• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Çok merak ettik. Rabbim çok acil şifa versin

Tabi sizin analarınız arkanızı topluyor bizim öle bi şansımız yok :KK35:
bekarlik sultanlik😁😄😄
Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Cok gecmis olsun abla hayirli haberlerini bekliyoruz

Çok ama çok geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir. Allah şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun ablacım rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah çok üzüldüm çokta merak ettim seni Allah yardımcınız olsun inş Allah tez vakitte iyileşir hastanız

Perşembe menüsü
Sabah10.00
1 haş yumurta
Pekemez ceviz
Yeşil soğan
Azcık peynir
1.5 dilim ekmek

Ara15.00
Yarım elma

Akşam18.00
Ispanaklı yumurta
1 dilim ekmek
Ayran

Su 2.5 lt
Spor 17 dk yağ yakıcı vidyo
20 dk egzersiz

Cuma menüsü
Sabah 10.30
Maydanozlu yumurta sahanda
2 dilim kaşar
2 patlıcan patates soğan kızartması
Pekmez ceviz
1.5 dilim ekmek

Ara15.30
3 burçak
2 yudum fanta
1 avuç çekirdek

Akşam19.30
1 tabak pırasa
Yatım tabak bulgur pilavı
Ayran

Su2 lt
Spor yapamadım
Zipzip- Zipzip-
sabah dolu dolu olmus ama aksami hafif tutmussun canim
19 Ekim menüsü
10.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kaşık patates salatası, 2 kaşık çingen salatası, 1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.

12.30 ara
1 sade soda

17.45 akşam
6 adet lahana sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase çoban salata, 2-3 kaşık ekşili lahana salatası (haşlanmış lahanalara sumak, kırmızı biber, zeytinyagi, tuz ve limon ekleyip yapılıyor. Sarmadan kalan kısımlar ziyan olmasın diye yaptim)

Su 1 lt (disardayken icemedim, yatana kadar 2yi geçer. )
Spor 5000 adım 75 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan (5 puan miydi yanlış mı hatırlıyorum)
Plank 20 sn 7 puan
Köprü 20 adet (uygun puan bulamadim)
Ek yaparsam yazarım canlar. Zipzip- Zipzip- retro_hippo retro_hippo
Gayet guzel bi menu canim:)

19 Ekim menüsü
10.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kaşık patates salatası, 2 kaşık çingen salatası, 1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.

12.30 ara
1 sade soda

17.45 akşam
6 adet lahana sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase çoban salata, 2-3 kaşık ekşili lahana salatası (haşlanmış lahanalara sumak, kırmızı biber, zeytinyagi, tuz ve limon ekleyip yapılıyor. Sarmadan kalan kısımlar ziyan olmasın diye yaptim)

Su 1 lt (disardayken icemedim, yatana kadar 2yi geçer. )
Spor 5000 adım 75 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan (5 puan miydi yanlış mı hatırlıyorum)
Plank 20 sn 7 puan
Köprü 20 adet (uygun puan bulamadim)
Ek yaparsam yazarım canlar. Zipzip- Zipzip- retro_hippo retro_hippo
19 Ekim Menüsü

9:30 = 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği

11:30 = 5 kuru erik

14:30 = 5 etli lahana sarması, 5 kaşık etli kuru fasulye, 5 kaşık yoğurt

19:00 = Peynirli salata, yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 30 dk leslie boosted

Gulumse24 Gulumse24
Bugün herkesler lahana sarmış 🤣

4 günlük yatılı misafirim var.. düzen bozuluyo..

Kızlar anneannesi ile dedesi oğlumu alıp götürdüler 😔 pazartesi öğleden sonra kavuşucaz inşallah... ben bu akşam 17:00 gibi 4 dilim pizza yedim ve 1 bardak kola içtim. Biraz abartı oldu farkındayım ama böylesi bir kaçamağa ihtiyacım varmış. Şimdi yürüyüşe çıkacağım fakat oğlumsuz ilk gün hiç keyfim yok...

Kızlar anneannesi ile dedesi oğlumu alıp götürdüler 😔 pazartesi öğleden sonra kavuşucaz inşallah... ben bu akşam 17:00 gibi 4 dilim pizza yedim ve 1 bardak kola içtim. Biraz abartı oldu farkındayım ama böylesi bir kaçamağa ihtiyacım varmış. Şimdi yürüyüşe çıkacağım fakat oğlumsuz ilk gün hiç keyfim yok...
Ayyy allah ayırmasın canım benim de öyle birkaç günlük ayrılıklarım oldu acayip moral bozucu oluyor. Doktorlar 8 yaşından önce önermiyorlar kesinlikle. Neyse ki sizinki kısa sürecek iş görüşmesine gideceksin diye aldılar herhalde?

Back
X