• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün ki menüm
Sabah
2 h.yumurta

Öğlen
3 köfte
1,5 köfte kadar tavuk
4 yk salata

Akşam
4 yk kıyma kavurma
2 sb ayran

3 lt su , 2 kupa çay,1 kupa y.çay, 1 sade Türk kahvesi

10.000 adım =15*10= 150 puan
(Yetişebilirsem spora gideceğim)

esperenzaa esperenzaa , medgic26 medgic26 ve @fattylamb94
Protein patlamasi yasamissin hatun sabahin cok az olmus ama totelde guzrl afiyet olsun

Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤
Karatay kahvaltısı söyle 2 yumurtali sicak bir yiyecek omlet olur menemen olut haşlama olur sonra yesillik domates peynir zeytin 10 tanr felab sonra çiğ kuruyemis bir cay bardagi dolusu arada sabah aksam protein alıyorum ama sürekli yersrm soguyorum

Estağfurullah begenmeme degil yahu etiket yapicam on kere bakiyom nasildi diye alisasiya zaman alcak :KK70: yahu esimin kuzeninin cocuklari pazar günü sunnet dugunu var bizim yan apartmanda oturuyorlar evleri yol gecen hani oldugu icin onlar geldi karografi calistilar 3 saat hahah komsum bastanuyla is basindaydi :KK70:

Yanlış anlama kız ,komşun bastonuyla tempo tutuyordur:KK70:

Ay ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi

esperenzaa esperenzaa @mutsuzdrn medgic26 medgic26

Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
@fattylamb94

Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.
Ekmek cok tüketiyorsun gibime geliyor kuzum :) azaltmaya bak bence afiyet olsun

Evet tam bir esmer bombaymış ya:KK70: medgic26 medgic26 canım çok ama çok pozitifsin maşallah gözlerinden belli☺️Ama sana uzun saçı daha çok yakıştırdım:KK66:
Esperenzam gündüz alıntılamıştım ama çoluk çocuk derken şimdi yazabildim☺️❤️
vaavv civcivim spor sana çok yakışmış:KK66:
Amannn uzar yahu koku bende nasilsa :D

Back
X