- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
GünaydınGünaydın..
Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram![]()
Nie uzuluosun canım - görmussun artı deıl bu hafta önemli deıl zaten haftaya daha da iyi olur inşallah ♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın..
Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram![]()
Öyle de yine de bi şey oldum neyse artık umarım daha iyisi olucak❤Günaydın
Nie uzuluosun canım - görmussun artı deıl bu hafta önemli deıl zaten haftaya daha da iyi olur inşallah ♡
Aaa tüh tamamen mi kesildi? Benim de 4. Ayda azaldı malesef3. Aydan sonra süt kesildi.
Maşallah canım sana valla 29 yaşındayım şimdi bile zor geliyo zaman zaman:))Günaydın
Günaydın..
Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram![]()
Ya cok tesekkur ederim. Içimi rahatlattiniz:)Tatlim neden uzuluyorsun. Az gitsin oz gitsin. Emin ol bu kalıcı giden bir kilo. Resmen bir paket margarin gitmiş vücudundan. Sakin üzülme. Doğru yoldasin
Ya cok tesekkur ederim. Içimi rahatlattiniz:)
Sağol dostumİyi yapmissin dostum afiyet olsun
Meyveler icinde en masumu elma
Canım hurmayı 1 yap bence hatta canın çekmiyorsa yeme
Ya sporu göremedim![]()
Ayy ten rengin beyaz mı esmer mi
Koyu kızıl oluyor ya siyaha yakın o da çok güzel duruyor rengin adını bilmiyorum
Koyu renkler daha genç ve zayıf gösterir canım
Çikolata kahve de olabilir bilemedim :)
Gunaydin dostumGünaydın herkese![]()
Cuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım bayaneyse :)
İnşallah canım ♡Öyle de yine de bi şey oldum neyse artık umarım daha iyisi olucak❤
GünaydınGünaydın
Saol canım ♡Maşallah canım sana valla 29 yaşındayım şimdi bile zor geliyo zaman zaman:))