6 senelik yakın arkadaşımla saçma sapan bir neden yüzünden kavga ettik sizce kim haklı?

haha eziklik psikolojisine girmiş.. kendi söylerken iyi ama başkası diyince zoruna gitmiş. akıl fikir versin ne diyim 4 ay iyi sabretmiş bu kafayla

Arkadaşlığını kes bence belli ki tırlak biraz.. hem kendi konuyu açmış agzına laf vermiş söyleyince de kızıyor ne kullanıyor acaba

Yani kendiyle savasıyo galiba hem istiyo hem yediremiyo bide ben diyince kızıyo anlamak mümkün değil

Arkadaşın dengesizlikte nirvanaya ulaşmış. Bence uzak dur.

Aranızda daha önce öyle bir konuşma geçmese neyse de kendisi demiş zaten bu söylediğinde o muhabbetin devamı olmuş. Ben haksız br yanınızı göremedim. Arkadaşınız biraz dengesiz sanırım.

adam kensidiyle "bir şeyler" yaşamak istemediyse acısını sizden çıkartmış

Ehehheheh
Lise de sevgilisinin evine giden bir arkadaş gelip anlatmisti şöyle opustuk sunu bunu yaptik falan.
Bizde dinliyoruz 4-5 ergen .
Sonra okuldan kacip sürekli evlerine gitti her seferinde anlatti.
Birgün de dedi işte sinemaya gidecegiz haftasonu diye.
Pazartesi bir arkadaş sordu naptiniz sinemada diye bu sıralara yumruk atmaya falan basladı deli gibi, sinirlendi parmak sallaya sallaya "Siz beni ne saniyosunuzz ben neyim be " demeye basladi
Manyağın tekiydi.
Sonra da okulu birakip evlendi zaten

Arkadaşın dengesizlikte nirvanaya ulaşmış. Bence uzak dur.

Aranızda daha önce öyle bir konuşma geçmese neyse de kendisi demiş zaten bu söylediğinde o muhabbetin devamı olmuş. Ben haksız br yanınızı göremedim. Arkadaşınız biraz dengesiz sanırım.

Aynen öyle ya sanki suçlu benim ben bu fikri düşünmüşüm gibi tepki yapıyor

Kesinlikle konduramamış senlik bişey yok kendini ifade ettiysen rahat ol bence :)

tabiki de o suçlu. çok dengesiz ya sorunları var galiba :) hem ima ediyo hemde sana kızıyo :) boşverrr ne hali varsa görsün cnm

Sana yaptıracağı ağdaya kadar anlatıp sen ufak bir espri yapınca bozuluyorsa var bir sıkıntı. Çocukla ilk defa mı buluşacaklar?

Sana yaptıracağı ağdaya kadar anlatıp sen ufak bir espri yapınca bozuluyorsa var bir sıkıntı. Çocukla ilk defa mı buluşacaklar?

Yok hayır işte 1aydan sonra ilk kez daha öncede bulustular tabiki

arkadaşın o istekle sevişmediyse libidosunun coşkunluğunu sana boşaltmış olabilir,napsın kız nazı kime geçerse ona saldırmş
Çocuk henüz burda değil gitmedi yani daha cidden sinirlendim ama valla ergenler gibi whatsapptan engellemeyî bile düşündüm

o arkadaşın nasılsa hüsrana uğrayacak üzülünce gelip derdini sana anlatacak ,4 aylık ilşkisi için bunları düşünebiliyorsa başına gelecek de bu.ozaman insafına kalmış ister laflarınız yutturursun ister insanlık bende kalsın dersin

Bundan sonra konuşcağımızı düşünmüyorum. Bir kere daha farklı bi konuda bu tarz bi tartışma yaşamıştık o haksızdı yine 2 ay konuşmadık ben yazmıştım inatçının teki, ama bu sefer umrumda değil ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…