- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Olur canımTamam canım aksam ortalamayı hesaplayım duruma göre ekleyim olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canımTamam canım aksam ortalamayı hesaplayım duruma göre ekleyim olur mu
Teşekkür ederim canım
TeşekkürlerTebrik ederim canım![]()
Tebrik ederim canımregl kötü vurmadı bize
![]()
1.3 de çok iyi zaten. Hem o kadar verince yine 88leri görmüş oluyorsun. Yaparsın sen inanıyoruz sana.Her hafta böyle gitmiyor malesef kaç haftadır eksi 600 den fazla gitmiyodu regl sonrası artı geldim 91.3 den 91.8 pazartesi 91.3 ödem gştmişti aslında giden kilo bu hafta 1.300
Ne kadar aktif olursan o kadar motive olursun canım yoksa inan diyet çekilmiyo buraya girince yalnız değilim diyorsun herkesin amacı aynı olunca kendini daha çok hedefe kaptırıyorsunTeşekkür ederimBende isterim ama fazla aktif olamadığım için benim hiç faydam olmaz ki size, o zaman bende üzülürüm size faydam olmadığı için
Güzel oranın var canım listeye sokalim senibende kilo bildirimi yapayım ama liste konusunda karar veremiyorum
gecen cuma 58.8
bugün 57.7
Eki Görüntüle 2548109
Oran güzelde dikkat edebilecek miyim kafam cok dolu canım ama dur aksama kadar düşüneyim olmadı eklerim kendimiGüzel oranın var canım listeye sokalim seni![]()
B Bir Garip Yolcuyumm arkasından takip ediyorum umarım mesafeyi tez vakitte kapatırımvayyyyyy supersiniz kızlar tebrik ederim darısı bana![]()
Sende benim peşimden geliyorsun kuzum bende senin geçtigin yollardan geçtimvayyyyyy supersiniz kızlar tebrik ederim darısı bana![]()
Kiz hani kaptanda listede olsun diyordunZipzip- kaptanım kilon az o yüzden bize kilosu fazla olanlar lazım sende liste paylaş ama listeye girme bence
![]()
Cnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..Benimretro_hippo nerde gören oldu mu. Kilo bildirimi yaptı mı.
Tamam canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun.Oran güzelde dikkat edebilecek miyim kafam cok dolu canım ama dur aksama kadar düşüneyim olmadı eklerim kendimi![]()
Cnm oğluna çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlarCnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..
Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2
Zipzip-
Kusura bakmayın yaa bi düzen oturtamadım.. sabah bi kalktım dünden bugüne 1 kilo ödem.. baya bekledim bu kdr gitti..
Olsun canim yinede eksi ile gelmişsin oglun iyi olsun da haftaya daha güZel eksi gelirCnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..
Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2
Zipzip-
Kusura bakmayın yaa bi düzen oturtamadım.. sabah bi kalktım dünden bugüne 1 kilo ödem.. baya bekledim bu kdr gitti..
Tamam canimTamam canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun.
Canın sağolsun üzme kendini, önce sağlık. Umarım çabuk toparlanır yavru.Cnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..
Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2
Zipzip-