• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok az yedin
Ye biraz daha bir şeyler yoğurt falan ye
Sıfır iştah akşam yogurt yıcem zaten kür yapıorumya mecbur suan ne yemek ne başka birşey uyumak ıstıorum ama spor saatım geldı 8de baslıcam bitince biraz uyuyıcam
Cok tesekkur ederim beni düşündüğün için

Selam kizlaaaarrr:KK24: nasilsiniz ?
Ben geri dondum :ıslık: esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 :21:

Canıııımmm hoşgeldin. Bende izindeydim. 1-2 haftadır bende döndüm sayılır. Azıcık kilo aldım da :KK22:eski kiloma dönüp tekrar listeye girmeye çalışıyorum. Özlemişim vallaha. İsmini görünce bir mutlu oldum.

Canıııımmm hoşgeldin. Bende izindeydim. 1-2 haftadır bende döndüm sayılır. Azıcık kilo aldım da :KK22:eski kiloma dönüp tekrar listeye girmeye çalışıyorum. Özlemişim vallaha. İsmini görünce bir mutlu oldum.
Hosbuldum canim sende hosgeldin. Bende gecmise goz gezdirirken gordum seni mutlu oldum :) bende izindeyim. 1 2 kilo fazlan var verip bayramdan sonra listeye giricem insallah
fattylamb94 fattylamb94 naber kız
Bu aralar seni daha çok sevmeye başladım:oha:
oyyy esrakusum sevilmezmi candir o can:KK200:

Sıfır iştah akşam yogurt yıcem zaten kür yapıorumya mecbur suan ne yemek ne başka birşey uyumak ıstıorum ama spor saatım geldı 8de baslıcam bitince biraz uyuyıcam
Cok tesekkur ederim beni düşündüğün için
Ne demek canjm
Biliyorsan inşirah suresini de okuyabilirsin iç ferahlığı verir

Selam hemsom :)
Evet bugün canım sıkkın yıyemıorum moral sıfır olunca bazısı yemeğe abanır bende tersi oluyor
Sürekli tabı bukadar az yemıorum bünye dayanmaz ama bu sıkıntı geçene kadar bilemiyorum hemso

Canim insaallah gecer sikintilarin hemencecik
Allah dermansiz dert vermesin

Menu
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Sabah: 5 hurma 2 kase yogurt
Oglen: klasik kahvalti, tereyagli yumurta
Aksam: tavuk doner tereyaginda kizartma, salata, azicik patates kizartmasi

1 turk kahvesi
1 yesilcay
Aralarda hurma..
Su: 2 lt civari olmadi daha
Spor: yok
Hurma diyetine baslayamadim, aksi gibi de durup durup yedim hurmalari.

Back
X