Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz cezamız yok ama sanki 1 puan alacağız
İlknur İki satır zayıflama sırrını yazabilseydi keşke.
Aaah yaa çok üzüldümHenüz cezamız yok ama sanki 1 puan alacağız
İlknur İki satır zayıflama sırrını yazabilseydi keşke.
Evet yaacimbomlukiz dan rica etsek " zayiflama sirrini yazmasini eger yazmazsa takimin ceza alacagini soylese?
HahahahaOnu bitek sen kullancan kaptanim yorucu olabilir dkksini 10 puan yap gitsin![]()
OooHahahaha
Bence kaçamak yapana takım olarak çullansak ve zoppayı hepimiz kullansak daha iyi olur gibi
Yeni kural mı getirsek ne? Kaçamak yapanı yerin dibine sokana ekstra puan versek mi
Kötü menü gören herkes ooooOoooo ile başlayıp kaçamak yapana sağlı sollu dalsa dşyorım![]()
1 puandan bisey olmaz bidaha ceza almayiz diyemiyorum malesef. Ne olacagi belli olmuyoEvet yaa
Harekete geçmemiz lazım
1 puan 1 puandır
Damla’ya Damla’ya göl olur
Ahh ahh1 puandan bisey olmaz bidaha ceza almayiz diyemiyorum malesef. Ne olacagi belli olmuyo
Hahahaha
Bence kaçamak yapana takım olarak çullansak ve zoppayı hepimiz kullansak daha iyi olur gibi
Yeni kural mı getirsek ne? Kaçamak yapanı yerin dibine sokana ekstra puan versek mi
Kötü menü gören herkes ooooOoooo ile başlayıp kaçamak yapana sağlı sollu dalsa dşyorım![]()
Aynen oyle canim. Insallah bir yol carwsini bulup hallederizAhh ahh
Çok üzüldüm
Hepimizin Emeklerini de etkileyen bir durum
AminAynen oyle canim. Insallah bir yol carwsini bulup hallederiz

İlk üçe girme deEce uyusada spor yapsam![]()
Valla bu hafta iddialiyim beybisiİlk üçe girme de
Ya işin espirisi sırf gülelim die
:))
![]()
VayyValla bu hafta iddialiyim beybisi
Ilk 3 e degil birincilige oynuyorum
Espiri degil ciddiyim![]()
Pişşşşiiiiiikkk neden soylicekmisimVayy
Cumatresi ve pazarki puanın kaç peki
Ben de ciddiyim şimdi![]()
Önümüzü görelim yahuPişşşşiiiiiikkk neden soylicekmisim![]()
Onlar gecmis gun amaÖnümüzü görelim yahu![]()