- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yarım haşlanmış 1 tane közNasıl bir mısır ve miktarın ne kadar canım
Ne kadar yedin bakayım senin kacamak gününü cumadan pazara mı alsak acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım haşlanmış 1 tane közNasıl bir mısır ve miktarın ne kadar canım
Ne kadar yedin bakayım senin kacamak gününü cumadan pazara mı alsak acaba
Azıcık fazla olmus canım 1 de kalabilirmişssinYarım haşlanmış 1 tane köz![]()
Hedeften sonra veririm dediklerimiz verilmiyor canım. Bilmiyorum ben veremedim. Şartların için dua ediyorum her neyse Allah kolaylaştırsın bir çözüm yolu versin canım.Tamam canım sağol
Abla hedefim 65 zaten, sonrasını acele etmeden vericem. Şartlarım çok uygun değil bu günlerde, o yüzden çok zorlanıyorum
Yetmezcim çok sağ ol bitanem. Duaların için çok teşekkür ederim.Elhan başınız sağolsun rabbim mekanjnı cennet sze sabır versin
Eşin bir işte çalışıyor olsa hiç dert etmeyecek şehre uzaklığı. Senin şikayet etmeyip onun bahaneler üretmesi bana biraz bencilce geldi. Şu an uzaksiniz ama çocuklar büyüyünceye kadar daha merkezi olacaktır bulunduğunuz yer. Şehirler sürekli büyüyor. Canı sıkılıyor ve merkeze kolayca gidemediği için böyle bir çözüm bulmuş kendince. Birikmiş bir paranız yoksa çok sıkıntı yaşarsınız canım. Yeni bir yere taşınmak üç dört ay geriye atıyor aile bütçesini. Güzellikle ikna etmeye bak. Ben her zaman kadınların daha isabetli mantıklı karar aldığına inanıyorum. Önceliğim senin ve çocuklarının rahatı olduğu için düşüncelerine katılıyorum kuzum.Kuzular bana dediniz ya derdin varsa yaz hem belkiElhan hocamın da kafası dağılır gündem değişir
Şimdi kızlar biz kooperatiften taksitle bi ev almıştık önce orda oturduk ama ev dökülüyordu sattık evi. O parayla oturduğumuz evden site içi bi ev alamıyorduk ben çok istiyordum site içi oğlum için hem ev de daha kaliteli malzeme olur filan.
Biz de şehre uzak site içi geniş bi ev aldık.Evi ev olarak çok seviyoruz geniş, komşulardan rahatsızlık yok, gürültü yok. Eşim de çok memnun. Kolay kolay ev beğenmez.
Ama şehre uzak eşimin üniversitesine arabayla 20 dakika benimkine 40 dakika. Eşim sabahları beni bırakıp geri dönüyor akşamları otobüsle dönüyorum. Üniversite işle evin ortasında kalıyor. Sabah kalabalık oluyor diye otobüse binmemi istemiyor ( ayakta otobüste 1 saatten fazla sürüyor diye)
Küçük oğlum burda başladı okula çok minik bir okul,sınıfta 10 kişiler, okul tek katlı. Öğretmeniyle birbirlerini çok seviyorlar tüm etkinliklere gezilere ısrarla katıyor oğlumu.. size yük olur dememize rağmen....Okul tek katlı bütün herkes tanıyor oğlumu. Evimiz çok güzel.
Ben sevdim burayı taşınmak istemiyorum ama eşim bu evi satıp daha merkezi bir yere gidelim diyor seneye çocuk da o zamana biraz daha toparlanır diyor seneye 3 e gidecek. Ama benim oğlan otizmli zaten normal değil ki ne kadar toparlanacak. Bir de alınma huyu var biri yan gözle baksa ağlar bir daha okula gitmek istemeyebilir. Burda öğretmeni, veliler ve arkadaşları alıştılar ona. Bir de kızlar ben düzgün bir evde oturmak istiyorum eşim zaten çalışmıyor doktora yapıyor sadece belli saatler gidiyor üniversiteye. Asıl trafiğe denk gelen benim. Diyor ki çocuklar büyüyecek üniversiteye gidecek bir de akraba ziyareti, nişan, düğün vs şehir içinde illa bir işimiz çıkıyor eşim her gün şikayet ediyor.
eşimin taşınmak istediği yerde de bir butik okul varmış 10 kişilik ama ben çok korkuyorum adapte olamamasından.....Çok öğrenemese de sınıfa girip diğerlerinin arasına karışmasını istiyorum kızlar napalım bir akıl verin hele....
Yenam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Görümcenin durumu nasıl inşallah korktuğum olmamıştır. Allah yardımcısı olsun.Canım Meryem'im benzer kayıplarımız olmuş..sıkı sıkı sarılıyor acını paylaşıyorum bir de öpüyorum şap şup, umarim bir nebze de olsa iyi gelir..
Çok kıymetlisin unutma emi. ❤
Alvillacim ablana acil şifalar diliyorum canım. Hayattayken bol bol sarıl öp onu. Ben de yanınızda daha iyiyim emin ol.Ben bu mesajı yemi gördüm meryem hocam lütfen kendini üzme daha fazla emin ol o semi affetmiştir bende ablamla cok kavga ederim küser bana ama kalpten hiç kin tutmaz bana. Yine biseyler öğrendim senden ablamda 42 yasinda eklem romatizmasi var iltihapli cok ağrısı oluyo bazen onu hiç anlamıyorum sürekli kavga ediyorum boştan şeylerle uzatıyorum konuyu seni dikkate alicam artık uzmemeye calısıcam onu. Lütfen sende aramıza dön senin yazıların huzur veriyo bana❤
Ben haşlanmış sevmem çok kahvaltıdan sonra hasladim baba oğul çok severler kendimde yarım aldım, üst komşu ma da köyden gelmiş bahçede misir kozledi az once miss gibi koktu dayanamadim☺haber verseydi haslamazdim hicAzıcık fazla olmus canım 1 de kalabilirmişssin![]()
Ayy ne guzel olur yaNe kadar yedin bakayım senin kacamak gününü cumadan pazara mı alsak acaba
Bencede daha iyi olacak cuma kacamak yapıyorsun birde pazar ekleniyorAyy ne guzel olur ya
Her pazar arkadaslarla bulusuyoruz mutlaka bisey yemem gerekiyo diyet yaptigimi kimseye soylemiyorum cunku
Cuma normal beslenirim pazarlari kacamak yaparim
Ya kilo degilde belki odem yapiyodur bendeBen haşlanmış sevmem çok kahvaltıdan sonra hasladim baba oğul çok severler kendimde yarım aldım, üst komşu ma da köyden gelmiş bahçede misir kozledi az once miss gibi koktu dayanamadim☺haber verseydi haslamazdim hic![]()
Anlasildi artik oyle yapicamBencede daha iyi olacak cuma kacamak yapıyorsun birde pazar ekleniyor
Inşallah canımYa kilo degilde belki odem yapiyodur bende
Yedigim zamanlar cok agir cikiyodum sende oyle olmaz Insallah canim![]()
Yok abla ben kendimi biliyorum, daha öncede oldu böyle hedefime ulaştım. Amin sağolHedeften sonra veririm dediklerimiz verilmiyor canım. Bilmiyorum ben veremedim. Şartların için dua ediyorum her neyse Allah kolaylaştırsın bir çözüm yolu versin canım
Canım bu şartlarda öncelik çocuğunuzun konforu, eşinin konforu değil. Ben çocuğumun düzenini bozmak istemezdim açıkcası.Kuzular bana dediniz ya derdin varsa yaz hem belkiElhan hocamın da kafası dağılır gündem değişir
Şimdi kızlar biz kooperatiften taksitle bi ev almıştık önce orda oturduk ama ev dökülüyordu sattık evi. O parayla oturduğumuz evden site içi bi ev alamıyorduk ben çok istiyordum site içi oğlum için hem ev de daha kaliteli malzeme olur filan.
Biz de şehre uzak site içi geniş bi ev aldık.Evi ev olarak çok seviyoruz geniş, komşulardan rahatsızlık yok, gürültü yok. Eşim de çok memnun. Kolay kolay ev beğenmez.
Ama şehre uzak eşimin üniversitesine arabayla 20 dakika benimkine 40 dakika. Eşim sabahları beni bırakıp geri dönüyor akşamları otobüsle dönüyorum. Üniversite işle evin ortasında kalıyor. Sabah kalabalık oluyor diye otobüse binmemi istemiyor ( ayakta otobüste 1 saatten fazla sürüyor diye)
Küçük oğlum burda başladı okula çok minik bir okul,sınıfta 10 kişiler, okul tek katlı. Öğretmeniyle birbirlerini çok seviyorlar tüm etkinliklere gezilere ısrarla katıyor oğlumu.. size yük olur dememize rağmen....Okul tek katlı bütün herkes tanıyor oğlumu. Evimiz çok güzel.
Ben sevdim burayı taşınmak istemiyorum ama eşim bu evi satıp daha merkezi bir yere gidelim diyor seneye çocuk da o zamana biraz daha toparlanır diyor seneye 3 e gidecek. Ama benim oğlan otizmli zaten normal değil ki ne kadar toparlanacak. Bir de alınma huyu var biri yan gözle baksa ağlar bir daha okula gitmek istemeyebilir. Burda öğretmeni, veliler ve arkadaşları alıştılar ona. Bir de kızlar ben düzgün bir evde oturmak istiyorum eşim zaten çalışmıyor doktora yapıyor sadece belli saatler gidiyor üniversiteye. Asıl trafiğe denk gelen benim. Diyor ki çocuklar büyüyecek üniversiteye gidecek bir de akraba ziyareti, nişan, düğün vs şehir içinde illa bir işimiz çıkıyor eşim her gün şikayet ediyor.
eşimin taşınmak istediği yerde de bir butik okul varmış 10 kişilik ama ben çok korkuyorum adapte olamamasından.....Çok öğrenemese de sınıfa girip diğerlerinin arasına karışmasını istiyorum kızlar napalım bir akıl verin hele....
Tamam canım sağol yapabilirsem 4 gün hurma diyeti yapıp mezun olmak gibi çılgınca bir hayalim varNego simdi kontrol ettim 66.0 da mezun olabiliyorsun
3.5 kilo gider mi 4 gündeTamam canım sağol yapabilirsem 4 gün hurma diyeti yapıp mezun olmak gibi çılgınca bir hayalim var![]()
![]()
Yaparsan zaten bu hafta hemen listeye girersinnO kadar giderse ben hemen yaparim![]()
Diyetisyen bana 3 kaşık yiye bilirsin dediMısır kilo yapiyomuydu ya![]()
Tamam canım sağol yapabilirsem 4 gün hurma diyeti yapıp mezun olmak gibi çılgınca bir hayalim var![]()
![]()