- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Merhaba canım hoş geldinmerhabalar herkese buldum takımımı hoşbuldum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hoş geldinmerhabalar herkese buldum takımımı hoşbuldum
![]()
Haklisin canım benim büyük oğlanda hafiften üşütmüş sanırım miğdesi bulaniyo birazAlvillaa çok saol cnm evet işte havalar soğumaya başladı hastalık sezonu açıldı..
Gecmis olsun canımHaklisin canım benim büyük oğlanda hafiften üşütmüş sanırım miğdesi bulaniyo biraz
Bir selam vereyim dedim![]()
Afiyet olsun canım bende burda bin bir cesit cikolatalara karsı içiyorum ama yemicembimden taze taze kurabiyelere karşı kahvemi içiyorum![]()
Benim de perşembe veya cuma başlayacak, nolur cumartesi başlasın da cuma tartıyı çok etkilemesin inşallah.Benim yeni başlıyor
Hoş geldin aramıza![]()
Keşke sadece zor olsa, benim için imkansız oluyor.çok memnun oldum birlikten güç doğarmiş yalnız gerçekten zor oluyor
Bakma sen onlara hicte guzel degiller zaten hiiihhhhh hic sevmiyoruz kiiibimden taze taze kurabiyelere karşı kahvemi içiyorum![]()
Aa ne guzelKızlar annemlere geçtim, oğluma kavuştum sonundabugün yolda ayçöreği almak durumunda kaldım ama telafi olsun diye 16:30 gibi çorba ve yoğurt yiyerek günü kapattım.
Yavaş yavaş yapıp yanmayı hissedeceğiz yaniHaftasonuyla haftaiçi birleşince güzel bir oran çıkmış olur canım.
Bu hareketi ben de sevdim, bugün bir yerde okudum, kalcamız havadeyken 5 sn civarı beklemek daha etkiliymiş. hızlı hızlı indir kaldır yapmıyoruz.
Evet malesefya abla benimde hep oyle oluyor pazartesi vermis oluyorum cumaya en fazla 100 gr falan farkediyor bi anlamadik su isi
tenkyu![]()
Nolsun işte atasözlerinden girip çarpanlarına ayırmadan çıkıyoruzNaber kizlar ses soluk yok yine:)

Dile kolay abla 15 kg vermissin MasallahEveet ben yine hünümü kapattım, menümü yazayım.
Okulda kat görevlisi hanımlardan biri çevirdi bugün beniHep diycem diyo, çok güzel olmuşsun. Bi ara baya bi
dedi. Evet dedim baya bi genişlemiştim
![]()
Nolsun işte atasözlerinden girip çarpanlarına ayırmadan çıkıyoruz![]()