• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazın gezmeler piknikler günler derken diyete vakit kalmıyo bacı kış daha güzel bir sürü videolar var aç geç karşısına yap olmadı göbek at olmadı al mendil halay çek yeterki yapmak iste ben sabahın köründe erzurumun kara kışında spora gidiyorum Allah aklımı almış :KK70:
Allah seni😂😂😂😂😂😉😂😉😂

Erken yatıp sabah hırsız avına cikasim var ama yakalarsam neducum onu bilmiyorum deyin hele hirsizla göz göze ne yapılır :KK70: (balkonuma dadandi terlik saksı oyuncak bisiklet ne unuttuysak gidiyor )

Geçmiş olsun canim. Ben de okurken ne çıkacak dedim ama tabi tahmin edemedim

İyi canım ne olsun kaldıgımız yerden devam ediyoruz 3 haftalık bi iznim oldu geçen hafta listeye yine girdim 4 ay 9 günde toplam 13.800 verdim 2 hafta olacak spora başladım haftanın 3 günü inş bundan sonra hem sıkılaşırım hem orantılı veririm bel gidiyo toto basen biraz gitti devamı basenden olsun inş Allah amin :KK73:
cok tebrik ederim cnim çok güzel vermissin.ınş arkası gelir.❤

Amin ama bir sabah çalınacak birsey bırakıp bekliycem kimdir necidir görmem lazım :rolleyes: karşısına cikmam ☺
Deli cesareti ben görmek bile istemem ramazanda evime deli girdi hala koridorun ışıgını açık bırakırım gözümün önüne geliyor hala evde geziyor gibi :rolleyes::rolleyes:

Hem yeriz hem yediririz :KK70: :KK70:
Çok arsiz bir hizrsizim var ama ya
Bir gün üst komsum Bahçedeki toprağı sen mi döktün lazım değilse ben saksilara alicam biraz dedi ben de yok benim değil başkası dokmustur dedim
Bir gittik benim saksı yok toprak yerde 😂😂😂

29 Aralık menü

Saat 10:00
KGK

Saat 13:30
Çeyrek simit
Bir tane üçgen peynir

Saat 19:00
2 yemek kaşığı yulaf
3 yemek kaşığı yoğurt
1 salatalık

Bir kahve daha içerim sanırım.

2 litre su
Dün 30 dakika pilates yapmıştım bugün de 30 dakika yaptım. Toplam da 180 puan ediyor. @Bonus Zipzip- Zipzip-
Mery sen ketojenik diyet mi yapıyorsun

Deli nasıl girdi 😂😂😂
Sorma sorma uyuyordum oğlum kapıyı açmış direk içeri girmiş oğlum bağırarak yatak odasına geldi biri geldi diye bende fatura falan yazmaya gelmiştir dedim kapıya bi gittim ayakkabı dışarda adam eşimin çalışma odasında onu görür görmez kimsin çık dışarı dedim bana doğru geldi tabi ben kendimi apartman dışına attım pijamalarla başım açık ayaklar çıplak deli gibi bağırıyorum yardım edin kimse yokmu diye 2 tane yoldan geçen abiler geldi ne oldu diye evde biri var dedim tabi çocuklar içerde apartman kapısından bizim evin içi görünüyor içerde odaları geziyor telefon elimdeydi eşimi aradım evde biri geziyor diye adamlar deliyi çıkardı bunun akli dengesi yerinde yok dediler eşim geldi mahalleyi alt üst etti bulamadı o gün bu gündür çok korkarım

Back
X