin cogu boylekavga esnasinda agzina geleni sayarlar sonra yok oyle birsey der ozur diler gonlumu alir mecbur affediyosun cocuklar var duzenleri var katlaniyosun bence buka

Son düzenleme:
karşısında ezik durma sakın.. kendine bak,mümkünse çalış, bazı söyledikleri zoruna gitse de gül ve geç... onu takmadığını hissettirmeye çalış.. adamın ego tavan yapmış..

aynısı kardeşimin başında da var, birde inanılmaz tiyatrocu kayınvalidesi var, kardeşim doğum yaptı evin içi film gibi, ben böyle bişey görmedim yeminle..akşam kapı pencere indi, lohusa kadına böyle yapılır mı...evlilikler niye böyle oldu, bence faiz girdi evlere, krediler çoğaldı,, iki tarafta çalışıyo tahammülleri yok, 2 çocuk vs vs..haram girdimi tüm denge bozulur zaten..yalansa yalan deyin...

üzerine düşerek çok şimartmışsın..halen bu varlığı sevmeye devam et ve kendini harap et..yine mi çocuklar için katlanılıyor..bu ne ya hep aynı..madem 1 sene sonra sevgi bitti..neden 2. çocuğu yapıyorsun..her yere yazıyorum önce eşinizi tanıyın sonra çocuk yapın..bu adam açı açık söylüyor..sende halen seviyorsun..yapma..kendine gel vur tekmeyi gitsin..

Çocuk var diye zorla evlilikmi yürütülür?
Çocuklar mutsuz aile ortamında büyüyeceğine,ayrılmış aile ortamında huzurlu yaşasınlar daha iyi.

Eşinizin egolarınında maşallahı var.bukadar şımartıp tepenize çıkarmayın.
Sizin hayatınızın merkezi sadece çocuklarınız olsun,eşiniz değil.

Helal olsun, nickinizle uyumlusunuz :) Tebrikler..

O ne özgüven o. Kapının önüne koy da bir görsün daha ne istediğini. Densiz.

Esimle kavgalarimiz olur ama yanlis anlasilmasin bana cok deger verir asla arkasini donup gidemez yada git diyemez cunku cok gururlu oldugumu bilir gercekten beni kendini affettirene kadar ugrasir yazinizi okuyunca cok uzuldum yasantilar farklida olsa mutlaka her evde kavgalar olur ama onemli olan sey gercekten birbirini seviyosan ve buna inaniyosan katlaniliyo bi sekilde insallah rabbim esinizin kalbine merhamet ve sevgi versin size yasattiklarindan pismanlik versin insallah gelip gecici bir donem olarak kalsin

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun güzel dilekler icinn bende oyle umuyorumm ins duzelecek hersey bir gun

eeh be yavrucum adamda kaybetme korkusu yok sende biraz ağırdan sat kendini ilgilenme sevdiğini bukadar belli etme tınlama bi süre bak nasıl peşinde eyvah hatun gidiyor elden diye dolaşan adam olacak bir dene

Bu adam seni aşağılıyor. Nasıl yani “senle evlendim daha ne istiyorsun?” kendini kaf dağında mı görüyor?

Başka biri var mı eşinin hayatında bunu biliyor musun?

Tamam seviyorum ama eskisi gibi degil bazen onu bana soyledigi gibi asagiliyorum bende, kötü bise ama herkezin bir sabri var .o iyice uzaklasiyooo bu sefercbizim cocuklarin yanina gelmiyo kendini oda kapatiyo ...oglum alissa ceker gider mecbur degilsin istersen cocuklari ver velayeti git diyorum evde kalmaaa .oglana dayanamiyor ,benim birakip gidemedigim gibi ...
esim bir turlu anladim gitti. cok garip bir insan

En ufak kavgada kapi gosteriyor bana cocugu birak git derdi simdi cocuk al git diyooogitsem biliyorum cocuklarimin bir babasi bile kalmayacak..esim pislige yuvarlanacak
Cocuklarim icin oglum babasina cok düşkün onsuz yasayamaz bir gun goreve gitse atesleniyor belkide sevdiğimden onsuzluk korkutuyor beni oda bunu biliyor. ...

Bunlar senin korkuların veya belki bahanelerin denebilir.
Çocuklarının babası var ve hep babaları olarak kalacak.Dostça ayrılıp çocukları olaya katmazsanız hayat boyu güzel bir baba-çocuk ilişkileri olur.
Eşin evlendiğine pişmanmış,boşanmaya hazır görünüyor.Boşanırsanız seni suçlamayacağına göre dost kalma şansınız olabilir.

Eşin neden pisliğe yuvarlansın onu anlamadım ?
Bir de kusura bakmazsan oğlunun babası yok diye ateşlenmesini abartılı buldum.
Olmuştur,denk gelmiştir ama hep olacak demek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…