• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy inşallah o 74 ü göreyim var y hedef 68 lere kadR inecek. Karar verdim artık üst kilomu 70 olarak belirledim bundan yukarı çıkmayacağım inşallah. Dün aynada kendime baktım da çok mutlu oldum:oops:
Yaa çok sevindim hadi inşallah inşallah cuma gelecek :)

İradenin elinden kurtulamaz canım:KK66:
Bol bol foto çek, kıyas yap canım.

Ara öğünlerini de atlama canım.Miden sıkıntı çıkarmasın.Az yiyerek mutlu olacağımı biri 1,5 yıl önce deseydi bana; hadi leynn derdim:KK70:Sende de aynı ışığı gördüm.:KK70:

Ayy canım valla şimdi nazar değdirdim kendime. Bir adet baklava yedim işe giren birisi ikram etti:oops:
Canım ben çözdüm kendimi az ve nişastadan uzak durdum mu ben rahat ediyorum.

İnşallah :KK70: evet hem babası hem anası kılıklıyım annem tatlıya aşırı düşkün hiiiç dayanamaz :KK70:
Sorun sende değil genlerinde:KK70:
Ayy canım valla şimdi nazar değdirdim kendime. Bir adet baklava yedim işe giren birisi ikram etti:oops:
Canım ben çözdüm kendimi az ve nişastadan uzak durdum mu ben rahat ediyorum.
Amaann ne yaptın yavrucuk sen:KK67:
Akşama yürümen şart oldu:KK73:
Baklavaya bi güzellik düşüneceğim akşam:KK70:

Eğitimde cezanın yeri ve önemi:KK70:
Hele bizim zamanımızdaki gibi zopa ile verilen eğitimin yerini hiç bişey tutmaz:KK70:
Afiyet olsun canım:KK36:

seni evinin fit hatunu,okulunun daşş hocası yapcam:KK70:
Eğitimde cezanın yeri ve önemi:KK70:
Hele bizim zamanımızdaki gibi zopa ile verilen eğitimin yerini hiç bişey tutmaz:KK70:
Afiyet olsun canım:KK36:

seni evinin fit hatunu,okulunun daşş hocası yapcam:KK70:

Daş olurum da hoca olabilir miyim mechul orasi :KK14:

Sorun sende değil genlerinde:KK70:

Amaann ne yaptın yavrucuk sen:KK67:
Akşama yürümen şart oldu:KK73:
Baklavaya bi güzellik düşüneceğim akşam:KK70:

Kesin birisi ah etti. Yememle ishal olmam bir oldu. Sanırım midem bir şeye hassaslaştı. Hem bulantı hem ishal :kusmuk:Anlamadım.
İş çıkışı tempolu yürüdüm 35 dk şimdi dolmuşa bindim. Yürüyecektim ama ayağımı yaraladım. Bugün çok iltifat aldım rujuma nazar değdi sanırımo_O

Su iciyom, karnim agriyi, oglen yemegi olarak yürüyüş yedim :) bi de ayraan :)

Sen napiyon?
İyi şükür canım o zaman
Ben pasta yedim açıkçası açıklıcam birazdan
Ben dee biraz hüzün biraz sevin ama inşallah sonunda sevineceğim diye sabrediyorum :KK70:
Sabret canım inşallah eksi görücen
Çok inanıyorum

Canım kesinlikle çok etkili
Ben normalde sevmem bu sabah 1,5 adet yedim bakalım
Normalde çok sevmem yani Ama yerim
2 ye gitsin
Ahahah tam zamanlama Harika :KK70: yemeyeceğim inşallah rakibem
Sen de yeme sakın
:))))))

Kesin birisi ah etti. Yememle ishal olmam bir oldu. Sanırım midem bir şeye hassaslaştı. Hem bulantı hem ishal :kusmuk:Anlamadım.
İş çıkışı tempolu yürüdüm 35 dk şimdi dolmuşa bindim. Yürüyecektim ama ayağımı yaraladım. Bugün çok iltifat aldım rujuma nazar değdi sanırımo_O
Geçmiş olsun canım :)

Kızlar birşey soracağım ama utanıyorum biraz:KK22:
1-Balayı için yanıma nasıl bişiler almalıyım?
2-6 lı gecelik takım setleri var ya onları almam şart mı?

Ayy ben şahsen 1 adet kırmızı ipek bir gecelik almıştım dekolteli ve kısa. İki üç kere giydim sayılır pek lazım olmuyor:D ama alacağın şeyi iyi düşün, ilk gece için nasıl gözükmek istediğine bağlı ona göre karar ver. Mesela İlk başta renk seç. Kırmızı mı, Beyaz mı , mor mu☺️ Sonra tarz ı☺️
Ben öyle dantelli ipek vs tarzında giyinmem o yüzden aldığımı 4 yılda toplasan 2-3 kere giymişimdir. O yüzden sen sürekli giyeceğin mi yoksa o geceye özel mi düşünüyorsun ona göre karar ver.

Ayy ben şahsen 1 adet kırmızı ipek bir gecelik almıştım dekolteli ve kısa. İki üç kere giydim sayılır pek lazım olmuyor:KK70: ama alacağın şeyi iyi düşün, ilk gece için nasıl gözükmek istediğine bağlı ona göre karar ver. Mesela İlk başta renk seç. Kırmızı mı, Beyaz mı , mor mu☺️ Sonra tarz ı☺️
Ben öyle dantelli ipek vs tarzında giyinmem o yüzden aldığımı 4 yılda toplasan 2-3 kere giymişimdir. O yüzden sen sürekli giyeceğin mi yoksa o geceye özel mi düşünüyorsun ona göre karar ver.
Offf offf içimdeki sapığı konuşturcaksınız şimdi S smygnc :D

esperenzaa esperenzaa fayfeyfiy fayfeyfiy fattylamb94 fattylamb94
Sabah kahvaltıyı yetiştiremedim
Öğle yemeğine çıkamadık
(İşyerinden biri ayrılıyor die veda yaptık)
Pasta ve bir kurabiye yedim
Akşam: 2 karnıyarık yedim cacıkla ve kavun
SPOR
30 DAK YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 30 PUAN
19 DAK EGZERSİZ 38 PUAN
TOPLAM PUAN:
68

Back
X