- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Arkadasin dengesiz galiba.
Bir de su var. Insanlar yorum yapsin istemiyorsan acmayacaksin ozel hayatini. Sen "birseyler yasariz belki" bilmemne dersen, karsi taraf "o zaman bacaklarini da al da rahat ol" deyince kizmayacaksin.
Sacma. Birak kendi haline.
haha eziklik psikolojisine girmiş.. kendi söylerken iyi ama başkası diyince zoruna gitmiş. akıl fikir versin ne diyim 4 ay iyi sabretmiş bu kafayla
Arkadaşlığını kes bence belli ki tırlak biraz.. hem kendi konuyu açmış agzına laf vermiş söyleyince de kızıyor ne kullanıyor acaba
Boyle seylerin en yakin arkadas bile olsa anlatilmasina karsiyim. Sen zaten o niyete girmissin baskasinin onayiyla mi veya dur yapma demesiyle mi hareket ediceksinki zaten bu tur seyler konusuldugu an bakis acisi degisiyor anlatan kisiye karsi. Ozel kalmali yani bence...
Konuya gelirsek sen saka yapmissin o da yanlis anlamis, demezler mi zaten sen cikardin bu konuyu, sen soktun aklima diyearkadasin dengesiz.
Arkadaşın dengesizlikte nirvanaya ulaşmış. Bence uzak dur.Arkadaşımın sevgilisi var 4 aydır çıkıyolar çocuk baska bi sehirde okuyo 1-2 aydır görüsemediler. İste gecen gün konusuyoduk gelince cocugun evine gidicegni söyledi hatta belki biseyler yasaybilcegibi falan yani onu ima etti hani kedime engel olamazsam falan yine aynı gün bakirelik önemsiz falan hatta diyor iite ben temiz olıyım nolur nolmaz dedi bende ne onayladım ne de gitme dedim karismadim kendi hayatı sonucta karısmak bana düşmez. Bugun konusurken iste ben agdya gidiyorum kuaföre, oda beni de götür dedi bende madem sevişceksin bacaklarını falanda aldır dedim gülücük smileylı falan şakasına yani. Bu kızdı sinirlendi işte benim onla seks yapcağımı mı düşündün bundan bunu mu çıkardın bilmem ne saydırdı bende bunda ne var kendin demistin zaten falan dedim. Düşünsem nolcak yakın arkadaşınım dedim. E zaten kendi dedi yani kızlar sizde öyle düşünmez misiniz?Burnumu sokmam kusura bakma dedim tamam dedi. Hayır niye bu kadar kızdın dedim hala aynılarını söylüyo.İyi bundan sonra yorum yapmam hiçbişeyine rahatsız oluyosan dedim evet çok iyi olur dedi. Yani sizce kim haklı allah askına? ÇOk sinirlendim gerçekten görüşmeyi düşünmüyorum bundan sonra
Arkadaşın dengesizlikte nirvanaya ulaşmış. Bence uzak dur.
Aranızda daha önce öyle bir konuşma geçmese neyse de kendisi demiş zaten bu söylediğinde o muhabbetin devamı olmuş. Ben haksız br yanınızı göremedim. Arkadaşınız biraz dengesiz sanırım.
Ehehheheh
Lise de sevgilisinin evine giden bir arkadaş gelip anlatmisti şöyle opustuk sunu bunu yaptik falan.
Bizde dinliyoruz 4-5 ergen .
Sonra okuldan kacip sürekli evlerine gitti her seferinde anlatti.
Birgün de dedi işte sinemaya gidecegiz haftasonu diye.
Pazartesi bir arkadaş sordu naptiniz sinemada diye bu sıralara yumruk atmaya falan basladı deli gibi, sinirlendi parmak sallaya sallaya "Siz beni ne saniyosunuzz ben neyim be " demeye basladi
Manyağın tekiydi.
Sonra da okulu birakip evlendi zaten
Haha kesinlikleMadem yapiyon utanma kanka yaz
Bizim konusmalarimiz mi tuhaf acaba baksana baskalari utaniyoKesinlikle konduramamışsenlik bişey yok kendini ifade ettiysen rahat ol bence :)
Bizim konusmalarimiz mi tuhaf acaba baksana baskalari utaniyo
tabiki de o suçlu. çok dengesiz ya sorunları var galiba :) hem ima ediyo hemde sana kızıyo :) boşverrr ne hali varsa görsün cnm
Sana yaptıracağı ağdaya kadar anlatıp sen ufak bir espri yapınca bozuluyorsa var bir sıkıntı. Çocukla ilk defa mı buluşacaklar?
Çocuk henüz burda değil gitmedi yani daha cidden sinirlendim ama valla ergenler gibi whatsapptan engellemeyî bile düşündümarkadaşın o istekle sevişmediyse libidosunun coşkunluğunu sana boşaltmış olabilir,napsın kız nazı kime geçerse ona saldırmş
arkadaşın o istekle sevişmediyse libidosunun coşkunluğunu sana boşaltmış olabilir,napsın kız nazı kime geçerse ona saldırmş
o arkadaşın nasılsa hüsrana uğrayacak üzülünce gelip derdini sana anlatacak ,4 aylık ilşkisi için bunları düşünebiliyorsa başına gelecek de bu.ozaman insafına kalmış ister laflarınız yutturursun ister insanlık bende kalsın dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?