- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet diyorki benim tüm hayyım sekse odaklı zaten herşeyi seks için yapıyorum ağdayada ından gitcem dye iğneledi. Ben ağdaya o yuzden gitceğini düşünfüğüm için KIZMIŞsevişeceğini hayal ettiğin için mi kızdı?
ben anlamadım tam olarak
Arkadasinda sorun var bence. Biseyler yasiycagini ima etmis ama sen acikca soyleyince kendisine konduramamis
Daha önce demiştim zaten ben seni yargılamam senin hayatın dedim .sen seviş ben takmıyom valla de bari, mesaj at
Madem yapiyon utanma kanka yazEvet diyorki benim tüm hayyım sekse odaklı zaten herşeyi seks için yapıyorum ağdayada ından gitcem dye iğneledi. Ben ağdaya o yuzden gitceğini düşünfüğüm için KIZMIŞ
Bencede ikilem yasıyor sanıırım
Daha önce demiştim zaten ben seni yargılamam senin hayatın dedim .
Sana daha once anlattiklarindan utanip belki de nasil boyle dusunurum diye vicdan azabi cekip, aslinda ben oyle dusunmuyorum sen nasil dusunursun diye ayak bacak yapmis.Yemezler..
Arkadasin dengesizin teki. "he tamam he" de geç gtsin. Seks yapacak yetişkinliğe erişmiş ama keşke hareketleri de o derce gelişseymiş. :) Arkadaşına biraz giydirmis oldum ama takma. Kendi gelir zaten, bu karakterde birisinin cok d cevresi olamaz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?