6 senelik yakın arkadaşımla saçma sapan bir neden yüzünden kavga ettik sizce kim haklı?

Aman o da, kendi anlatırken ima ederken utanmamış, sen söyleyince şekilden şekle girmiş. Sen haklısın bence...

YURDUM HATUMLARININ DAYANILMAZ ÇIKMAZI...
Bence arkadaşın, Size mevzuyu anlatırken gayet samimiymiş.
Hatta sevgilisi baskı değil ama hani şu bayanların, alttan alta kazımak dediğimiz şeyi yaptığını düşünüyorum.
Seninle konuşurken de nabız yoklamış.
Ksc, kafası karışık ve bu memlekette büyüyen her hatunla aynı aile eğitimini (istisnalar hariç, koca bir genelleme yaptım, ailesini çevresini sen tanıyorsun) aldığı için senin bu konuda
ona laf atman "" onu suçlu hissettirmiştir, ondan böyle sana sarmıştır""

Kiz sacmalamis hem bekaret onemsiz nolur nolmaz temiz oluyum diyor hemde bunu sen soyleyince kiziyor yorum yapma diyor birak ne hali varsa gorsun kaybedince anlar onemini o zamanben olsam bu kizla birdaha gorusmezdom

Sen dalga gecmissin bildigin ama kizin bence aklinda boyle bi fkir vardi dolayisiyla senin soyledigin batti bence

Seninle konustugunda oo çok iyi düşünmüşsün kanka diyip onaylamadın ya pişman olmuş anlattığına. Saygi gostermen yetmemiş o gaz vermeni beklemis. Son bir gayretle toparlamaya çalışıyor söylediklerini bence.

Arkadaslik yapiyor olmanız onun ozel hayatina müdahale etmenizi gerektirmez.ama uyarı yapıp fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Herkez yaptıklarının sonucuna kendisi katlanacak zaten.sen kusme bence.

Umrumda değil açıkçası kendi hatakı hem kendi diyor hem kendi bozuluyor

Sen gizemsin, o da selen mi?
Komik mi bu peki ?

Valla naparsa yapsın yani, bunu iki kez falan konuştuk ğişman olsa ikinci kez yine aynı seylerden bahsetmezdi diye düşünüyorum

Zaten müdahale etmedimumrumda değil kim naparsa yapsın. Madaem rahatsız oluyor anlatmasaydı bişey diyincesanki o düşünmüyoda ben uyduruyorum gibi tepki vermesine uyuz oldum

Umrumda değil açıkçası kendi hatakı hem kendi diyor hem kendi bozuluyor
E madem o kadar umrunda değil! Ne diye burada konu açıyorsun?
Ayyy nasılda aklıma gelmedi bu. Çok özür dilerim,
Kusura bakma ilk bakışta ""ben haklıymışım" " diyebileceğin bir zemin hazırlayıp azarı yemiş egonu, ancak bu şekilde tatmin edebildiğini düşünemedim!

İki de küfür edeyim mi selene biraz özgüven kazanmana yardımı olur mu?

cinsin tekiymiş boşver

yahu tamam sen espri yapmak istemişsin de bunlar özel şeylerdir evli arkadaşına bile diyemezsin ki sen kalkmış bekar arkadaşına söylüyorsun sevişmeyecek olsa bile birine şuranı buranı aldır diye şaka yapılmaz ki karşındakini utandırmışsın bu şekil tepki vermesi de normal

Birşeyler yaşayacağını söylemiş ama belli o kadar ileri gitmeyecekmiş kız arkadaşı ileri boyutta sanmış ve gururu kırılmış
Arkadasinda sorun var bence. Biseyler yasiycagini ima etmis ama sen acikca soyleyince kendisine konduramamis

Birşeyler yaşayacağını söylemiş ama belli o kadar ileri gitmeyecekmiş kız arkadaşı ileri boyutta sanmış ve gururu kırılmış
agda yaptırması zaten bişeyler yasıycagı anlamına gelıyor sevismek illa her seyı yasamak degıldır arkadası da soylemıs ve utanmıs olmalı ki ters tepmiş yanı sonuna kadar her seyı yasaması gerekmıyor
ınsallah duzelmıstır araları kaldı ki iki kız arkadas arasnda boyle seylerden dolayı bozukluk olmamalı

Hahahahah sen o arkadaşım falansın galiba ne bu sinir anlamadım

Hasta bu insanlar!

Ben mi?!

Bence yarası olan gocunur durumu olmus burada zaten kendısı demıs bastan temız olayım dıye sonra bekaret onemsız falan yolunu da yapmıs e senın anlamayacagını mı düşündü sacmalamıs

Yok düzelmedi düzelmesinide istemiyorym kötü nîyetli bişey demedim ben öyle tepki vermesine gerek yoktu kimsenin kaprisinî çekemem teşekkürler cevap için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…