• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin şekerim nasıl oldun iyi gördüm seni :KK60: gelen gideni aratırmış çok özledim seni kıymetini bilememişim :KK70::KK70:
İyi diyelim iyi olalım canim😊

Bu kadar özlenecegimi bilsem biraz daha uzak kalirdim:D:D neyseki kiymetim anlasilmis🤪

aklıma bişey geldi Zipzip- Zipzip- kaptanım cuma günü ikişerli rakipler arasında verilen kiloda hesaplansa hangi takım daha çok kilo verdi diye oda bi motivasyon olur bence benim ve Nego Nego verdigi toplam kilosu gibi
Güzel olur bunuda yapalim
Akşama rakibeemm spor puanlatına kim bakıyor
Aksam ben yazacagim puanlari canim
Meraba kizlar ben geldim😊
Hosgeldin canim

Alvillaa Alvillaa alinti yapmamisim iyi tatiller canim 💗

:KK53: :KK53:
ahhh canım senmi geldin bende tam seni ne kadar çok sevdiğimi söylüyordum :KK60: evimin işi yok sadece masa toplanacak onunda acelesi yok nasıl olsa tekrar acıkacaz :KK70:
Hoş geldin şekerim nasıl oldun iyi gördüm seni :KK60: gelen gideni aratırmış çok özledim seni kıymetini bilememişim :KK70::KK70:
Ama bu kadar belli etme benden korktuğunu

Daha menülere bakamadim:KK43:
O zaman hava guzelse bugun bir yuruyus yaparsın diye dusunuyorum:))
Dun biraz yurudum nasil yuzum yanaklarim yandi yani hem yaniyor hem sanki uyusmus gibi olunca daha tam iyilesmemisim dedim kendime
Dun iyi yurudum ama belki biraz erimistir😁

O zaman dikkat et canım benim hasta olma yeniden
Leslie 1 mil yapsan zorlar mı evde canım
Yuruyus disinda bisey yapamiyorum canim biliyosun zaten:)
Ama bugun cok hafif beslenmeyi dusunuyorum pazartesiye kadar telafi edicem Ins

Bugün yazabilirim canım sabah güzel kahvaltımı yaptım simdide güzel gidiyorum
Suyumu da içiyorum 😍
Oo supersin😍😍
Menunu yaz ama merakla bekliyorum
bende tartildim korktugum gibi degil cok sukur 200 gr arti var ama pazartesiye kadar sabitlerim Ins😁

Back
X