- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Yabancı miKızlar dizi izleyip yatacağım, Allah herkese şimdiden rahatlık versin ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancı miKızlar dizi izleyip yatacağım, Allah herkese şimdiden rahatlık versin ❤
İyi olan az yiyen çok koşan kazansınSaol cnm hadi bakalım hodyi meydan![]()
20 tane yaptim bende sana eslik edeyimKızlar köprü hareketi bu. Yapması da kolay geldi belki denemek isteyen olur.
Cesaretim yok gruba girmeye, burdan kendimi motive ediyorum
Oyle uzaktan motive olamazsin ki takimlarda yazmak konuşmak daha cok motive ediyorCesaretim yok gruba girmeye, burdan kendimi motive ediyorum![]()
Hergün mesaj yazabileceğime inansam yani kurallara uyabileceğimi bilsem bende size katılmak istiyorum ama ilk haftadan diskalifiye olurum benOyle uzaktan motive olamazsin ki takimlarda yazmak konuşmak daha cok motive ediyor
Bende senin gibi uzaktan izlerdim sonra kendimi burda buldum![]()
Yazarsin yazarsin ben goruyorum hergun seni iki mesaj yazsan girince yeter :))Hergün mesaj yazabileceğime inansam yani kurallara uyabileceğimi bilsem bende size katılmak istiyorum ama ilk haftadan diskalifiye olurum ben![]()
O zaman bende size katılmak isterim, deneme süresi mı olucak şimdi listeye girebilmek için, ben pek bilmiyorum daYazarsin yazarsin ben goruyorum hergun seni iki mesaj yazsan girince yeter :))
Hemen diskalifiye etmiyoruz merak etme :)))
Tamam o zaman canim ilk sayfada formumuz var onu doldurabilir misinO zaman bende size katılmak isterim, deneme süresi mı olucak şimdi listeye girebilmek için, ben pek bilmiyorum da
Tamam, o listeyi ben nasıl doldurcam, buraya mı atıcamTamam o zaman canim ilk sayfada formumuz var onu doldurabilir misin
2 hafta deneme suresi var .pazartesi ve cuma gunleri tarti gunumuz
Hergun menu paylasiyoruz
Deneme surecinde kendine bakarsın yapabilirim dersen listeyede girersin![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Melike
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:düzensiz ve aşırı yiyecek tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı olabilmek için
Hosgeldin canim ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorumİnşallah doğru yapmışımdır![]()
Iyi geceler canım yarin bol bol konuşuruzİnşallah doğru yapmışımdır![]()
Hoş buldum, inşallahHosgeldin canim ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Hep birlikte hedefine ulasacagiz inşallah![]()
Eline sağlık canım644.Etap Rakipleri
1. @pastel34![]()
Elhan
2. @birmuhendisanne@Yonahime
3. @Gulumse25![]()
Nego
4. @Alvillaa@Ytmz
5. @hippocan![]()
sonngulen
Herkese rakibeleriyle güzel bool eksili bir hafta gecirmesini dilerim
Bakalim haftaya kazanan kimler olacak
Kork benden