Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol güzellik :)Cok saol canım ♡ valla ben 1.lik icin deil yorulana kadar spor yapmak ıcın yapdım ya nekadar yapardam okadar iyi cunku :) senide tebrık edrrım canım ♡
fayfeyfiy senide tebrık ederım canım ♡
Yok 30 sanıe 40 sanıe osekılde yapıorum artıkAhah canım ama lütfen plankı da böl
Mesela 50 ip 1 dk plank yap en azından
Bir anda 7 dakika yapmaaaa
Cok tesekkur ederım kuzum ♡
Senide tebrik ederim harıkasın ♡
Mutlu musmutlu pazarlarHerkeze gunaydın ♡♡♡♡♡
Mutlu pazarlarrrr
Sen saol kuzum ♡Sağol güzellik :)
İşte bu
Ben de yorumlama kadar yapıyorum kendini zorlamış oluyorsun en azından
Cok saol canım Aminnnnnnnn
Mutlu musmutlu pazarlar
Beklemediğiniz yerlerden iltifatlar ve güzel olaylarla karşılaştırsın Allah :)
Canım menü ve spor aynen devamGünaydınnn ben kalktım güzelce kahavltimi yaptım şimdi tekrar Bayram Temizliği adı altında annem evi döküyor onunla temizlik yapicam. Evin kızı olmak çok zorr..
Şey sorucam yarın kilo bildirimi yapıyoruz. Daha sonra bayram boyunca liste paylaşımı yapmıyoruz kilo bildirimi de yapmıyoruz doğru mudur![]()
Canım olana artık üzülme olan oldu şimdi önümüze bakacağızKizlar gunaydin
Okuyamadigim 200 mesaj var
Aksama dogru musait olucam hepsini okurum
Dunki menum:
Sabah klasik kahvalti, kasap sucugu, yarim simit
Oglen: yok, 3 hurma sadece
Aksam: yine 3 hurma, midem berbat oldugundan baska bisey yemicektim ama sahile cikinca ceyrek kokorec ve 1 bira oldu. En son gecen yaz icmisimdir heralde, ickinin tadini sevmem, ama esim istedi o yuzden artik neyse.
Su: 2.5 lt
Spor: 15bin adim: 225
3 saat araliksiz bisiklet: ?? Bisikletin puani kac acaba? Kondisyon bisiklet degil cunku, normal bisiklet?
Cascade_
@esperenzaa
@fattylamb94
Benim menuler cok bozuldu farkindayim 2 gundur. Zaten midem de korkunc..
Ama bu aksamdan itibaren 1 hafta yalnizim. Cok daha iyi bir diyet uygulayabilicem insallah. Kopma oldu resmen bende 2 gundur. İnsallah toparlicam bugunden itibaren.
AhahhaEvet şaşırabılırsınız ama sabah haşlanmış yumurta yedım 1 taneokadar uyarı alınca yıyim dedım
![]()
Menüler sporlar bildirimler devamValla bende bılmıorum cevap alırsak ıyı olur![]()
Tamam canımOrdan oldunu sanmıorum emın de dılım arkadan sanırım ama tekrar kontrol edicem peçete koydum bakalım netaraftan gelıor ona göre gidicem doktora
Canım menü ve spor aynen devam
Yarın bildirim var
Cuma var
Sonraki pazartesi var
Sonra cuma var
Bayram dönüşü olan cuma takımlar arası yarış olmuş olacak
Evin kızı bakliliyaa
Ben de aynı dertten muzdaribim canım![]()
Harikasın :)Bugün leslie ye başladım
Leslie 1 mil 15 dk yaptım
canım spor o kadar her şeye faydalı kiSen saol kuzum ♡
Aynen öyle hayatımda bukadar spor yapmadım ama yapabılırmısım onu öğrendim zayıflasamda haftada 3 gün spor kesin olcakgünlük yurumeyede calısıcam
Canım olana artık üzülme olan oldu şimdi önümüze bakacağız
Menün olmamış..
Su ve sporun Harika
Sen çok daha iyisini yapabilirsin sana güveniyorum
İncelecek o kollar o bacaklar
Peçete koydum 1 saat snra bakıcam kan nerden geliyor ona göre hemen gidicem inşallah adet olmuşumdurTrabzonlu3461 acileb doktora git yaa inanamıyorum
AhahahTamam canim sagolasin..
Çok zor çok![]()
Şöyle düşünİnsaallah canim benim. Cok tesekkur ederim. Sapittim 2 gundur ama tamam artik, hemmen normale donuyorum :))