Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok konuşuyorum bak yaşıtlarından daha büyük görünüyorsun şimdi veremezsen daha kilo veremezsin benim gibi hayatında kilon problem olur ama yok yine aynı küsüyo trip atıyo aglıyo bende daha karışmak istemiyorum üzülmesin diye geçen gün çok ağladı tmm daha söylemiycem dedim çok duygusal kıyamıyorumCanım tansiyonu çıktığı için başı ağrıyor. Çocuklar da da maalesef yüksek tansiyon hastalığı oluyor. Kesinlikle diyet şart. Kızının bunu kabullenmesi için bir doktorun söylemesi daha etkili olur.
O yaşta çocuğa yeme demek lol zor anlıyorum ama onun iyiliği için. Allah şifa versin.
Gözün aydın olsun o artı nerden geldi anlaşıldı rahata ermişsinGittiler canım gittiler![]()
Cnm yoğunluktan dolayı maalesef doktorlarda ilgilenemiyor. Doktorunu bulabilmek cidden mesele. Ramazan bayramında oğlum çok hasta oldu, özele götürdük ordaki acil doktoru ilgilenmedi doğru dürüst. Sonra ihtisas hastanesine götürdük ordaki doktorda 3 saat acılar içinde oyaladı bizi. En sonunda kv rica minnet yaptırdı tahlilleri ki eşim apandistten şüphelenmişti. Allah korusun apandisit olsa belkide evladımı kaybedecektim.Sagol canım endokrinede 31 ekime gün verdiler bakalım o ne diyecek inş diyete sokar ikimizde rahat ederiz valla doktorlara bişey denmiyor şimdi sorsam çok biliyosunuz teşhisi koydunuz madem niye getirdiniz derlerse hiç şaşırmam akşam ilaç vermeden gönderselerdi gerçekten olay çıkaracaktım ölüncemi çare bulacaksınız benim gibi o hastaneye gitmek istemiyorum ama çocuk bölümü sadece orda var mecbur gidiyorum kimseninde bi halttan anladığı yok göze götürün dediler belki gözlük numarası büyğmüştür dedi daha 6ay önce gözlük degiştirdik herkes başından başkasına savmaya çalışıyor
Bizimkinin de kilo yüzünden değil ama yasakları var, market ürünü yiyecekleri yememeli ama çocuk işte onun için çok zor.Kuzuma çok geçmiş olsun öncelikle cnm ❤ Akdeniz ateşi konusunda mrdan sonra görüş bence. Maalesef teşhis koyması zor olabilir bazen.
Cnm yeme konusuna gelince bizim reyyanda seviyor ve biraz kilolu bir çocuk. Daha bu yaşta safrataşı çıktı. Mecburen diyete soktuk, yediklerine sınır koyduk. Çocuklar üzülüyor ama bazen mecbur kalıyor insan![]()
Keşke kendini bu kadar yormasaydin canım ya geçmiş olsun. Bu yakınlarda sanki kontrolün vardı senin dimiKızlar günaydın ❤ Dün cam kapı silince çok ağrım oldu, kortizonlu ilaç alıp uyudum. Allahtan toparlamışımdünkü menümü yazıp, diğer menülere bakacağım.
Kolay gelsin canım.Günaydın ❤
Kaptanım bu hafta çok aktif olamam, eşim izinli evde boya tadilat işi olacak. Her fırsatta girerim yine tabiki.
Zipzip-
Karın agrısından bende öyle şüphelendim ama ultrason da bişey çıkmadı dün çocuk cardiyolojiyede götürdüm bişey çıkmadı böbrek üstü bezlerinde sorun oldumu tansiyonu yükseltiyomuş kalpte de sorun yok şimdi göz ve nöroloji kaldı ama okuldan hep geri kalıyor bi günde onların ikisine götğrücemCnm yoğunluktan dolayı maalesef doktorlarda ilgilenemiyor. Doktorunu bulabilmek cidden mesele. Ramazan bayramında oğlum çok hasta oldu, özele götürdük ordaki acil doktoru ilgilenmedi doğru dürüst. Sonra ihtisas hastanesine götürdük ordaki doktorda 3 saat acılar içinde oyaladı bizi. En sonunda kv rica minnet yaptırdı tahlilleri ki eşim apandistten şüphelenmişti. Allah korusun apandisit olsa belkide evladımı kaybedecektim.
Çok geçmiş olsun canım.Akşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım valla
Daha iyiyim canım teşekkür ederim.Geçmiş olsun cnm, şimdi nasıl oldun?
Kolay gelsin canım.Günaydın ❤
Kaptanım bu hafta çok aktif olamam, eşim izinli evde boya tadilat işi olacak. Her fırsatta girerim yine tabiki.
Zipzip-
Ah canım ah. Sen anlattın ben de hatırladım. Benim kız 7 yaşındayken, bir gün okuldan aradılar. Hastaneye kaldırdık diye. Karnı kocaman olmuş, kriz geçirmiş. Şimdi bunu niye anlatıyorum. Hiç kimse ne olduğunu anlamadı, çocuğun karnı şişiyor. Bakırköyde Sadi Konuk Devlet hastanesine götür çocuk Endok. bölümü var güzel dediler. Endokronolojiye geçmek için çocuk doktorunun sevketmesi gerek. bişey diyosun yok dinlemiyolar, söylüyorsun yok laf söylenmiyo. Çocuk sürekli kriz geçiriyor. Acile götürüyorum, burnundan boru sokup havayı boşaltıyolar. Bir gün bir hastabakıcı Artık halime acıdı, git dedi endo. Hocasının odasına dal anlat yalvar randevu al. Dediğini yaptım, kadın kızımı bir gördü , çabuk getir çocuğu dedi, bu ne dedi. Hemen yarın endoskopi yapıcam dedi. Nasıl mutluyum. yaptı hiç Bişey yok, tahliller temiz. Sonra ultrason istedi , hastane kaç ay sonraya randevu veriyo. Bakırköyde bildiğim güvendiğim bir görüntüleme merkezi var oraya götürdüm. İşte herşey orda başladı. Ultrason çeken uzman , Allah ondan razı olsun. Bak hala ağlıyorum. Hanımefendi sizin çocuğunuzun hiçbirşeyi yok. Ama bakın sürekli hava yutuyor, bir psikoloğa götürün bence dedi. gittim endo, hocasına anlatıyorum beni dinlemiyo, ilaç yazıp yolluyor. O gün çok zor da olda kendi başıma karar verdim. O doktoru bırakıp. Çocuk psikoloğuna götürdüm. Meğerse ilkokula yeni başladığında, tuvalette 2. SınıflardaN iki kız , kızımı korkutmuştu. Sinir krizi geçirmişti. Korkudan olmuş, ilaç kullandık. Diycem o ki illa şifası bulunur. Ama bir şeye odaklanma canım, çok üzülüyor panikliyoruz, bazı şeyleri göremiyoruz. Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.Sagol canım endokrinede 31 ekime gün verdiler bakalım o ne diyecek inş diyete sokar ikimizde rahat ederiz valla doktorlara bişey denmiyor şimdi sorsam çok biliyosunuz teşhisi koydunuz madem niye getirdiniz derlerse hiç şaşırmam akşam ilaç vermeden gönderselerdi gerçekten olay çıkaracaktım ölüncemi çare bulacaksınız benim gibi o hastaneye gitmek istemiyorum ama çocuk bölümü sadece orda var mecbur gidiyorum kimseninde bi halttan anladığı yok göze götürün dediler belki gözlük numarası büyğmüştür dedi daha 6ay önce gözlük degiştirdik herkes başından başkasına savmaya çalışıyor
Valla bende ne olduğunu anlamadım canım baş ağrısıyla geçen yıl acile gittik 15.10 çıktı tansiyonu tansiyon ilacı başlayacaklardı izin vermedim yatış yaptılar servise çıktık tansiyon 11/7 asada 15.10 nasıl çıktı anlamadım 4gün hastanede kaldık 11.7 den yukarı çıkmadı tuzsuz diyet uyguladılar herşey normal çıktı bu sene yine başladık baş ağrısına başı agrıyınca tansiyon fırlıyo
Valla çok bunlardım artık dün kaç doktorla görüştüm sayısını unuttum inanki herkes farklı bölüme götür diyor sıra bulmak eziyet hastane üniversite hastanesi ama her bölüm farklı yerde çok büyük araki bulasın git git bitmiyor koridorlar dün koşturmadan anam ağladı hangi birine yetişeyim birine gidiyorum diğerine gidene kadar sıra bitiyor
Ergin Hoca çok zor yaaKizlar şimdi bu videoyu 3 kere yapicam Eki Görüntüle 2545209 Eki Görüntüle 2545209 kizlar şimdi bu videoyu 3 kez yapicam güzel yağ yaktiriyo instegramda ergin kırbaç hareketleri süper
Gözün aydın olsun o artı nerden geldi anlaşıldı rahata ermişsin![]()
geçmiş olsun canım psikolojik olabilir sinüzit fena baş ağrısı yapar temizse bi sorun yoktur kızınla konuş canım tahlilin temiz çkktı psikolojik olarak hissediyor olabilir misin dye sor bakayım bir canımSofraya oturdum canım hiç bişey istemiyor moralim sıfır her yer heryerde toplanacak iş güç hep duruyor
Işte bizede aynı şeyleri soylediler bütün tetkikler yapıldı bisey çıkmadı şükür ama baya uğraştık 1 yılımızı aldıKarın agrısından bende öyle şüphelendim ama ultrason da bişey çıkmadı dün çocuk cardiyolojiyede götürdüm bişey çıkmadı böbrek üstü bezlerinde sorun oldumu tansiyonu yükseltiyomuş kalpte de sorun yok şimdi göz ve nöroloji kaldı ama okuldan hep geri kalıyor bi günde onların ikisine götğrücem
Kv kp beraber mi oturuyorsunuz canım aynı dairede
Ayy hiç sorma öldüm şuan titriyorum bu zamana kadar takip ediyodum ama hiç yapmamıştım 3 kez yapamadim valla 2 .yi zor bitirdim öldümmGünaydın
Çok geçmiş olsun canım.
Daha iyiyim canım teşekkür ederim.
Kolay gelsin canım.
Ah canım ah. Sen anlattın ben de hatırladım. Benim kız 7 yaşındayken, bir gün okuldan aradılar. Hastaneye kaldırdık diye. Karnı kocaman olmuş, kriz geçirmiş. Şimdi bunu niye anlatıyorum. Hiç kimse ne olduğunu anlamadı, çocuğun karnı şişiyor. Bakırköyde Sadi Konuk Devlet hastanesine götür çocuk Endok. bölümü var güzel dediler. Endokronolojiye geçmek için çocuk doktorunun sevketmesi gerek. bişey diyosun yok dinlemiyolar, söylüyorsun yok laf söylenmiyo. Çocuk sürekli kriz geçiriyor. Acile götürüyorum, burnundan boru sokup havayı boşaltıyolar. Bir gün bir hastabakıcı Artık halime acıdı, git dedi endo. Hocasının odasına dal anlat yalvar randevu al. Dediğini yaptım, kadın kızımı bir gördü , çabuk getir çocuğu dedi, bu ne dedi. Hemen yarın endoskopi yapıcam dedi. Nasıl mutluyum. yaptı hiç Bişey yok, tahliller temiz. Sonra ultrason istedi , hastane kaç ay sonraya randevu veriyo. Bakırköyde bildiğim güvendiğim bir görüntüleme merkezi var oraya götürdüm. İşte herşey orda başladı. Ultrason çeken uzman , Allah ondan razı olsun. Bak hala ağlıyorum. Hanımefendi sizin çocuğunuzun hiçbirşeyi yok. Ama bakın sürekli hava yutuyor, bir psikoloğa götürün bence dedi. gittim endo, hocasına anlatıyorum beni dinlemiyo, ilaç yazıp yolluyor. O gün çok zor da olda kendi başıma karar verdim. O doktoru bırakıp. Çocuk psikoloğuna götürdüm. Meğerse ilkokula yeni başladığında, tuvalette 2. SınıflardaN iki kız , kızımı korkutmuştu. Sinir krizi geçirmişti. Korkudan olmuş, ilaç kullandık. Diycem o ki illa şifası bulunur. Ama bir şeye odaklanma canım, çok üzülüyor panikliyoruz, bazı şeyleri göremiyoruz. Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.
Ergin Hoca çok zor yaa![]()
Yok canım ayrı evdeyiz aynı mahalledeyiz ama bazen kaliyolar 2 3 gün yemeğe geliyolar gitmiyolarKv kp beraber mi oturuyorsunuz canım aynı dairede
anlaşıyorsunuz canım o zaman bende altta oturuyorum kv üstteYok canım ayrı evdeyiz aynı mahalledeyiz ama bazen kaliyolar 2 3 gün yemeğe geliyolar gitmiyolar
Benim kv uzakta, anne gelip kalsana biraz diyorum ama sıkılıyor istanbulda, gelmiyor. Aslında gelse oğlumada çok iyi oluyor ama aynı mahallede olunca kalmak neden bilemedim cnmYok canım ayrı evdeyiz aynı mahalledeyiz ama bazen kaliyolar 2 3 gün yemeğe geliyolar gitmiyolar
Sizede çok geçmiş olsun kuzum Allahım beterinden korusunGünaydın
Çok geçmiş olsun canım.
Daha iyiyim canım teşekkür ederim.
Kolay gelsin canım.
Ah canım ah. Sen anlattın ben de hatırladım. Benim kız 7 yaşındayken, bir gün okuldan aradılar. Hastaneye kaldırdık diye. Karnı kocaman olmuş, kriz geçirmiş. Şimdi bunu niye anlatıyorum. Hiç kimse ne olduğunu anlamadı, çocuğun karnı şişiyor. Bakırköyde Sadi Konuk Devlet hastanesine götür çocuk Endok. bölümü var güzel dediler. Endokronolojiye geçmek için çocuk doktorunun sevketmesi gerek. bişey diyosun yok dinlemiyolar, söylüyorsun yok laf söylenmiyo. Çocuk sürekli kriz geçiriyor. Acile götürüyorum, burnundan boru sokup havayı boşaltıyolar. Bir gün bir hastabakıcı Artık halime acıdı, git dedi endo. Hocasının odasına dal anlat yalvar randevu al. Dediğini yaptım, kadın kızımı bir gördü , çabuk getir çocuğu dedi, bu ne dedi. Hemen yarın endoskopi yapıcam dedi. Nasıl mutluyum. yaptı hiç Bişey yok, tahliller temiz. Sonra ultrason istedi , hastane kaç ay sonraya randevu veriyo. Bakırköyde bildiğim güvendiğim bir görüntüleme merkezi var oraya götürdüm. İşte herşey orda başladı. Ultrason çeken uzman , Allah ondan razı olsun. Bak hala ağlıyorum. Hanımefendi sizin çocuğunuzun hiçbirşeyi yok. Ama bakın sürekli hava yutuyor, bir psikoloğa götürün bence dedi. gittim endo, hocasına anlatıyorum beni dinlemiyo, ilaç yazıp yolluyor. O gün çok zor da olda kendi başıma karar verdim. O doktoru bırakıp. Çocuk psikoloğuna götürdüm. Meğerse ilkokula yeni başladığında, tuvalette 2. SınıflardaN iki kız , kızımı korkutmuştu. Sinir krizi geçirmişti. Korkudan olmuş, ilaç kullandık. Diycem o ki illa şifası bulunur. Ama bir şeye odaklanma canım, çok üzülüyor panikliyoruz, bazı şeyleri göremiyoruz. Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.
Ergin Hoca çok zor yaa![]()